Bir çocuk vardı bana sürekli iltifat ederdi benden hoşlanıyordu. O zamanlar aynda kendime her baktığımda güzel hissederdim sanırım çocuğun iltifatları yüzünden. Simdi çocuk gitti çirkin hissediyorum:((

Bir çocuk vardı bana sürekli iltifat ederdi benden hoşlanıyordu. O zamanlar aynda kendime her baktığımda güzel hissederdim sanırım çocuğun iltifatları yüzünden. Simdi çocuk gitti çirkin hissediyorum:((

Seven de sevilen de güzelleşir, yüzü nur gibi görünür. Etrafına pozitif ışıklar saçar ve diğer insanları da etkiler. En önemlisi yüce Allah’ın biz kullarından istediği çok önemli bir şeydir. Dünyanın enerjisini yükseltiyoruz içimizdeki sevgi sayesinde 😊
Her yönden güzelleşir insan sevmek sadece şu anlama gelmez yüzün gülüyo kendıne gelmişsin hayatına o gırınce sankı daha ıyı oldu gıbı terimler kullanılır ama senın en çokta kalbın guzelleşmiş ruhun hafiflemiş için kıpır kıpır hanı bedenle ruhu ayırırız işte tamda bunu yaşarsın uçma gibi bi yeteneğin olsa onu bıle yaparsın sevgı ask çok güzel bırsey mutluluklar diliyorum sana
Çok güzel yazmışsın sevesim geldi
Neden sen olmayasın ki şans verdikten sonra
Kalbinde demek ha üzdü ahanda gidiyurum
@elleltkfİ yi akşamlar yeni üyeyimde ben. Link atarak bir şey sorcam ilk seni görüp yazdım. Hem erkeklere pek güvenemedigimden atamıyorum bir kızın yorumu daha önemli benim için. Xperim de yetmiyormuşda soramadım bu arada. Mesaj atar mısın
Mesaj atamıyorum ki sen atsana
Kimse yokkende güzel hissedin kendinizi gerçekten biri sizi sevmiş sevmemiş bu önemli bişey değil bi kadının kendini kimse bişey demeden sevmesi gerekir , insan kendini sevdikçe mutlu olur güzel hisseder dışarıyada öyle yansıtır
Pozitif ol insanlara bakarkende aynaya bakarkende gülümse kendine bakım yapmayı bir rutin haline getir ya da her insanın yapmayı çok sevdiği bir alışkanlık onlara yoğunlaş olaylara hep iyi tarafından bak bu anlattıklarım aynı zamanda dişil enerjini yükseltir , başka bir kadına ( annene mesela ya da tanımadığın bir kadına ) güzel olduğunu söylediğinde onun yüzünde oluşan mutluluk sana geri döner bu yüzden hemcinslerine güzel şeyler söylemek mutlu etmek senin dişil enerjini yükseltir ve beraberinde kendini iyi hissettiğin için mutlu olursun , insanların seni sevmesi için uğraşma kendine güzel en önemlisi mutlu görünmek için çaba göster
Sevilen kişi, kendisini seveni seviyorsa; cevabım evet. Çünkü karşılıklı aşk, insanın üzerinde olağanüstü bir etki yaratır. Sanki dağları yarıp parçalayacak gibi kendini enerjik ve mutlu hissedersin, başına gelen kötü olaylar da seni pek etkilemez. Hiç yaşanmamışlar gibi mutlu bir şekilde hayatına devam edersin. Ta ki karşılıklı aşk, bitine kadar.
Cevap
15Cevap
Sevilip sevilmek insana ekstra güzellik veriyor
Evet aynen öyle oluyor heleki karşılık bulunca.
Sevilince güzelleşmez sadece öz güveni artar ve mutlu olur
Evet güzelleşir. İnsan sevip sevilince ışığı artar, parlar.
Bana bir dönem çok söyleniyordu
Aşık Veysel'in dediği olmuş, Bu bendeki aşk olmasa senin güzelliğin beş para etmez
güzelleşir İnsan mutlu olduğu zaman bu yüzüne davranışlarına , ve hayatına bakışını bile değiştirir güzelleştirir ve bu yüzüne yansır
Evet güzelleşir...
İşte o yüzden hep ben kimi sevsem, dünyanın en guzeli o oluyor.
Çünkü sevdim mi, güzel severim 💟
İnsanın kendini sevmesi
insanı güzelleştirir ama
başkasının onu sevmesi
Gözlerindeki Işıltıya sebep olur
Güzel olduğunu hissetmen için görmen için birinin söylemesine ihtiyacın yok ki. Eğer var ise; evet sen çok güzelsin, çok güçlüsün. Herşeyi başarabilir, üstesinden gelebilirsin. :)
Rica ederim, şimdi gerçekten güzel ve güçlüsün. 😊
sevince daha mutlu hissediyorsun bunda her haline yansıyor sevmek güzelleşiyor
Özgüven ve mutluluk illa ki güzelleştirir.
evet kesinlikle sevilince insan güzelleşiyo bunu belki kanıtlayamam ama yemin edebilirim ki öyle bişi var ve doğru. bizzat tecrübe ettim
Ben hiç cenneti görmedim ama görseydim kesin sana benzerdi. Hadi gülümse
Ben sana her gün iltifat ederim yeterki sen kendini güzel hisset mesaj atamadim ama yoksa neler nelrr yazacaktim :)
Güzelleşir çünkü her şeye gülümser. Ve bence gülümseyen her insan çok güzeldir.
Mutlu olmak psikolojik olarak pozitif yapar insanı
Güzelleşir
Sevince ve sevilinve her şey güzelleşir
Kadın güzelleşir ever 😇
Evet bir elma gibi yeşil olan
Az önceki soru mu kaldirildi
Tam yaziyodum içerik kaldırıldı dedi ☺️
O diğer soruyaydi 😅
O soru biçimde olmayan paylaşımdi 🙄😂😂
Ok
Hemde nasıl bebek gibi olur
Hayır tipin aynı kalıyor