Benim şansıma zaten anlamıyorum ama insanlar kırıcı olmaktan çekinmiyor bilmiyorum çoğu şeyden soyutladim soğudum zaten umarim bir şeylerin yolunu bulurum
İnsanlar kirdiklarinda zarar görmeyecekleri ya da menfaatlerinin daha ağır basacağı şeylerde kırmaktan çekinmiyorlar. Kendinizi soyutlamayın. Yalnızca temkinli olur. Bir şeylerin yolunu bulmayın , istediğiniz şeyin yolunu bulmak için elinizden geleni yapın.
Aynen öyle insan şımarıyor çocuklaşıyor çok mutlu olunca
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İllaki ruhun güzelliği fiziksel görümüde sirayet eder.. Şöyle düşün ki; asık bir surat mı güzel durur, yoksa mutlu bakan yüz ve gözler mi güzel bakar ve görünür.. Al burdan pay çıkar işte 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet guzelllesir psikolojin duzelir mutlu olursun buda her yerinde guzellik demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben çirkinleşiyorum. Ya sevilmeyi bilmiyorum, ya da beni sevmeyi bilmiyorlar. İlk seçenek daha makûl.
Salgılanan hormonlar cildi, saçları, kasları, doku hücrelerini yeniliyor. Ruh hali cabası zaten.
Bilmiyorum ama benim ilişkim oldu ama ben kendimi daha çok çirkin hissettim demek ki sevilmemişim ilişkimde
Sizi size güzel ve değerli hissetirememiş demekki.
Güzel bir şeymiş sevilmek o yüzden diğer kişiler sevilir umarım ben erkeklere güvenmiyorum zaten
Erkeklerden ziyade insanlara güven konusunda temkinli olmalısınız.
Herkesi kendim gibi zannetmem yüzünden insan ilişkilerini askıya aldım en azından kalbim kırılmıyor veya kullanılmıyorum
Her zaman zarar görecekmiş gibi hislerle durmanızı istemezdim ama canınızın yanmasindansa verilecek doğru bir karar.
Benim şansıma zaten anlamıyorum ama insanlar kırıcı olmaktan çekinmiyor bilmiyorum çoğu şeyden soyutladim soğudum zaten umarim bir şeylerin yolunu bulurum
İnsanlar kirdiklarinda zarar görmeyecekleri ya da menfaatlerinin daha ağır basacağı şeylerde kırmaktan çekinmiyorlar. Kendinizi soyutlamayın. Yalnızca temkinli olur. Bir şeylerin yolunu bulmayın , istediğiniz şeyin yolunu bulmak için elinizden geleni yapın.
güzelleşir tabi ki, çiçeğe ne kadar iyi bakarsan o kadar parlar, toprağı ne kadar kaliteliyse o kadar uzar
Sevilen insan dinginleşiyor, sevildiğinden emin duruş sergiliyor bu da ruhen iyileştiriyor
Aşk güzel şey tabiki o enerji sanada bedeninide yansıyor
Aynen öyle insan şımarıyor çocuklaşıyor çok mutlu olunca
İllaki ruhun güzelliği fiziksel görümüde sirayet eder..
Şöyle düşün ki; asık bir surat mı güzel durur, yoksa mutlu bakan yüz ve gözler mi güzel bakar ve görünür..
Al burdan pay çıkar işte 😊
Evet guzelllesir psikolojin duzelir mutlu olursun buda her yerinde guzellik demek
Elbette. Her canlı sevilince güzelleşir canlanır.
Beynin güzel görünüyor ✨
Tabi ki de yüzüne bir gülümseme geliyor
Bilmem hiç sevilmedim
Aşk insan güzelleştirir :D
Hic sevilmedim bilemem
Tabi ki
Güzelleştirebilir
Evet
Ben güzele güzel demem
Bir b0k olmaz
Aynen