Yakışıklı veya çirkin?

Merhaba kızlar bugün merak etiğim soru ben türkiyedeyken hiç sevgilim olmadı tabi karakterin iyi değilmiş veya kadınlarla konusmayı bilmiyorsun gibi farklı düşünceler aklınıza gelebilir ama inanın ki ben hepsini yapabilecek bir karektere sahibim ama sadece biraz tipimdemi kaynaklanıyor diye düşündüm ve türkiyede hep bu tarz konular bana dert oldu ya bazen bazı kızlar gürüyordum çok güzel çok kibar ama takıldıkları erkekler beş para etmeyen kişilerdi neyse bu kısım beni ilgilendirmez ama şunu iyi bilin ki çirkin dediğiniz erkekler bugün sevdiği kadını asla bırakmayan ve sahip çıkan erkektir ben kendimi çirkin olarak hiç bir zaman gürmedim ama başkalarına dış gürünüşüm çirkin gelmiş olabilir ama bugün Allah katında hiç şikayetçi olmayın doğal olun çünkü kolu bacağı olmayan insanlar var herzaman halinize şükredin ben çok şükrettim ve şu an yurtdışındayım maalesef bayanlara yetişemiyorum hergün 1 mesaj bana geliyor farklı kişilerden türkiyede yüzümüze bakmayanlar bugün arkamızdan mesaj atıyor yaşım şu an evlilik çağı ama ne yazıki gurbeteyiz hayatımızı mahfedenlerin gencliğimizi yasatmayanların Allah belasını versin şu an buralara geldiğim için gerçekten mutluyum Allah herkesin karşısına hayırlı eş nasip etsin biraz uzun oldu ama içimi düktüm okuyanlar kusura bakmasın 🙏🙏
Yakışıklı veya çirkin?