Yani aşık olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Bakışları, davranışları, konuşması vb.
Cevabın nedir?
Bakışlarının içinde öyle bir derinlik olurki, gözgöze geldiğin her an âdetâ için ısınır. Elini tuttugu her an sanki yüreğine dokunmuş gibi hissedersin yani dokunuşları o kadar doğal ve saftır. Her gülümsemesinde sanki sana aşkını haykırıyormuş gibi hissedersin. Ama bunları anlayabilmek için sadece görmen ve bakman değil hissetmende gerekir :):)
53 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler :) ilk tanıştığımız gün tokalaştık elimi bir türlü bırakmadı öylece baktı kaldı gözlerimin içine, onun gözlerinde kendimi gördüm, çok derin baktı utandım elimi çektim o günden beri bana çaktırmadan bakıyor ben farkedince kafasını çeviriyor, konuşurken sesi kısılıyor, kıpkırmızı oluyor, beni görünce yüzünde aptal bir gülümsemeyle dolaşıyor bütün gün, kötü günlerimde yanımda olmaya çalışıyor
Soran+1 yıl:) gerçekten mi :) bunu ona soramıyorum hareketlerinden anlamaya çalışıyorum işte :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşik olana denk gelmedim ama okuldayken. boyle birbirine tip tip bakip boyle sacma sacma gulumseyip konusan ve birbirinden cekinen birisine denk geldim. cok ilginc gelmisti. malum cevrede hersey uluorta olurken birbirlerine bakmaya bile cekinmeleri degisik gelmistiiyi anlamda degisik.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet az kaldı onlardan :) bana da tuhaf geliyo artık
- +1 yıl
O degilde baskasi beni dikizledi falan sanicak. yok kardesim oyle bisey tamam :RDR
Soran+1 yıl:))
Senin yanında hep mutludur. Gözlerinin içi güler resmen. Daha 24 saat geçmeden özler seni. Her anında sen varsındır. Sen onun için herşeysindir. Sana karşı son derece nazik ve kibar davranır. Ne yaparsan yap kızmaz ve sinirlenmez sana. Çünkü sana olan sevgisi bunların önüne geçer ve seni üzmemek için adeta kendisiyle savaşır.
56 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :) peki kızın neyine aşık olur bir erkek?
Soran+1 yılevet haklısın :)
Soran+1 yılRica ederim :)
- +1 yıl
Çokk güzel açıklamışsınız valla mükemmel olmuş yazınız😊
Davranis ve konusma kesinlikle eger tatli tatli seninle konusmaya calisiyosa asiktir surekli seni gormeye konusmak icin ortam hazirlamaya calisiyosa da en azindan ben oyle yapmaya calisiyorum asik oldugum kiza karsi onu tanimaya kendimi tanitmaya calisiyorum ve herzaman durust davraniyorum
110 Yorumla
Soran+1 yılkızla konuşurken kızarıyorsa, sesi kısılıyorsa, sürekli ona bakıyorsa kız onu yakaladığında başını çeviriyorsa, sürekli onu görmeye çalışıyorsa neler hissediyordur
Soran+1 yılanladım, aşık olan birinin gözünde sevdiği kız nasıldır yani onunla evlenmeyi düşünür mü
Soran+1 yılben de hemen evlenmeyi düşünür mü demedim zaten tanıdıkça ileriye yönelik yaş 23
Soran+1 yılo bana çok çalış da okulunu çabuk bitir diyor kendisi bitirdi geçen sene mezun oldu ikimiz de çalışıyoruz özel şirkette
Soran+1 yılçok teşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiden kişiye değişir ama ben şapşallaşırım mesela saçma sapan konulara alakasız cevaplar veririm o an bana soru sormicak sadece sevgilim sorabilir ben öyle severim ondan ayrılmak istemem yanımda olsun isterim ayrıldığımda buluşma sevinciyle yaşarım fazla duygusalım be olmuyo böyle olunca :)))
15 Yorumla
- +1 yıl
Önemli diil bir şey sorabilir miyim peki sen böyle duygusal olsun istermiydin sadece soruyorum yanlış anlama merak ediyorum :)
Soran+1 yılzaten bana duygusal davranışlarda bulunan biri var, bilmiyorum onun bu davranışlarda bulunması çok hoşuma gidiyor ama daha açılmadı
- +1 yıl
ama işte bunu pek belli etmiyorsunuz yani sevgiden ölseniz git diyebilcek kadar kötü olabiliyosunuz işte bu çok kötü ben üzemiyorum kimseyi o yüzden üzülen ben oluyorum hep...
Soran+1 yılmaalesef öyle, aşkımızdan ölsek de kendi içimizde yaşıyoruz sanırım
+1 yılBenim gibi Dünya'nın en mutlu adamı olur. Dün hayatımın en güzel notasına ondan hoşlandığımı söyledim ne kadar utansamda bir gazla söyledim ve gayet hoş karşıladı :D. Bu tip erkekler, ne diyeceğini unutur "eee" çok kullanır, aşırı derecede yardımsever olurlar misal bugun bir dilenciye döner ayran ısmarladım :D, ve yolunu kaybetmiş çocuklu bir bayanı otobus durağına kadar kendim götürdüm. Enerjik ve neşe dolu bir canlı organizması oldum :D
67 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler yorum için :) ne güzel cesaretini toplayıp açılmışsın ona, ama o bana açılmıyor
- +1 yıl
Rica ederim. Elbet cesaretini toplar ve söyler. bende kolay olmadı yani aylar oldu :D Gerçekten seviyorsa zaten bir insan ister istemez utanır sıkılır çekinir. heves ise anında söyleyebilir.
Soran+1 yılanladım, onun söylemediğine göre gelip geçici bir heves değil demek ki
- +1 yıl
Tanımıyorum ama öyle olabilir diyebilirim. Ondan hoşlandığını belli ettircek şeyler kur kuruyorsanda elinden fazlası gelmez onu bekleyeceksin veya yoluna bakacaksın. doğru seçim yap pişman olma geç olsun öz olsun. acelen yok.
Soran+1 yılhaklıısn, kesinlikle öyle, herşeyin zamanı var
- +1 yıl
Ever benden hoşlandığını söyledi ve bende gayet hoş karşıladım :D
- +1 yıl
Kesinlikle :)
+1 yılsempatik olur... çünkü aşıktır nasıl davranacağını bilemez... He birde karşındakini gönlünü alabilmek ona sevimli tatlı görünmek için kişilik saklaması yapar dikkatli ol işte
22 Yorumla
Soran+1 yılevet bazıları çok iyi rol yapabiliyor
- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kendi davranışlarımı anlatayım:
*bakarken mal gibi kalma
*konuşurken gözlerine odaklanıp bir süre cevap verememe
*bazen göz göze gelince istemsizce gülümseme
*çeşitli bahanelerle (çoğu çok saçma nedenler:)) sık sık yanına gitme
*özel hayatını araştırma (sosyal medyadan)49 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :) bazen bana bakarken donup kalıyor, beni çok dikkatli dinliyor, konuşurken kıpkırmızı oluyor, yüzünde aptal bir gülümseme oluyor beni gördüğü zaman, çaktırmadan bakıyor yakalanınca da kafasını çeviriyor
Cevap sahibi+1 yılallah allah bu ben miyim yoksa :O senin adın ne :) ve o çocuğun burcu ne
Soran+1 yılo aslan burcu, senin burcun ne?
Cevap sahibi+1 yılben yay burcuyum :) sana bir öneri kesinlikle dikkate al gidip teklif falan etme sakın hatta hiçbir şeyden haberin yokmuş gibi davran ara sıra yüz ver ara sıra selam verme :) fark ettiğini belli etme ;)
Soran+1 yılneden fark ettiğimi belli etmiyeyim?
Cevap sahibi+1 yılyapma bence seni elde ettikten sonra normal bir arkadaşın gibi davranma ihtimali çok çok yüksek. kolay lokma olma senin iiçn uğraşsın ve emek harcasın. bu şekilde hep aklında olursun adını bile sayıklayabilir... tabi benim sevdiğim kadar seviyorsa.
Soran+1 yılanladım, sağol düşüncen için, gisip de ben söyleyecek değilm zaten, onun atması lazım ilk adımı, sen sevdiğin kişiye açıldın mı peki?
Cevap sahibi+1 yılyok be nerde 3 yıl oldu nerdeyse o anladı durumu zaten sevmiyor beni birçok söz vermişti en azından görüşecektik ama hiiiçbir sözünü tutmadı çok acı bir şey sana aşık olduğundan emin olursan fazla üzme bence
- +1 yıl
Buda sorumu adam sana aşıkkkk keşke bende senin gibi bukadar şanslı olsam benimde var böyle şüphelendiğim ama bilemiyorum sevip sevmediğimi keşke bende senin gibi şanslı olsam
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. her fırsatta yanında olur her zaman seni düşünür senin istediklerini sen söylemeden anlar ve ona göre davranır.
not: aşırı kıskançlıkları paranoya seviyesine ulaşmış olurlar üzülerek ayrılmak zorunda kalırsın.13 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :) aşırı kıskançlık sergiliyor bazen bunaltıyor beni, neden kendine güveni olmadığı için mi?
Soran+1 yılfazlası gerçekten kötü, neredeyse nefes aldırmayacaklar, sanırım kaybetmekten korkuyorlar
Gözlerinin içine bakıyorsa, seninle konuşmak için türlü bahanelerle buluyorsa. Sana dokunurken bile tedirgin oluyorsa. Seni herkezden kıskanıyorsa. Seni seviyordur. En basiti 2 gün hasta numarası yap grip oldum de anneden beter davranıyorsa kör kütük aşıktır sana. Özellikle ikinci gün sürekli durumunu soruyorsa. İlk gün her kez hal hatır, ihtiyaç sorar.
23 Yorumla
Soran+1 yılbu yaptıkları sevdiği kıza değer verdiğini gösteriyor
Soran+1 yıltabii sevdiği için :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana bir şey sorucam cevaplarsan sevinirim biri var bizim okulda iyi birine benziyor spor salonunda oyun oynarken hep geliyor oynuyor bir gün de spor salonun önünde oturuyorduk geldi bizim önümüzde oyalandı arkası dönük bir şekilde sonra gitti bir günde futbol maçı vardı okulda bankta arkadaşlarıyla oturuyordu ben epey arka bankta oturuyordum sürekli arkasını dönüp baktı Sonra zil çaldı merdivenlerden çıkıyorduk o önümdeydi ben düz gittiğim için o da hala merdiven çıkıyordu yarıda aynı anda dönüp baktık o bakınca ben kafamı çevirdim benden hoşlanıyor mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılbeğendiği için bakıyordur hoşlanıyor da olabilir. o da sen bakıyor musun diye arada bakıyordur aynı anda bakmanız bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkür ederim gelip konuşur mu acaba.
Cevap sahibi+1 yılUtangaç sanki anlayamadım
Soran+1 yılseviyorsa gelir konuşur da cesareti olması lazım, senden çekiniyor belki de, bakışlarıyla senden hoşlandığını ima ediyordur ama yine de sen ağırlığını koru, temkinli ol, çok istiyorsa bir fırsatını bulur konuşur merak etme
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ağır davranmam gerek çok saol.
+1 yılGöz teması kurar seninle çok iyi anlasır. Seninle konuşurken daha dikkatli davranır ve şahsen ben ne istese yaparım :D
112 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :) evet biz de çok iyi anlaşıyoruz ama bazen sinir ediyor beni, bir şey söyleyeceği zaman lafı çok uzatıyor anladım diyorum hala dönüp dolaşıp aynı şeyleri anlatıyor :)
- +1 yıl
Heyecandandır o hoşgör :) Bende acılıcam çok heyecanlıyım
Soran+1 yılneden heyecan yapılıyor, karşısındaki kişinin de bir üstünlüğü yok ki ondan
- +1 yıl
Onunla konuşurken bunu düşünemiyorsun ki. Her an bir hata yaparım benden sogur gibisinden aklında karısıklık oluyor beraberinde heyecan oluyor. Ama cok tatlı birşey bence ya bazen kendime gülüyorum ona bakarken oda bakıyor göz göze geliyorum utanıyorum :)
Soran+1 yılbazen o da durduk yere yüzünde aptal bir gülümsemeyle dolaşıyor, heyecandan olabilirmi
- +1 yıl
İnsan mutlu olunca gülümser. Seni görünce aklına senin için girdigi durumlar geliyordur. Ben bu yüzden gülümsüyorum :D
Soran+1 yılanladım yani gülümsemesinin altında kötü bir şey yok, bazen tuhafıma gidiyor bu durduk yere enden gülümsüyor karşımda, komik bir şey de yok diye
- +1 yıl
Eger gercekten seviyorsa böyledir. Dalga gecedebilir öyle insanlarda var ama sanmıyorum. Dikkatli ol :)
Soran+1 yılanladım evet her an herşey olabilir, fazla da kaptırmamak lazım kalbimizi çaldırmadan
- +1 yıl
Aynen aynen ben zamanında cok büyük hata yapmıştım sevgimi kullanmıştı kız zor kendime gelmiştim
Soran+1 yılgüven tek kullanımlıktır, öyle oluca da insan başkalarına şüpheyle yaklaşır, Allah hayırlısını versin
- +1 yıl
Amin.
+1 yılGözleri kör olur aşık olan erkeğin başkasını göremez senden başka
Elleri tutmaz olur başka elleri
Yürekten sever aşık olan erkek kimseye zarar veremezki senin zarar görmenide hiç istemez11 Yorumla
+1 yılAsik olan kişi mal mal bakar :-/
Baska bilmiyorum yasamadim42 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bir soru sorucam bir kız var okulda sürekli bana bakıp duruyor bende hoşlanmaya başladım faceden ekledim ama 2 hafta oldu hala kabul etmedi red de etmedi face e girdiğini biliyorum dün kantinde ders çalışıyordum geldi 1 kız 1 erkek arkadaşıyla bir şeyler alırken beni gösterdiğini gördüm kızın işte orda oturuyor gibisinden neden böyle yapmış olabilir.
029 Yorumla
Soran+1 yılbelki de çok fazla arkadaşlık isteği alıyordur, önemsememiştir ya da tanımadığı kişileri eklemiyordur, aynı sınıfta mı aynı okulda mısınız
Cevap sahibi+1 yılaynı sınıftayız 10 ortak arkadaşımız var ayrıca niye o çocuğa gösterdi beni
Soran+1 yılbilmiyorum yanlış anlama ama o kız dengesi birine benziyor, belki de egosunu tatmin ediyordur beni ekledi ben de kabul etmedim gibisinden
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum işte ya ama arkadaşına niye söyler ki bir şey olmasa çünkü 10 ortak arkadaş var normal olarak eklemiş olabilirim
Soran+1 yılkız nasıl birisi karakter olarak o zaman anlayabilirim, yani hanım hanımcık utangaç çekingen biri mi, yoksa hareketli sosyal arkadaş çevresi geniş biri mi
Cevap sahibi+1 yılHanım hanımcık sadece kendi grubuyla takılan 3-4 kişi birisi çok az konuşuyor
Soran+1 yılo zaman utangaç, çekingen biri ya da güveni yoktur, belki de erkek arkadaşa ayıracak zamanı yoktur, dersleriyle ilgilenen biriyse
Cevap sahibi+1 yılTamam da hala beni neden arkadaşına göstermiş olabileceğini söylemedin beni gösterip işte orada oturuyor dedi gördüm
Soran+1 yılböyle tuhaf bir şey görmedim de duymadım da, ondan sonra ne oldu bir tepki verdi mi, bir ışık yaktı mı sana, bundan bir durum çıkmaz
Cevap sahibi+1 yılArkası dönüktü bana oturduğu yende arada bakıyordu
Soran+1 yılsürekli sana bakıp duruyorsa belki de senin konuşmanı bekliyor ama böyle yapıp da erkekleri reddeden kızlar da var, pek güven vermiyor, sadece bakıyor mu
Cevap sahibi+1 yılAynen bide niye erkek arkadaşına göstersin ki beni
Soran+1 yılerkek arkadaşına göstermesi garip, erkek arkadaşıyla sen arkadaş mısın
Cevap sahibi+1 yılYok.
Soran+1 yılhayırlısı olsun, üzülmeni istemem ama bundan bir durum çıkmaz, boş yere ümitlenme bence, o kızın yerinde olsam kız arkadaşlarımdan birine söylerim, hoşlanıyorsam da bir şeyler yapardım, erkeklerden birine söylemezdim, sen söylediği erkekle arkadaş olsan diyecem ki ben ondan hoşlanıyorum bunu ona söyle falan gibisinden, dediğim gibi kendini beğenmiş biri demek ki, sana ümit verip küçük düşürecek anlaşılan, boşver karşına neleri çıkar
Cevap sahibi+1 yılTamam da beni küçük düşüremez kıza karşı bir askıntılığım filan hiç bir şey olmadı 10 ortak arkadaşımız olduğundan ve sınıftan olduğundan ekledim faceden hatta kabul etmemesi bir tarafımda bile değil isteği geri bile almadım çünkü bilmiyorum kabul edip etmediğini umursamıyorum :D Yani aslında umursuyorumda belki de umursamıyorum yukarda yazdıklarım gibi öylesine ekledim o yüzden gidip de bir erkek arkadaşına bak bu beni ekledi diyeceğini sanmam
Soran+1 yılbilmiyorum kızı tanıyan sensin, zamanla davranışlarından amacının ne olduğunu anlarsın zaten
Cevap sahibi+1 yılİnşallah seviyordur ne diyelim :D
Soran+1 yılanlaşılan sen bu kızı çok seviyorsun, inşallah öyle olur o da seni seviyordur
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ya teşekkür ederim iyi dileklerin ve umursaman için :)
Cevap sahibi+1 yılBende şöyle bir huy var birine aşık olduğum zaman onu öyle çok severim ki ama baya çok belki aylarca onu düşünürüm karşılıksız olsa bile sonradan soğumaya başlarım sonra kızı görünce umrumda bile olmaz bu sefer başkasına aşık olur onu ölümüne severim.
Soran+1 yılRica ederim, ikiniz için de hayırlısı olur inşallah :)
Soran+1 yılplatonik aşklar öyle olur genelde
Cevap sahibi+1 yılAynen ulaşılması güç olduğu için belkide çok seviyorumdur :)
Cevap sahibi+1 yılTabi sorabilirsin
- +1 yıl
Kiz seni gosterdiginde senin onu gordugunun farkina vardi mi? Cunku genelde caktirmadan gosterir direk acik acik gosterilmez. Senin onu gordugunu fark ettiyse tepkisi ne oldu?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama gizliden bakmıştım sonra arkası dönük oturdu bana arada bakıyordu dönüp
+1 yılCicim ayları gectıkten sonra Ahh keşke aşık olmasaymış dersin..
110 Yorumla
Soran+1 yılneden ki? sen öyle mi dedin
- +1 yıl
maalesef...
genelde erkekler istedıklerını elde ettikten sonra ne de olsa elimde benimle düşüncesiyle koyverirler o zamanda monot bir aşk hayatın olur...
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun :) açılırsa ben onunla hemen bir şeyler yaşayacak değilim zaten, beni evlenene kadar beklemesini söyleyeceğim seviyorsa bekler sevmiyorsa gider zaten
- +1 yıl
Sana burdan bir aduket atarım.. :D
- +1 yıl
hahahah :D tamam sustum sustum :D
kesinlikle... herseyın yerı ve zamanı var sakın kaptırma kendını
Soran+1 yılhaklısın, fazla kaptırmamak lazım yoksa üzülen taraf olmak istemem
- +1 yıl
aynen oyle. erkeklere birsey olmaz ama kızlar sıkıntılı her konuda dikkatlı ol canım o yüzden..
Soran+1 yılçok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerinden dolayı :) kızların işi zor gerçekten
- +1 yıl
asıl ben teşekkür ederım :)
zor ki ne zor allah yardımcımız olsun...
Soran+1 yılamin canım
eger onu anlayamıyorsan sen o erkege ya asık degılsın ya da guvnmıyorsun demektır sonucta o farklılıkları fark etmemek mumkun degıl dıgerlerı fark edemez ama sen edersın muhakkak
36 Yorumla
Soran+1 yılbazıları o kadar çok iyi rol yapıyor ki görsen şaşırırsın, ben aşık olup olmadığımı sormuyorum zaten karşımdaki kişinin aşık olduğunu nasıl anlarım soru bu
Soran+1 yılhaklısın, rol yaptığı nasıl anlaşılır peki
Soran+1 yılşu an kimseye aşık değilim o zaman anlayamam sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. bakışlar onemlı degıl , onu gordugunde ask dolanır ayaklarına !!!
31 Yorumla
+1 yılMal gibi olur, zeka seviyesi bir anda dibe vurur, yemek yemez, içmez, hep onu düşünür, uyuyamaz.
Yaşadım o duyguları,1 hafta sürdü ama yaşadık :D15 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :) peki aşık olduğu kişi hasta olduğu için raporlu olsa iş yerine gidemese ne hisseder? onu merak eder mi?
- +1 yıl
Onun her canı yandığında, benim canım ondan daha fazla yanardı
Soran+1 yılanladım, bir keresinde hastaydım evde dinleniyordum rapor bitti işe döndüm bana sen olmadığın zaman burası bomboş oluyor dedi neden böyle demiş olabilir?
- +1 yıl
Senden hoşlanıyor büyük ihtimal
Soran+1 yılbilmiyorum olabilir
+1 yılSeni görünce uzun farları gören tavşan gibi kalıyorsa aşıktır :)
41 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) o nasıl bir tabirdir :)
+1 yılGüzel sozler soyleyip surekli iltifat ediyorsa ve bunları soylemeye bıkmıyorsa asıktır
24 Yorumla
- +1 yıl
ya da ayak yapıyodur seni elde ettikten sonra yol vericektir.
- +1 yıl
Valla ben ne elde etmeye calsrm ne de hak etmeyene o sozleri soylerim, karakter meselesi
+1 yılanlayamazsın. öyle bir kandırır ki seni seviyorum diye farkedemezsin bile. iltifat vs yazmışlar kandırmak istiyosa zaten söyler sana. dikkat et anlayamazsın yolu yok
00 Yorumla
+1 yılPeki soyle soralim bir erkek asık olduktan bir sure sonra asık degil de alisik mi olur? Yani bir erkek omrunun sonuna kadar asık kalabilir mi yoksa bir sure sonra kiza/kadina alisir mi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeri geri yürür, gözlerini şaşı yapıp cevresindekilere nasıl yakışıklı mıyım diye sorar.
00 Yorumla
+1 yılParmağına bak yüzük varsa aşıktır yoksa hikaye.
35 Yorumla
Soran+1 yılevlenme teklifi etmesi mi lazım ama birbirimizi fazla tanımıyoruz
- +1 yıl
tanıcaksında sonuçta, ciddi düşünmüyosa 2 posta atıp yola devam etmek isticektir. dersen ki bana 2 posta atsın yoluna devam etsin bişey demiyom tabi. saygılar
Soran+1 yılciddi düşünmese yırtık biri olsa çoktan gelip konuşmuştu benimle, beni ailesiyle tanıştırdı, okulunu çabuk bitir çok çalış da diyor, bana bakmaya bile kıyamıyor sen gitmiş postadan yoldan bahsediyorsun, yine de teşekkürler yorum için
- +1 yıl
o zaman sözlensin senle buda sevdiğinin kanıtı olur canım.
Soran+1 yılhaklısın, inşallah o da olacak :)
+1 yılAnlayamazsın hiç kasma sevmeyeni bile seviyormuş gibi davranır onların
10 Yorumla
+1 yılDalgın olur genelde ve hep mutludur ve tedirgin hislerine karşılık bulamamaktan korkar bence... peki kız nasıl olur?
00 YorumlaGözlerini hep senden kaçırır konuşamaz pek eli ayağı dolaşır
16 Yorumla
Soran+1 yılniye gözlerini kaçırıyor utanıyor mu
Soran+1 yılişte ben onu yapamıyorum konuşmasını bekliyorum o da açılmıyor
Soran+1 yıl:)) yok gerçekten seviyorsa cesaretini toplasın kendi çıksın karşıma konuşsun olacağı varsa olur
+1 yılBen hiç karşılaşmadım kendisiyle dolayısıyla da bilemiyorum :D
23 Yorumla
Soran+1 yılinşallah hayırlısıyla karşılaşırsın :)
- +1 yıl
Amin amin :D
- +1 yıl
çünkü nadir öyle erkek
yürürken direğe çarpar
44 Yorumla
Soran+1 yılneden dalgın oldukları için mi
Soran+1 yılanladım teşekkürler :)
şahsen ben çok utangaç oluyorum aşık olcam
15 Yorumla
Soran+1 yılaşık erkeklerde utangaç oluyor genelde
Soran+1 yıl:) aşk adamın kimyasını değiştiriyor anlaşılan
Bakar sık sık. Anlayamayabilirsin
21 Yorumla
+1 yılAşırı derecede ilgi gösterirrr
21 Yorumla
Duraksayarak konuşur.
21 Yorumla
eli ayağı birbirine dolasır :)
22 Yorumla
+1 yılUtangac çekingen tavirlar sergiliyorsa.
23 Yorumla
Soran+1 yılsadece sevdiği kıza karşı mı böyle diğer kızlara karşı da mı aynı ama bana farklı davranıyor diğerlerinden, o kızlarla rahat konuşuyor benimle öyle değil
- +1 yıl
O zaman guvenebilirsin.
+1 yılCalismadigim yerden geldi soru hocam
10 YorumlaKızın yörüngesinde gezer arasıra dikkatlice bakar
15 Yorumla
Soran+1 yılkız bakınca kafasını çeviriyor
Soran+1 yılbir de bakıyo bakıyo da bakmamış gibi yapıyo kız bakınca çok komik ya :)
Hiç görmedim. Var mıymış?
02 Yorumla- +1 yıl
var neden olmasın her erkek öküzmü
Aşık olmadım bilmiyorum :)
00 Yorumlagözlerii iyi anlıyorsan belli eder zaten.
31 Yorumla
sarhoş gibidir ;)
17 Yorumla
Soran+1 yılnasıl dengesiz davranışlarda falan mı bulunur
Soran+1 yılanladım, teşekkürler :) ben biriyle konuştuğumda o da gidiyor başka bir kızla konuşuyor bir gözü de bende, konuşma uzun sürerse aramıza giriyor erkek arkadaşlarımdan biriyle gördüğünde
Soran+1 yılyani aşık mı? :) daha gelip konuşmadı peki ilanı aşktan sonra neler olur
Soran+1 yılanladım çok teşekkürler :)
b*k gibi olur öyleyim ben mesela
00 Yorumla
+1 yılSalakça
00 YorumlaOntrasmontrecenik
00 Yorumlamal olur
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşık gibi bakar
12 Yorumla
Soran+1 yılaşık gibi bakmak nasıl oluyor işte onu anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki aşık bir kız nasıl davranır? hoşlanan kız nasıl davranır? bu ikisi arasında ki farkı nasıl çözücez?
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam