O nüfus artışı ithal edilenler sebebiyle suni bir artıştır ya 😀
Ha tabi nüfus bizim nüfus oldu o ayrı.
Kadınlar zamanla kendi hayatlarına daha fazla sahip çıkar oldu; kendine güvenleri, saygıları, maddi durumları daha bir yerine geldi.
Böyle olunca eyvallah demiyorlar. Bunun sonucunda da onların gerisinde kalarak aynı kaliteye ulaşamayan erkekler de kendini avutarak bekarlık sultanlıktır diyorlar 😂
Yoksa belirli bir durumun üstündeki erkekler yine evlenmek istemeye devam ediyor.
24 Yorumla- +1 yıl
Herkes evlensin shdj
- +1 yıl
Anlatamazsın tabii :D
- +1 yıl
Herkes evlensin mi? Herkesin adına karar vermek size mi kaldı? Bütün insanlar için siz mi biliyorsunuz yani doğru olanı?
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBekarlık sultanlık değildir. evlilik dünyanın en güzel duygusudur. sadece doğru kişiyi bulamadıkları için veya sorumluluktan kaçmak için böyle demiş olabilirler.
Bunun dışında da birde ekonomi evliliği zorlaştırıyor zaten zor olan evlilik bu şekilde daha zor olabiliyor bu yüzden belki de kaçmak için bekarlık sultanlık demişlerdir. veya flört etmeyi sevdikleri ya da bir kadına bağlı kalıp sevip koruyacak bir kalpleri olmadığı için böyle düşünüyor olabilirler. gerçi herkes istediğini düşünebilir. beni sadece kendi düşüncelerim ilgilendiriyor ve ben şu an evli olmak isterdim bu beni mutlu ederdi
40 Yorumla
+1 yıl"Çirkini öpmemişler kendini namuslu sanmış" gibi bişey oluyor bu ama sdfghsdr
18 Yorumla- +1 yıl
Oha söze bayıldım :D bundan soru çıkar hsjd
- +1 yıl
Çıkar çıkar sdfghdfsh
- +1 yıl
Çıkar, çıkar mı demek bu :D yoksa çıkar çıkar demek mi virgül unutmuş olabilir misin
- +1 yıl
Soru çıkart anlamında işte :D virgüllü virgülsüz anlamını çözemedim şu an djsnsl
- +1 yıl
Uff :D bu şey gibi çalış baban gibi, sıpa olma; çalış, baban gibi sıpa olma djdjsk
- +1 yıl
Benim beyin yandı sjsnsld
- +1 yıl
Öyle ya herkes anlamıyor beni :D çok nadiren leb deyince leblebiyi kastettiğimi anlayan
- +1 yıl
Offf ama bu çok inceymiş ya 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorumluluk almaktan korkuyorlar, rahatlığa alıştılar sjsj
33 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ☝️
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim balım 🤍
- +1 yıl
Rica ederim tatlım 💙
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. - Evlenince çifterde yaşanan değişimler
- Özgürlüğünün kısıtlandığı düşüncesi
- Düğün, nişan, sözde yaşanan sıkıcı, sancılı durumlar
- Veee evlenenlerin "sakın evlenme hata yaparsın" tenkitleri jdjfhf
Ööffff içim şişti yazarken11 Yorumla- +1 yıl
Shjddj :D tamam
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sorumluluk almayı yemiyor..
Bir de arı gibi bir ona bir buna konmak daha çekici geliyor Allahın midesizlerine.😃14 Yorumla- +1 yıl
piüüüh diye tüküresim geldi :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü taktıkları altınların bir daha dönüşü olmuyor jdjdj
11 Yorumla- +1 yıl
Ne altını bea :D
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSorumluluk almaktan korktukları ve etme bulma dünyası işte yaşattıklarını yaşamaktan korkuyorlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılRahatlarına alıştıları için normal. Evlenip sorumluluk almak istemiyorlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Hiç te rahat değiliz, evi temizliyoruz kendi yemeğimizi yapıp bulaşığı çamaşırımızı yıkıyoruz bide bekarlık sultanlıktır diye iftiraya uğruyoz, keşke evlensek te kurtulsak
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKızlarda da suç var her şey o kadar basitleşti ki artık
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Parasal konularda bekarlık sultanlıktır. Doğru insan bulma konusunda bekarlık sultanlıktır. Kendine zaman ayırmak için kimseyi değil sadece kendini düşünmek konusunda bekarlık sultanlıktır. Ben de bi kadın olarak bekarlık sultanlıktır diyorum.⭐
#tubasueda 🍀🍀30 Yorumla Bekarlık soltonloktur deyip kadınları kötüleyen ve karı kız peşinde koşup eli boş dönen 🤔 tipleri görünce acıyorum. Kimse yalnız yaşamak istemez. Biz erkek kadın birbirimizin dostu sirdasiyiz. Kötü örnekler olabilir ama herkes mi kötü tabiki değil. Sorumluluktan kaçmanın yolları bunlar.
21 Yorumla- +1 yıl
👏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1) Düğün
2) saçma sapan örf adetler
3) kadınların bazılarının ailelerinin bitmek bilmeyen istekleri.
4) Evlilik sonrası artan maliyetler
5) cinsiyetlerin birbirine güveni kalmaması
6) nafaka korkusu (hukuk sistemimizin kanayan yarası )
7) sadakat eksikliği
47 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız yemin ederim öyle insanlarr
- +1 yıl
@gerçekçikız3400 haklı olduğumu biliyorum. Ama gene de teşekkür ederim.
- +1 yıl
Öyle bilmem örf adet bilmem ne halt hepsi boş sadece erkek çocuğunun ve kızlarının mutluluğunu bozuyorlar rica ediyorum
- +1 yıl
@gerçekçikız3400 Eğer kadınlar nikah yapalım balayına yurtdışına gidelim deseler mesela bence evlilikler yüzde 60 artar.
Erkeği zorlayan kadın değil kadının annesi daha çok :) - +1 yıl
Bence sadece nikah olsun erkeğin gönlünden ne koparsa onu alsın yeter zaten gerisi gelir neden çok masraf bilmem ne yapıyorlar boş ya
- +1 yıl
@gerçekçikız3400 sizin gibi herkes düşünmüyor maalesef.
- +1 yıl
Varda çok az
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yaş aldıkça geçim derdinin zorluğunu görüyor erkekler. Sorumluluktan kaçıyor bu yüzden. Özgürlüğün tadını da alınca bekarlık cazip geliyor. Türkiye de ailelerle de evlenmiş gibi olmak da ürkütücü. Bundan mütevellit bekarlara da hak veriyorum. Bence de bekarlık sultanlık.☺️
21 Yorumla- +1 yıl
83'taş aynen katılıyorum bu arada 83'lülerde evlenmeyen çok çıkıyor biri de ben 😀
Kadınlar daha çok evlenmek istemeyen
Ayrıca kadınların evlilik dışı ilişkileri arttı
Daha da önemlisi kadınlar kendilerini nerede pi c nerede o ccc varsa ona parçalatıp düzgün erkekleri hayata küstürdüğü için olabilir mi?
Artık ciddi bir ilişki yaşamak istiyor muyum? Yaşarsam pişman olur muyum? Sadece seks mi yapmalıyım? Kadınlara güvenebilir miyim? Hiç bilmiyorum akışına bıraktım.
Ne olacaksa olsun ama mutlu olmadığım şeyi devam ettiremem
20 YorumlaBu her iki cins içinde geçerli. Evlilik demek sorumluluktur, rahat rahat takılmak için ve fazlaca sorumluluk almamak için ciddi ilişkiden kaçıp "bekarlık sultanlık" sözüne sığınırlar çünkü işlerine gelmez. Kadın ya da erkek "Evlenelim deyince" ayrılalım diyen olur bunun kantlarından biri.
10 Yorumla
+1 yılErkekler kendi karnını zor doyurur hale geldi ne yapsınlar? Kadınlar da öyle. Evlenseler gecinemeyeceklerini düşünüyorlar. Eskiden iki insan evlenince hayatın yükü azalirdi ama şimdi iki taraf da ekstra yük alıyor. Ne gerek var?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Hayat pahalılığı, boşanma davalarının artış sebebi, kimseye tahammül edememe, vurdumduymazlık, korkaklık vs birçok neden var 😂 adayın çoktur senin be Bi koca bulursun 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Elimi sallayayım bi :D enaaa kimse yok
- +1 yıl
shsh :D hiç öyle adetlerim yok. Odunumsu yaratmış yüce mevlam beni
- +1 yıl
Kesinnnn 😅
Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bana göre bekarlık sultanlık değil. Yalnızlık benim duygusal zihinsel fiziksel ve sosyal sağlığımı olumsuz etkiliyor. Zaten 30 yaşından sonra da bekarlık hiç çekilmiyor. Yalnız yaşlanmak beni korkutuyor ama maalesef hiçbir zaman hayat arkadaşım olmayacak gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1-Disiliginiz ile evlenince erkeklere hayati zehir ettiğiniz için.
2- Eskiden bir kadın ile birlikte olmak için erkekler evlenmek zorunda kalıyordu artık öyle bişey kalmadı, ayda bir sevgili (!) Değiştirip istediği gibi sexing (sitedeki kadınların ağzında düşmeye iğrenç kelime) yapabiliyorlar.
Neden bir taneye bağlı kalsınlar ki konustuklarinin 2. günü istediklerini alıyorlar kadın ne zamaman sorun çıkarmaya başlıyor onu atıp yenisi ile devam.10 YorumlaBen onlardan değilim beni saymayın 😄 ben hala evlenmeyi bekleyen erkeğim 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılGüvensiz bir dönemin içinde yüzdüğümüzden dolayıdır.. Kimsenin kimseye tahammülü yok. Herkes kendini kral, kraliçe zannederken biriyle gayatini birleştirmek zor dostum zor kibir, ego kokuyor dört bir yan..
20 Yorumla
+1 yılhay onların yalanını sskim ben madem bekarlık sultanlıkmışda ne geziyor aamına kodumunn çocukları orada burada karı kız peşinde ya da sosyal medya sitelerinde
yahu bari sen inanma şu erkeklerin aslı esası olmayan yalanlarına10 YorumlaBence her bekar bu duyguyu bu süreci yasamali hani evlendim yasadim baktim olmuyor bekarlik sultanliktir diyip tekrar bekarliga geçmeli yani bir duyguyu olayı yasamadan içine girmeden anlayamayız... Ta para önemlintabi😂
10 YorumlaBekarlık sultanlık değil aslında... zinadır Rabbim herkesin gonlune gore versın... tabı yorumum dan yanlıs anlaşılmasın Allah muhafaza demem o ki Şeytana uyup göz zınası var onu yapmamak ıcın ve baska konular dahildir buna Evlilik daha hayrlısıdır.. Tabı altın para ev iş lüks hayat fani hayat ıcın değmeyecek ünsurlar ıcın evlılık yapmayan ınsanlar vardr bir az da Ahiret hayatını düşünmemz daha doğru olur o vakıt Rabbım hayrlı eş de nasıp egler herkese saygılar 🌷
20 Yorumlaerkek ve kadın bir elmanın iki yarısıdı o bekarlık sultanlıktır diyenler hergün gömlek değştiri gibi sevgili değiştirenler sorumluluk almak istemediği için öyle diyorlar
10 Yorumla
+1 yılGerek yok ki abla. İstediğimde ver parayı yaşa 1 iki gün kadın değil mi? Her seferinde değişik esk. kort kadınla takıl. 2 sene sonra daha genç ve guzeli doğuyor. Erkek kendine bakarsa benim gibi gerisi hikaye. Evlilik aptallık gibi geliyor. Bosan nafaka öde. niye ki? Bunun yerine her gün farklı tada bak. Daha genç güzeli olan kadın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik günümüzde artık bildiğin "At Yarışı" oynamaya benzedi...
Tüm kuponu tek ata yatırıyorsun ama 🐴 Nazlı yardırıp da 1. gelmiyor işte :)
10 Yorumla Çünkü evlilikte masraflar dağ gibi oldu hazırlıksız kimse kımıldayamaz zaten insanların hayalleri üst seviyelere çıktı çevresinde gördüğü yaşantıları gerçek sanıyolar ve istekleri bitmek bilmiyor iki tarafta birbirinden alakasız isteklerde bulunması da sonuca ulaşılamayan birliktelikler doğuruyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılÜlke ekonomisi kötüye gidiyor ve nafaka belası çıksın istenmez zaten. Bir de kızlar ve ailesi çok fazla para odaklı, çalıştığın işi beğenmezler vs.
10 Yorumla
+1 yılMaddi durumların zayıflaması ve buna paralel olarak kadınların çıtayı arşa çıkarıp isteklerini abartması herkesi korkutur oldu. Kimse burnundan kıl aldırmıyor. Akıl işi değil evlenmek.
10 Yorumla
+1 yıl'Erkekler neden mi evlenmiyor' diye bir kitap bile yazabilirim. Siz sadece erkeklerin sorumluluk alma korkusu diye basit nedenlerle kendinizi kandırmaya devam edin.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü evlilik çok masraflı, cinselliği yaşamak çok kolay, boşanmalar çok fazla, birlikte yaşamak moda neden evlensinler 🤔🤣
10 Yorumla
+1 yılHiç te sultanlık değil valla çok yanılıyonuz hakkımızı yiyiyorsunuz. Sultanın ev temizlediği yemek yaptığı bulaşık, çamaşır yıkadığı nerde görülmüş
10 Yorumla
+1 yılEvlilik mantıklı değil ki, hem çok pahalı hem de insanlara güvenemiyoruz herkes dolandırıcı potansiyeli taşıyor şu dönemde.
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden de sevgilileri ile cinsellik yaşayabilme durumu çok büyük etken. Bir de parasızlıktan.
10 Yorumla
+1 yılfakirlikten
düğün yapacak para yok, eşya alacak para yok, altın alacak para yok, geçtim hepsini damatlık gelinlik alacak paraları yok.10 Yorumla
+1 yılŞimdi sevgilin varken bekar mı oluyorsun hayır illa evlilik mi lazım, Ayrıca her şey pahalı hak veriyorum herkese
10 YorumlaKral da benim, padişah da benim. Kadınları severim, bütün kızlar benim, ne bağlılık tanırım ne sözümü tutarım keyif benim. 😂
10 Yorumla
+1 yılevlilik kariyerdir diyen beyinsiz hemcinslerim arttığı içi. adamlar kullanılmaktan bıktı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi bulunmaz hint kumaşı zannedip, seninle evlenmeye tenezzül etmişim köpek tabiki her istediğimi yapacaksın diyip, adamlara yüzbinlerce lira borç sokup, evlendikten sonra da bu borcun stresiyle yaşarken, hayatı daha da zehir ettiğiniz için olmasın sakın.
00 Yorumla
+1 yılParaları yok garibanların bir de tek eşle yapama fikri artık hiçbir erkeğe cazip gelmiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir erkeğin evleneyim, düğün yapayım, damatlık giyeyim diye derdi yok. Artık kızlar evlilik teklif etmeli
10 Yorumla
+1 yılSadece erkekler değil kadınlar için de
bekarlık sultanlık10 Yorumla
+1 yılKızlara güvenemiyoruz kızlar bu dönemde yalan ve çapkınlıkta erkekleri geçti çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüven ve maddiyat olabilir. Tabi güven daha önemli bir de boşanmaların arttığı dönem olunca. Kimse kimseyi çekemez hale gelmiş. 😃 Neyse fazlası zarar yazar.
10 YorumlaKendilerini avutuyorlar bu şekilde o yüzden böyle tatmin oluyolar
10 Yorumla
+1 yılBende kızların daha çok bekar kalmak istediğini düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBizde istemiyoruz😏 biz kadınlarda herkes baksın kendine😄nasıl rahatsa
10 YorumlaDeğişiyor ben sevdiğim ile evlenirsem evlilik tercih ederim
10 YorumlaÇünkü her şey daha olanaklı bekar biri olursan
10 Yorumla
+1 yılEvlilik kadınlar için maddi manevi huzura kavuşmak iken erkekler için herşeyin zorlaşması anlamına geliyor. Kadınlar para yemek ve çocukları sevdiği için evlenmek istiyor ama erkeklere hicbir faydası yok evlenmenin
10 Yorumla
+1 yılKadınların çok fazla baskıcı olması, evlilik için ısrar etmeleri bunların yanı sıra ekonomik koşullar ve gelecek kaygısı, ha tabi birde erkeklerin annelerin evinde ki gibi rahatlığı bulamamaları "bekarlık sultanlıktır" kavramına yol açıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEtrafımdaki evli kadınların çevirdiği fırıldakları gördükçe yeminle bi 10 yıl daha evlenmem 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü helal evlilikler azaldı zina çoğaldı insanlar nefislerini evlenme gereği duymadan eş olmadan ev iş çocuk sorumluluğo almadan, doyuruyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin erkek için hiçbiri getirisi olmadığı içindir. Boşanamıyorsun da nafaka illeti ile uğraşıyorsun bu seferde. Zaten cinselliğe ulaşmak artık kolay. Neden evlenilsin ki? Olması gereken oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCunku istedikleri zaman kadınla yatıyorlar onlar için kolaylaştı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorumsuzluktan ve etrafta kolay kız bulabildiklerinden
10 Yorumla
+1 yılBöyle rahatız. Sorumluluk yok, kısıtlanma yok. Dilediğimizi yapacak kadar özgürüz. Kadınlara ulaşmak eskisi kadar zor değil.
10 Yorumla
+1 yılBi düşün bakalım acaba niye ejdj
11 Yorumla- +1 yıl
Siz düşünün diye soru açtık şurda djjs
+1 yılÇoğaltanlara sormak lazım!
12 Yorumla- +1 yıl
Kim çoğaltmış :D
- +1 yıl
İlk aklına gelenler 😄
+1 yılBilmem ama hiç de bekarlık sultanlık falan değil. Doğru kişi olsaydı boşanmazdım ben evlilik aslında çok güzel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. MaşAllah neden fenomen oldugun belli soru uzerine soru bu ara boş sun galiba
06 Yorumla- +1 yıl
Soruyla alakası nedir peki abisi?
- +1 yıl
Kızlarla alakalı değil, erkekler kendine güvenmiyor ondan
- +1 yıl
Saygılar.
- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı