Benim gerçek anlamda ciddi bir ilişkiye ömürlük hayat arkadaşı ve eşe ihtiyacım var iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta birbirimizin yanında olacağımız derdimi paylaşacağım güvenilir ve sadık beni yürekten seven mutlu günleri birlikte yaşayacağımız herşeyimi onunla paylaşacağımın birini istiyorum ve o insana çokta güzel bir sürprizim var kendimi ona saklıyorum cinsel birlikteliğim olmadı bugüne kadar ve bir tek onun olacağım ve o bunla gurur duyacak çok mu bir şey istiyorum 😃 ona çok iyi bakacağım sahipleneceğim sadık olacağım ve çok seveceğim. Evimin kraliçesi yapacağım baş üstünde tutup sıcak sudan soğuk suya koydurmayacağım o narin ellerini yalnızlıktan o kadar sıkıldım ki sevmeye ve sevilmeye okadar ihtiyacım var ki anlatamam sadece karşılık görmek ve sevgi istiyorum. 😊
İnsanın en çok ihtiyaç duyduğu şeylerin başında "kalbine mukabil bir kalbi bulması" bence.
Aşkını, şevkini, sevinç ve hüznünü paylaşacağı bir kalp.. Ve bu kalp kesinlikle ne ailesinde ne de hemcinslerinde mevcut..
Kısm-ı sâni (kalbin diğer yarısı) denilen kadın kalbidir..
Ancak kalpleri tamamlananlar, aynı şeyleri aynı derecede hisseder.. Aynı şeylere hayran olupz heycanlanir.. Ve yekdigerine hüzünlü şeylerde destek ve yardımcı olur..
Bu ihtiyacı başka hiçbir şekilde karşılayamaz insan..
Kimseye ihtiyacım yok aslında. Ama insanız işte diğer yarım olsa diyorum bazen beni ben gibi gören içimi tamamıyla hisseden samimi has dürüst tam bir adam ama sonra vazgeçiyorum yoktur diyorum kendi yolumda ilerliyorum
Aklı başında, nerede nasıl davranacağını bilen, fikirlerimizin uyuşacağı, eğlenceli, gezmeyi seven , uyumlu uzun boylu biri lazım. Daha çok beklerim biliyorum sjsjsj
Aslında son zamanlarda sorularımda paylaştığım fotoğrafların hepsi tek bir kadına ait. Kadını beğendiğim için onun görsellerini sorularımda kullanıyorum