Güncellemeler
+1 yıl
Yaaaa o binlerce kadının oturdugu koltuklara oturacak kadar gurursuz kadinlara ne demeli?
Tek bir koltuğa harem kuracak kadar kalbi mezhebi geniş adamların aşkı diline dolaması dünyanın en komik fıkrası gibi değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ve kızların da en çok o adamların peşinden koşması :)) hayat işte
Yooo beni aksine itiyor. Bakıyorum doyumsuz kaçıyorum
Hayır degisebilecklerini sanarak en büyük hatayı orada yapıyoruz insan değişmez!
Size söylemedim genel olarak demiştim öyle değilseniz harika tebrik ederim
Ben karkterine dikkat ediyorum daha çok. Yani göz göre göre aynı anda 100 kadına yazılan adamin da güven vermeyecgini görebilmek için müneccim olmak yahut çok zeki olmak şart değil
Haklısınız bende öyle düşünüyorum bir kızın güzelliği değil karakteri önemli benim içinde
Çok klişe belki ama kalbi önemli insanın merhametli biri olması herşeyden önce. Kirmaktan korkması. Mesela insanlar şiddeti sadece fiziksellikle bağdaştırıyorlar. Ama şiddet sadece fiziken olmaz psikolojik siddet de bir şiddettir. Çok basit gördüğümüz bazı olaylar şiddetin ta kendisi. Bir erkeğin bir kadını kıskandırmak maksatlı diger kadınlarla onu kiyaslamasi bu bir psikolojik siddet mesela. İnsanlar bunu sadece kıskandırmak olarak tabir ediyorlar fakat şiddet bu. En basit örneğini vermek istedim
Maalesef onlar yakışıklı ve şerefsiz diye siz öylelerini seversiniz. gercekten sevenin hiç bir önemi kalmadı artık bu hayatta.
Ne yakışıklısı p. c olmak için yakışıklılık şartı yok hormonlarının yüksek olması yeterli
Fakat sizin birini sevmeniz için yakışıklı olması gerekiyor
Genellemeye dahil değilim:) sempatik bulmam yeterli
Mesela önceki erkek arkadaşım kendisini hiç begenmeyecgimi düşünüp uzun bir süre fotoğraf atmamisti hatta buluştukran sonra ilk söylediği şey sen benimle sevgili olurmuşsun olmuştu 😂 neden olmayim ki falan demiştim ben aradaki sinerjiyi onemserim ki kendisi hayatında aldığı tüm kadınların onu sadece parası için kullandigi biriydi. İnsanları dış görüntü olarak yargılanmaktan hoşlanmam hiç ama fotoğraf attırmak aylarımı almıştı sen düşün:) telefonda konuşurken ses tonu düşünce tarzı ilgisi falan etkilenince dış görüntüsüyle ilgilenmedim. Siz erkekler zannediyorsunuz ki her kadın yakışıklı hastası. Yok öyle bişey
Valla öyle zannediyoruz
Siz sevgiyi hakeden kadınları severseniz eğer bu serzenişte bulunmak zorunda hiç kalmazsınız sizin tercihlerinize ne demeli? Konsturma şimdi 😂
Valla inan hiç bir kötü tercihim olmadı hatta 1 tane kız arkadaşım oldu şimdiye kadar o da 2 sene sürdü. Sirf sevgilim olsun diye çıkacak bir insan değilim , olamamda
Yakışıklı ve şerefsiz kategorisinde bir erkeğe düşebilecek basit bir kadından yana kullaniyorsan tercihini üzünce de ağlamayacaksin😌😌 kendi Düşen ağlamaz
Hayır aksine sevmediğim insanla çıkmam, hatta ilk görüşte aşk bile saçma gelir bana
Herkesin beklentisi sevgiye kıldığı tabir farklı. Ben yaninda mutluysam ve her daim merak ettiğim biri olmayı basariyorsa seviyorum
Bu konuyu daha detaylı konuşmaya ne dersiniz 🤣🤣
Keza benimde düşüncem öyle , bir insanı sevmek için tipe önem verilmemeli tipine göre seviyorsan uzun sürmez zaten
Benim komik bulduğum şey o tarz erkeklerin aşktan yana dert yanmalarıydı😂
Ama avlarını düşürmek için o da
Öyle tabi , ya ben her zaman diyorum beni önemseyen kişiyi severim , tipi güzel olanı değil
Eee aşk diye diye avına yaklaşıyor
Vovv bu açıdan bakmamıştım
Yani
offf lafa bak qkjsjd
Kullanmayın orada burada benimmm😂
Yok aklimda tutamam zaten qlfj
Ahah