Güncellemeler
+1 yıl
bu arada cocukla en fazla yakinlasmamiz yanaktan opusme ve el ele tutusma oldu sadece
okuldan hoslandigim cocukla konusmaya basladim o da benden hoslanmis gibiydi ben o ve arkadaslarimiz cikislarda eve hep birlikte donerdik diger kızlara davrandigindan farkli davranirdi bana. wpde askimli canimli konusurdu hic kavga etmezdi arada sinirlenmem hosuna gittigi icin bikac bisey soylerdi. iliskimiz hep heycanli gitti hic sikmadik birbirimizi. bana bakıslari tavirlari bir arkadasina olan tavirlarindan cok cok farkliydi kim olsa bence senden hoslaniyo, hayatinda baska kiz yok derdi. 3aylik flortumuzden sonra ona ne oldugumuzu sordum ve bana hicbisey degiliz dedi ben ondan sonra allaha emanet ol dedim konusmayi kestik sizce geri doner mi gercekten seviyor mudur😭😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle dediyse şal gitsin kız hayır gelmez bundan. Bir anda vazgeçiyor bu erkekler hepsi aynı en iyisinin bile Allah blasını versin ya vallahi nedir bu dert ya vallahi bıktım.
valla ya biktim ilk kez bi adam gibi seviyim istedim onda da agzima edildi daha da kimseye yuz vermem
Çok kötü olmuş. Seni mumla arar
umarim. cunku cok dengesiz birisi ve ben bile sasirdim o karakterde birisine nasil dayandim bunca ay. benden guzelini de bulamaz ona benden daha iyi katlanani da
Bu insanlar bir acayip çok da takma
hayatimin aski olduguna inanmistim bi anda silmek o kadar kolay gelmiyo
Çocuk vurkaçcı demekki
:D ağlamaya devam
cok sagol Şu an tek yaptigim o zaten
deveye diken insanı s... dmeişler bundan 5-6 yıl sonra hak etmeyecek insanlar için ağlamışım diyip tekrar saflığına ağlarsın :D
o kimmis ya tek bir gozyasima kurban olsun be
ben ne diyorum sen ne anlıyorsun
anladim zaten daha da aglamam onun icin demeye getirdim
:D anonimsin yollayamyorum
ne yollayamiyosun
t4k1p
boş ver
Kullanmış seni
ne anlamda? cinsel bisey yasamadik
Duygusal anlamda
evet dusundum bunu duygularimla oynamis resmen. onun gibi habes maymununun bi tarafini kaldirdim cok iyi biliyorum
Boşa gitmiş her şey