ANNEM KALP KRİZİ GECİRDİ Allah rızası için soruma bakın?

Annem kalp krizi geçirdi 1 hafta yoğun bakımda kaldı sonra odaya aldılar 1 haftada odada kaliyoruz ama annem bazı şeyleri hatırlamıyor yani narkoz dan olsa hemen geçmez mi etkisi bir hafta oldu neredeyse bir olayı on sefer anlatıyor falan garip hareketleri var acaba beyni hasar görmüş olabilir mi yoksa düzelir mi şimdi demeyin doktora sor doktora sordum sizlere de danışmak istedim 3 gün sonra da kalbine pil takılacak böyle olay yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi bide pili devlet hastanesi takacak sizce devlet mi iyi özel mi? Kalbi şu an az çalışıyor anju olacaktı iptal ettiler çünkü hareketleri normal değil on kişi tutmaya çalışıyoruz 😔 sürekli sakinleştirici veriyorlar bir deri bı kemik kaldı bu hafızası düzelir mi mesela bazen düzeliyor bazen saçma hareketler ediyor evin adresini falan soruyorum bu gibi sorulara doğru yanıt veriyor ama ben yaşımı falan tarihleri soruyorum yanlış yanıt veriyor? doktorlar şaşkın ama annem nasıl uyandı ayağa kalktı falan doktorlar felç olur yatalak kalır demişti?
ANNEM KALP KRİZİ GECİRDİ Allah rızası için soruma bakın?