Bunu kendim için söylemiyorum tabiki. İlişkisi olan, nişanlı veya evli insanlardan ne istiyorsunuz? :D

Bunu kendim için söylemiyorum tabiki. İlişkisi olan, nişanlı veya evli insanlardan ne istiyorsunuz? :D
Bence ilişkisi olan insanları çekici bulan herkesin kıskançlık gibi bir sorunları var. Normal bir insan başkasının hayatında olan birine bu şekilde ilgi gösteremez, çekici bulamaz. İlişkisi olanların mutluluklarını ve onların eşlerini, sevgililerini kıskandıkları için ara bozmaya çalışıyorlar ve elde ettikleri zaman da "ben onun eşini elinden aldım" falan bu kafada olup kendileriyle gurur duyuyorlar
Gurur duyulacak o kadar şey varken hem de... 🙄
Bence ilişkisi olması değil daha çok başka biri elde etmiş bende elde etmeliyim gibi hastalıklı bir ruhsal sorun bence bu. tabi ki günümüzde full aldatmalı ve şiddet içeren dizilerin de etkisi var. yaşı küçük olanlar özellikle evli kişilere ilgi duyup ya da ilişkisi olanlara ilgi duyup bunu marifet sanıp egolarını tatmin etmek istiyorlar. bana ilişkisi olan birine aşık olmak çok iğrenç geliyor o tarz bir duygu istesem de besleyemem zaten. daha çok kıskançlık gibi diyebiliriz yani ulaşılmaz olana ulaşmak. bunun aşk ile ilgisi yok
Öyle mi oluyor yahu?
Erkekler için sevgilisi veya kocası olan bir kadın başına bela olmayacak demektir. Sevişir geçer.
Kadınları anlamıyorum fakat.
Cevap
2Cevap
Evet yav uzak durun bizden jdkfkg
Dimi ya sdfg
Evett
Rahat davrandığı için sanırım.
Günahlar 😂😂
:D
Öyle görenin aklından zoru vardır
bana çekici gelmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?