6 aylık bir ilişkim var ve son 3 aydır beraberiz genelde hesabı falan sevgilim oder ama sonrasinda sakayla karisik bunun hesabini yapar. Dogum gunumde de cok sacma ucuz bir hediye aldi halbuki ben kullanabilecegi şık ve pahali bir sey almistim cok param olmamasina ragmen. O mezun oldu calisiyor ben calismiyorum henuz okuyorum. cebinde para olsa her seye harcar ama bana gelince cimri oldugunu hissediyorum. Annem ayrilmami soyluyor ciddi iliski insani olmadigini ilerde bu yukleri kaldiramayacagini soyluyor. Ben de sogumaya basladim ayrilmak isteyince de ayrilmiyor. Ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kesinlikle sana deger vermeyen bi insani hayatinda 1 saniye bile tutma sen eğer verdigin kiymetin aynisini karsidan goremiyosan net birak her konuda herşeyden herkesten önce kendini düşün
Bir tartismamizda da gratise gidelim dedigimde bana benim iyi niyetimi kullaniyorsun dedi sonrasinda tartistik cuzdanini elime verip gitmeye kalkti al harca dedi bana
Yuh gratise gitmekte ne var zaten kendine bisey aliyosan kendin odersin yani ondan bunu talep etmezssin bunun icin tartismaniz garip zaten evet bu devirde para kolay kazanilmiyo ama agzi dili var yani eger odemekte zorluk cekiyorsa sana bunu duzgun bi dille izah edebilir
Değer yoksa sevgi de yoktur bence en iyisi ayrılmak.
Bence annen haklı sadece cimrilik konusunda değil sana değer vermiyor verse mesela seninle paranın hesabini yapmazdı
Daha sevgiliyken bu kadar cimri olan biri evlenince nasıl olur Allah bilir. Anneler her seyin en iyisini bilir bence anneni dinlemelisin.
Ben de öyle düşünüyorum evlenince bile bir şeylerden kısarız geçiniriz diyor yani ben zaten şu zamana üç kuruşla idare ederek geldim okuyup evlendikten sonra da aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
bacim bence sen daha yol yakınken geri dön bu ilerde zengin bile olsa böyle yapar cimri insan cimridir
Bana daha neleri var da ben özet geçtim düşün yani
özeti bu kadarsa cidden uzunu bilmek beni ürkütüyor. dedigim gibi yol yakınken geri dön refah bir hayat yasamak bence seninde hakkin
Aynen öyle çok haklısın
Nasıl cimri ben anlamadım parası olmadığından mi yoksa parası olupta mi cimri
Bide hesabını nasıl yapiyor mesela
Parası var calisiyor ama mesela diyelim bir sey almasini istedim oyle surekli bir sey aldiran biri degilim hatta bir sey ister misin dediginde harcama yapmasin diye yok derim ama bir gun gratise gidelim mi dedim o zaman tartismistik kendini affettirmek icim bir sey alabilecegini soyledi sonra bana eyeliner alir misin peki dedim iyi niyetimi kullaniyorsun dedi bana
Şakasına mi dedi ciddi ciddi mi dedi
Birde hep mi böyle yoksa ara sıra mi cimrilesiyor
Şaka yaptım dedi ama sonrasinda ben ciddiye alip kusunce falan cuzdanini elime verdi ve kotu hissettim daha da rencide oldum
Ayrılmalısın değer verilmesi çok önemli
Beni çok sevdiğini söylüyor değişeceğini söylüyor evlilik hayali kuran biri ama para konusu olunca cimri geliyor bana
Haklisin
Sence ne yapabilirim