Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin ve böyle durumu yaşamak zorunda kalan kadınlara çok üzülüyorum. Yeni evlisin ve senin gözün eşinden başkasını görmüyor sadece ona okadaklısın , onunda öyle olmasını bekliyorsun. Onun için ailenin yanından, evinden, isminden vazgeçip yepyeni bir hayat kuruyorsun. Besliyorsun işlerini görüyorsun. Ve biz sevgi, saygı ve sadakattan başka bir şey beklemezken erkeklere bunlar yetmiyor maalesef. Sevgisinden ne kadar şüphe etmesen, yakıştıramasanda bende eşine bile bu konuda 100 de 100 yüz güvenmemem gerektiğini öğrendim. Erkekler bu konularda çok miğdesiz olabiliyor. Evliyken başka bir adamı arzulamak bize ne kadar iğrenç geliyorsa onların içine işlemiş. Sadece bazıları bunu daha iyi kontrol edebiliyor okadar bunu öğrendim. Bende yeni evliyim ve eşimle bu sene benzer bir olay yaşadık. İnstagramda kadın profillerine girip bakıyordu, keşfetinde sırf kadın çıkmasından anladım ve bir kaç resmi yanlışlıkla like atmıştı. Bunu öğrenince tabi oda bir sürü yalan söyledi ve asla kabul etmedi. 3 hafta ayrı kaldım ondan ve değere bindim bence bu ayrılık ne kadar zoraa bile bize çok şey kattı. Artık ne eşim ne ben sosyal medya kullanmıyoruz. Eşim herşeyi sildi. Bir kadın olarak bunun izi, güven sarsıcı durumu ama her zaman kalıyor bu kadarını diyebilirim. Eşinin kesinlikle senin güvenini geri kazanması lazım. Yoksa bu evlilik hiç bir şekilde huzurlu yürümez. Bence biraz uzaklaşmak seninde gururunu toparlaman için iyi gelir. En azından hemen yenilip kabullenmemiş olursun. Sonuçta karşındaki adam gün gelir hemen affettin de der veya yine bu tarz bir durum olursa 10 kere düşünür…. Sana bolca sabır, güç diliyorum. Yabancı kadınlar bile beni incitmişken, eski sevgiliyi düşünemiyorum bile. Umarım hakkındaki en hayırlı kararı vermek nasip olur. Hiç bir kadın bunu hak etmiyor❤️
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ah canım çok zor bir karar kimseyi dinleme kalbinin sesini dinle 😔 Bence barisacaksan arkadaşlarıyla konuşmasını kessin böyle arkadaşlık olmaz evli adamla ne konuşacağını bilmeyen insanlar ki genelde bir erkek böyle kız fotoğrafı atıyorsa yatıp kalktığı kızı atıyordur ve seni sqlak yerine koymuş çok ayıp bence sen bir süre kafanı dinle onunlada konuşma ölç tart seviyorsan belli kurallar koy kabul ediyorsa devam et yoksa bence uzatma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu herkes yapar sen millete bakma. Gerçekten boşanma ama boşanacak gibi yap hatta aç davayı tutuşsun. Sinirli durma, gururlu ve üzgün dur. Onunla hiç konuşma. Yalnız kalmak istiyorum de. Kendini affettirmek için her şeyi yapacaktır. Ve affederken de ona de ki, eğer bi daha böyle bir şey yaptığını görürsem seni mahvederim ve boşanıp kendi yoluma giderim de.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu konuda çok hassas bir aile konusu , yorum yapıp sınamak olmaz. Sen içinden geldiğini yapmalısın , burada söyleyeceğimiz her şey seni aksi yönde etkileyebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık sor niye böyle bir şey yaptın diye ve mantıklı bir cevap vermesini iste.
02 Yorumla- +1 yıl
Kız fotoğrafını beğenmiş o da merak edip profiline girip bakmış. Sonra videoyu görmüş bacağına dövme yaptırmış gibi geldi o yüzden ss aldım diyor bu kadar şeye rağmen hala canım yerine koyuyor üstelik
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Vur tekmeyi..
Yalanları iş görmeyince hatasını kabul edip yalvarır tabi.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAçık açık sor bence
00 Yorumla Çok kötü hissettiğinizi anlıyorum ve bu durum size haksızlık yaptığını hissettiriyor. Ancak, lütfen unutmayın ki, eşler arasında birbirlerine saygı ve sadakat göstermek önemlidir. Eşinizin instagram hesabını aramak ve eski sevgilisinin fotoğraflarını gizli bir şekilde saklamak bu kuralları ihlal etmiştir. Bu davranışının sizi nasıl hissettirdiğini anlatın ve neden bu konuda endişe ettiğinizi açıkça ifade edin. Ayrıca, eşinizin yaptığı hatayı kabul etmesi ve pişman olması önemlidir, ancak bu onun davranışını geçersiz kılmaz. Eşinizin sizi tekrar kazanmak için her şeyi yapacağını söylemesi de bir anlamda size saygısızlık gösterir. Bunları düşünerek, karar verme sürecinizde kendinize zaman verin ve dürüstçe kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı değerlendirin. Eğer boşanma kararınızı verirseniz, lütfen unutmayın ki, bu sizin hayatınız ve kendi mutluluğunuz için bir karardır ve bu kararı verirken kendi ihtiyaçlarınızı dikkate almalısınız. 👉🥳👈
12 Yorumla- +1 yıl
Günlerdir konuşuyoruz. Benim kafamın içindeki düşünce şu an affedip bu konuyu aşarsam ve ileride tekrar böyle bir şey yaşarsam o anki çaresizliğim ve pişmanlığım. şu an 4 aylık evliyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yerine benim içim acıdı be. Böyle erkekler yüzünden evlenmeye korkuyorum. Sanki sevgili hayatı yaşıyorsun hala ya evlilik demek hovarda hayatına son vermek demek ama bunlar anlamıyorlar... nefret ediyorum böyle erkeklerden. Sen yapsaydın gözünün yaşına bakmazdı biliyor musun. Sen şimdi evliliğim bitmesin diye devam etsen o adamın gözü dışarı kaymış aranızdaki güven bitmiş, sen şimdi her hareketinden şüphelenirsin yani yaparsın bunu çünkü bu işler böyle olur bugün eski sevgilisini bulursun yarın iş yerindeki leylayı yani bu erkeklerin genetiği bu... en iyisi boşanmak gibi gözüküyor hazır çocuk yokken.
10 Yorumla onunla devam edersen hayatında hep güvensizlikle hep üzüntüyle olacaksın şimdi bitirirsen eğer 1 ay çekersin acısını sonra normale dönmeye başlarsın sen burada aldatılmış oluyorsun düşünsene kocan eski karısına hala özlem duyuyor cinsel açıdan da onu düşlüyor kim bilir daha neler neler geçti aklından neler neler düşündü bazen evlilik veya aşk bir şeyleri kurtarmak için yeterli değildir sevgiliyken kolay ayrılmak diye düşünebilirsiniz ama evliyken de aynı şey geçerli bu duygusal yükün altında kalamazsın harap olursun özgüvenini de düşürür ayrıca bu adam hiç sanmıyorum sonunun iyi olacağını
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sitede gördüğüm en kilit sorulardan biri sanırım bu. Benim size tavsiyem fevri olmamanız. Zaten 4 aylık bir evlilik her şey çok taze ve zordur sizin için muhtemelen. Yeni bir hayata yeni bir düzene alışmaya çalışırken, üstüne bu olanlar duygu durumunuzu iyice karmaşık bir duruma getirmiştir. Ortalık şu an toz duman içinde. Benim size tavsiyem kendinize ve duygularınıza biraz zaman verin, bi toz bulutu dağılsın bakalım. 1 2 ay gözlemleyin. Ona bu konuyu açtıkça kendini aklama şansı veriyor ve savunma mekanizmasını aktif tutuyorsunuz. Bırakın çıksın savunma modundan, gerçekten samimi mi, bir anlık gaflet mi, affettirmek için gerçek adımlar atıyor mu. Bunların hepsini gözlemleyin ve konuyu açmayın. 1 2 ay sonra nasıl hissettiğinize bir bakın ve ona göre aksiyon alın derim. Anlık duyguların nezaretinde hareket etmek genelde kötü sonuçlar doğurur.
023 Yorumla- +1 yıl
adam aldatmış sen hâlâ fevri olma diyon herkes istediğinin istediği yerine baksın o zaman
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Hanımefendi okuduğunuzu anlamakla ilgili sorununuz mu var? Ben haklı olan taraf olsa bile, sonradan keşke diyeceği bir şekilde hareket etmektense bir durup durumu tartıp öyle karar vermesini tavsiye ettim. Erkek adamdır yapar gibi bir şey ya da benzeri bir şey mi yazdım. Ben de bilirim tanımadığım etmediğim insana bol keseden atıp, ayrıl terk et demeyi. Kadın belli ki arafta kalmış, gaza getirilmeye değil fikir almaya ihtiyacı var. Yine de siz bilirsiniz : )
- +1 yıl
pişman olsa neye yarar gururunu ayaklar altına almasına değecek bir durum mu var öyle ya da böyle unutacak tekrarı olsun istiyorsa devam etsin adamda oyununu ona göre daha iyi oynar
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Aldatma nerede ben onu göremedim. Eğer erkeklerin başka kadınların dötüne bile bakmayacağı bir ilişki beklentiniz varsa, hepiniz hayatınızın her günü aldatılıyorsunuzdur hanımlar.
Bu kadar kasıntı olmanın size kazandıracağı hiçbir şey yok - +1 yıl
ister inan ister inanma benim sevgilim öyle ha cesaret ederse o gözlerini oymaktanda ben çekinmem
- +1 yıl
boşuna dindar biriyle olmadık sosyal medyası bile yok tüm günü işte geçiyor kafasını kaldırabildiğine şükretsin o
- +1 yıl
benim için büyük meseledir bunun için cinayet işlemekten bile çekinmem
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Cehalet kokusu geldiği için muhabbeti kesiyorum. Size laf anlatılmaz, siz kendi doğrularına ikna olmuş ve farklı görüşlere karşı algısını kapamış birisiniz belli. Umarım tedavi olma konusunda çevreniz sizi ikna eder. Cinayet haberlerinde görmek istemeyiz gencecik bir kadını.
- +1 yıl
sen kaçabilirsin ama ben ölümüne savaşırım o bunu göze alarak yaparsa banada yapılması gereken düşer
- +1 yıl
başkalarının düşünceleri farklı diye başkasını küçük görmekte garip açıkçası herkes aynı düşünse dünya ilerlemezdi
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Kendinle çelişiyorsun. Benim yöntemim farklı diye söylemlerimi yadırgayan sendin en başta : ) Küçük görmüyorum, siz dışarıdan nasıl göründüğünüzün farkında değilsiniz. Kaçmaz ölümüne savaşırsın sen tamam sensin. Aldatan insan için yak kendini bitir hayatını. Madalya takarlar sonra içeride sana.
- +1 yıl
sende sus pus otur yanına kâr kalsın o zaman ayrıca ben senin gibi hakaret etmedim düşüncen yanlış
- +1 yıl
neyse bunu yaşayarak daha iyi öğrenirsin bazıları arkasından hançer yemeden anlamıyor
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Dikkat et de dayak yeme işin sonunda
- +1 yıl
sen çok yedin galiba
- +1 yıl
ama o sana özgü
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Yaş sanırım 12 falan. Bu yaşta böyle evlilikten falan konuşma boş ver
- +1 yıl
nişanlıyım ben sen anlamazsın
- +1 yıl
@zİstilacıTürİnsan Tabii, cemaatler falan var 6 yaşında kızla evlenen. 12 yaşında birini nişanlamışlardır. Bak söyleyeyim eğer durum buysa ailen biraz sapık.
Yok hakikaten yetişkinsen ve bu zeka yapısı ile hitabetten öteye geçememişsen, sakın evlenip çocuk yapma. Toplumun zararına olur senin üremen. - +1 yıl
senin gibi sersem biriyle muhatap dahi olmam ben
- +1 yıl
git kafanda ne kuruyorsan kur
+1 yılHayat sizin, karar sizin elbette ama kabul edilebilir bir şey olduğunu düşünmüyorum. Eski sevgilisine sadece bakması bile normal değil, sizinle evlenmiş, geçmiş geçmişte kalmalıdır. Üstelik fotoğraflarını ss almasının hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Birini tekrar kazanmak için her şeyi yapacağına, en başta kaybetmemek için yanlışlar yapılmamalı diye düşünüyorum. Bu tarz şeyleri affetmek, ilerde benzerlerine kapı açmaktır. Bu benim görüşüm, en başta da dediğim gibi hayat sizin. Umarım sizin için en iyisi neyse o olur.🌸
22 Yorumla- +1 yıl
Evet ileride affedersem pişman olur muyum diye çok korkuyorum.
- +1 yıl
Yüksek ihtimalle olursunuz, üzgünüm
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence olayın üstünden biraz zaman geçtikten sonra boşanma davası açmak. çünkü anın hararetiyle karar verirsen pişman olabilirsin acaba çok mu hızlı davrandım diye doğru kararı versen bile. ve avukat tutmani öneririm, en azından tazminat alırsın. çocuk dusunuyor muydunuz ya da bir belirti var mıydı canım?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSebebi sormak lazım. Ancak sadece fotoğraf aldatmaya girmez. Tabiki doğru değil ancak konu konuşarak çözülebilir bence. Sonuçta aldatma yok. Bir erkeğin galersinde kadın fotoları olur. Erkek muhabbetinde normal bunlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim tanımadığım ünlü birinin fotoğrafları olsa bu kadar koymaz ama arasında 5 yıl önce duygusal bir şeyler yaşadığı birinin olunca benim için aldatma oluyor bu illaki o kişiyle bir araya gelmesine gerek yok zaten kafasının içinde gelmiş bir araya baksana
- +1 yıl
sormak lazım. arkadaşlarıyla sadece muhabbeti dönmüş olabilir. Kırıldım bir daha yapma der yapmaz. Biz erkeklerin zekası ileriyi göremiyor bazen.
+1 yılÇok net söylüyorum başlık yetti bunu söylememe içeriği okumadım bile muhtemelen çıldırırım okursam
"boşa gitsin"..
O sana hata yapıyor o sana yanlış yapıyor sen kırılıp dökülüyorsun yara alıyorsun ama sonra yine onu affedecek nedenler arıyorsun akıl karı değil yapmayın bu kötülüğü kendinize onu denk olduğu insanlara bırak ve önüne bak hayatını yaşa..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin önemli maddelerinden birini eş geçmiş arkadaş.
Ayrılır mısın barışır mısın bilmem ama dördüncü ayda bunu yapan adam affedersen, ilerde hep bir gözün onun üzerinde olmalı.10 Yorumla
+1 yılYalan yavrum inanma buna
Aklı sıra kıvırıyor bu dana
Mini etek bahane güzeldir bacak
Bu işi mahkeme çözer ancak22 Yorumla- +1 yıl
Bu kaçıncı seviye ahshahshahahahahahha
- +1 yıl
Şiirlerler karşılık vermek daha güzel 😀
+1 yılbüyüttüğünü düşüyorsan aynısını sen yap gözünün önünde bakalım büyütüyormuş musun
30 Yorumla
+1 yılbüyütmüyorsun aksine daha da büyütmen lazım bence büyük bir saygısızlık
tekrar seni kazanamasın bırak.10 Yorumla
+1 yılBöyle sapık insanla nasıl olabiliyorsun yarın bir gün gider otobüste milletin kızının bacaklarını çeker bu kişilik.
00 Yorumla
+1 yılBoğan gitsin affetme şerefsizi gitsin onla olsun layığı o çünkü?
06 Yorumla- +1 yıl
Boşan
- +1 yıl
Yine yapacak iyi düşün taşın erkeklere güvenemiyoruz çünkü her yerde diğer artıkları var.
- +1 yıl
Çok büyük ders aldığını söylüyor en ufak bir yanlışımı görür ya da hissedersen o zaman tamam diyor bir daha yapmıcam ben seni kaybetmeyi göze alamıyorum falan diyor bir yanım inanmak istiyor bir yanım hazmedemiyor
- +1 yıl
Hazmedemediğini tarafı iyi dinle için rahat olmayacak hep şüpheyle bakacak mısın mesela bunu da düşün verdiği söz de doğru olabilir ama sen tam emin değilsin 1 2 hafta düşün. Yaşlarınız kaç
- +1 yıl
Ben 26 o 28
- +1 yıl
Yaşlar da ideal
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna de ki "madem beni önemsemeyip ne düşündüğümü, hissettiğimi merak etmiyorsun, o zaman biz de boşanalım o zaman etmeye başlarsın. Belki benimde fotoğraflarımı ss alıp geçenleri bakar bakar ağlarsın" dee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı. Erkek adam arkadaşının eski karısı üzerinden şaka yapmaz bu imkansız sen yine bi şans ver umarım düzelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılUlan gören de adamı kadınla grup seks ortamında falan bastığını sanır.
Bu arada muhtemelen seninle sevişirken de onu düşünüyor , hehe01 Yorumla- +1 yıl
Onun dışında erkeklerle bu tür konularda boşuna yüzleşmeyin, ne kadar acınası olursa olsun inatla inkar ederler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük bi şey boşanmak için bence sonuçta komple fotonun ss ni alsa kavga etmeye değer ama bence onlara bakıp mastürbasyon yapmıştır sadece abartma
02 Yorumla- +1 yıl
Komple fotoğrafını da almış aynı etekli fotoğrafının
Cevap sahibi+1 yılOlsun yani demek istediğim onu cinsellik amaçlı almış kavga et biraz süründür sonra affet bi daha yaparsan boşarım de
+1 yılÇocuk olursa ciddi zorlanırsın benden sana tavsiye. Bir kişi de yorum yapmış bak edebî şiirle anlatmış ne güzel.
02 Yorumla- +1 yıl
Yalan yavrum inanma buna
Aklı sıra kıvırıyor bu dana
Mini etek bahane güzeldir bacak
Bu işi mahkeme çözer ancak
Demiş @olgun_1_kişi - +1 yıl
@pumuksh3q3r_ teşekkür ederim bunu tamamen erkeklik duygularımla söyledim ve genelde hiç yanılmam
bişi sorcam senin eşinden önce erkek arkadaşın oldumu sevdiğin biri yani
03 Yorumla- +1 yıl
Tabikide oldu
- +1 yıl
Neden
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlk seferi affet derim. Tekrarlarsa ne olacağını da bildir ama affederken.
01 Yorumla- +1 yıl
Bir kere bunu yapan ve bana deli gibi aşık olduğunu söyleyen neden bir daha yapmasın diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Evliliğin en önemli maddelerini çiğnemiş aranızı bozmak istemem ama gözü dışarıda gibi
07 Yorumla- +1 yıl
Her şey ortada o fotoğraflar ile ne yaptığını düşünmek bile istemiyorum
- +1 yıl
Aynı durumdayız ss alıp ne yapılabilir kafayı yicem
- +1 yıl
Benim aklıma tek bir şey geliyor midem bulanıyor suratına bakmak istemiyorum
- +1 yıl
Evet çoçuğun var mı
- +1 yıl
Hayır daha 4 aylık evliyiz üstelik
+1 yılBen sinirlendim seni dusunemıyorum Şu an cok ıgrenc Bı durum
15 Yorumla- +1 yıl
@Tafo21 sınır edenler utansın😂
- +1 yıl
@Tafo21 tm sakinim🙂🙂
Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Abart abart. Sanırsın adam başkasından çocuk yaptı
00 Yorumla
+1 yılGüven Kuş gibidir Uçunca Yakalayamazsın
Hatayı 1 Kez Yapınca Devamını Getirir...00 YorumlaBilmiyorum bana yenilir yutulur söylermiş gibi gelmiyor çok ağır gerçekten çok yanlış yani
00 Yorumla
+1 yıldüt eski sevgilisini, kamışı yağlamış fjfndn sende otur ağla evde fmfm
00 YorumlaAçık açık sor niye böyle bir şey yaptın diye ve mantıklı bir cevap vermesini iste.
00 YorumlaDevam etmek istiyorsan daha açık saçık giyin. Ya da ayrıl.
00 YorumlaHerkes once kendi copune baksin ondan sonra akil versin hanginiz masum kadini bosatdiniz tik bokcular
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ekran görüntüsünden boşanalım diyecek olsa eşime direk boşanabileceğini söylerdim. boşanmak bu kadar ucuz değil.
07 Yorumla- +1 yıl
o zaman o hatayı yapmakda saçma...
yani yanlış bir şey yaptığını o da biliyor ki silmiş sonra
Oldu yapsın etsin kadında affetsin
evliliğin sorumluluklarını bilmiyorsa evlenmeseymiş
Ilerde senin karında sana aynısını yaparsa anlarsın boşanmak ucuz mu değil mi diye
Cevap sahibi+1 yıl@blueangel345 bosanana kari cok. Koca da cok. Erkekler daha sansli bosaninca bunu da bil.
Cevap sahibi+1 yılboşan boşan. adam 3 ay sonra birini bulur yoluna bakar da sen ne yaparsın bilmem
- +1 yıl
Kadın bulamaz mı sanki? boş yapma. Damacanaya bile hallenen ülkede boşanmış kadının boş kalacağını mı saniyorsun? Zaten evlilik bi tek erkeğe yarar kadın için güzel bir şey değildir. Bekar kalırsın daha iyi ne o kadın kanser mi olsun ömrü boyunca üzüle üzüle..
Cevap sahibi+1 yıl@blueangel345 işte damacanaya hallenenlerden biri bulunur haklısın
- +1 yıl
Hayır erkekler o kadar aç ki kadının boşanmış olup olmadığına dikkat edecekler sanki diyorum ! Kimin kimi bulduğu beni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yıl@blueangel345 sadece yatmak için boşanmış olması zaten avantaj. yeniden aile kurmak önemli olan.
Başka bir sosyal medyadaki hanımı takip etse bile bu kadar üzülmez insan. Çok ayıp.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilisini unutmamis birlikteyken o bacaklari cok oksayip opmus belli
00 YorumlaYa kabullenirsin bu ve bundan sonra olabileceklere ya da bitirirsin secim senin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne var bunda kadınlar hep stalklamiyormu sanki
02 Yorumla- +1 yıl
Merak edip girip profiline bakmak ayrı, mini etekli bacaklarını ss almak çok ayrı. Ben bu konuyu aşamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşup zamana bırakmak lazım
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılYalannnn yalannnnn yalannnnn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aldatio hala aklı onda
00 Yorumla
+1 yılOoo çok geçmiş olsun 😑
00 Yorumla
+1 yılKocan onu hayal edip semi öi şey yağıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilisimi eski eşimi?
011 Yorumla- +1 yıl
Hayır 5 yıl önceki sevgilisi
Cevap sahibi+1 yılÇok üzüldüm senin adına böyle bişey yaptığı için. Erkekler gerçekten çok canım ve böyle şeyleri saklamayı bilmiyor ve düşünemiyor. Nasıl telefonuna bakmaya karar verdin? Şüphelendirecek bir hareketmi yaptı dediğinin dışında?
Cevap sahibi+1 yılÇok slk olacaktı
- +1 yıl
Geçmiş aramasını görünce instagramda aradan biraz zaman geçince tekrar bakmak istedim galerisine baktım öyle içimden gelerek hareketlerinde tam aksine yanlış bir durum yoktur
- +1 yıl
şu an instagramını kapattı her şeyiyle beni mutlu etmek olucaymış tek amacı doktora gidicem diyor yalvarıyor ağlıyor. Ben öyle bir arafta kaldım ki buraya yazacak kadar çıkmaza girdim. Boşanmaktan da korkuyorum zor bir süreç ve sonrası içinde acaba pişmanlık olur mu içimde diye düşünüyorum. Yıllar sonra başka birine güvenemem hayatıma kimseyi alamazsam yalnız kaldığımda aklıma gelir acaba bir şans verse miydim der miyim diye
Cevap sahibi+1 yılSenin kararin tabiki ama birinin eski sevgilise bakması birde mini etekli vs benim gözümde adam şrfsz olur. Demekki ondan cinsellikmi aldı naptı sana hiç söz ettimi?
- +1 yıl
Kız onun fotoğrafını beğenmiş o da merak edip gitmiş sonra o videoyu görüp hem arkadaşlarına atmış gruba hemde bacağında dövme yaptırmış sandım merak ettim ondan ss aldım diye yalan söylüyor
Cevap sahibi+1 yılBen senin yerinde olsam o kızın ağzına sçrdmmm
- +1 yıl
Evet kıza yazmayı da düşündüm neden damatlıkla olan fotoğrafını beğeniyorsun adamın diye resmen aranıyor
Cevap sahibi+1 yılTekrar güvenini kazanması lazım eğer şans verirsen. Eski sevgilisi tehlikeliymiş bence. Birde bazı kızlar evli erkekleri daha çekici buluyor
- +1 yıl
Gerçekten öyle ya kıza yazsam belki de benim canımı yakmak için yalanlar bile söylebilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılSende eski sevgilinld aldat
05 Yorumla- +1 yıl
Haklıyken haksız duruma düşmek ve karakterime yakışmayan bit şey yapmış olucam
- +1 yıl
Maşallah ne mantıklı cevaplar veriyorsunuz ya aldat falan.. Boka sarsın iş o yoldan çıksın bu çıksın mutsuz bi evlilikte ne aile ortamı oluşur ne çoluk çocuk büyür.. Ayrıl bi süre dene onu hemen boşan diyemem seviyorsun çünkü ama ayrıl bi süre sen kafanı netleştir hem bakalım o ne yapacak onu tart
- +1 yıl
Bir insan hem ondan nefret edip ayrılmak isterken bir yandan da deli gibş sevip affetmek nasıl isteyebiliyor. Kalbimin soğumasından korkuyorum bu geçen sürede
- +1 yıl
Korkma bi şey olmaz yan yanayken de kinin geçmez unutamazsın kavga edip durursunuz. Hem bu ayrılık da burnu sürter ayaklarına kapanır hatasını iyice anlar. Yok üstüne düşmezse zaten kendini şanslı say kurtulduğuna
Cevap sahibi+1 yıl@bennmeselaa boş yapma bacım 😂 dişe diş kana kan
Gizli Üye(30-35)+1 yılbecermekmi istiyo hala
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu gece büyük 31 var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrilirdim ben olsam aninda var ya
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyleri yaşıyoruz
14 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl toparladın kendini ben deliricem çünkü
- +1 yıl
Daha 2 gün önce telefonu bana verdi rakam yazıyordum pano ya bir baktım silmemiş canım oha kızın resimleri ve başka kızlar telefonu fırlattım dünyanın açıklamasını yaptı adamsan evi terk er dedim gitti mesaj attı giderim kızımızı düşünüyorum diyerek geri geldi ve şuna konuşmuyor yatakları ayırdım kafayı yemek üzereyim bende
- +1 yıl
Benim ortada ne çocuk var ne bişey ileride aynı şeyi yaşarsam ve çocuğum da olursa o zaman ben yaparim bizimde yataklarımız ayrı ama bu belirsizlik nereye kadar gidicek
- +1 yıl
Napıcam affet mek mi ben 1000yakın eski kız arkadaşının resimlerimi yakaladım yemınler etti kurana el basmalar canım telefonu elime kendisi verdi bende işte bir bakım demez olaydım dire gördüm şortlu resmini adamsan hatalı sensin evi terk et dedim ona gitti aradı hemen cevap vermedim mesaj attı yolumu çizerim kızımız var bırakmak istemiyorum gibi mesaj git dedim geri geldi yatakları ayırdık ben yatak odasında oda salonda yatıyor konuşmuyorum benden aldığın borç parayı yolla dedım yolladı az önce napıcam ben bilmiyorum gerçekten maddi olay var yek başıma çok zor
+1 yılsdende yap aynısını
08 Yorumla- +1 yıl
Ama ben yaparsam ona inadımı intikam için yapıcam ve bu benim gerçek duygularım olmayacak ki. Ama onun ki gerçek karakteri ve davranışları
- +1 yıl
o zaman oturup konuşun bence orta yol bulun derdi neymiş öğren
- +1 yıl
Profiline girip bakması kız onun fotoğrafını beğenmiş ondanmış. Ss alması da hala yalan söylüyor bacağına dövme yaptırdı sandım ondan videoda ss aldım diyor canım yerine koymaya çalışıyor hala
- +1 yıl
telefonda ya da bilgisayarda ekran görüntüsü almadan fotoğraf büyütülebiliyor zaten saçma bir bahane olmuş dövme yaptırsa ona ne ki.
bakması aklına gelmesi bile saçma - +1 yıl
Videodan ss almış ama hiç bir önemi yok bahane olduğu çok belli ben hala kendimi kandırıyorum. Bu sebepten evlilik bitirilmez diye yalvarıyor galiba ben boşanma sürecinden ve sonrasından korkuyorum. Ama böyle bir adam ile de nasıl devam edebilirim hayatıma
- +1 yıl
devam edeceksen bile bu sorunu çözmen lazım ss almasına çok takılmadım da videolarını izlemesi takip etmesi garip. aklında olması garip
- +1 yıl
İşte bende bu durumu aşamıyorum umrunda olmasa neden böyle bit şey yapsın
- +1 yıl
valla evli değilim ama ben bile eski sevgililerimin hesaplarını takip etmiyorum ya da bakmıyorum. Bakacak olsam bile sevgilim varken asla bakmam. Benim düşüncem inş yanılıyorumdur fakat aklının bir köşesine kazınmış ise bakmaya devam ediyordur yönünde.
+1 yılAlış bunlara
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl alışılır Allah aşkına böyle bir şeye
- +1 yıl
O zaman boşan
eşin bir sapık
01 Yorumla- +1 yıl
Bunun başka bir açıklaması yok maalesef
+1 yılKendisi bilir
00 Yorumla
+1 yılGeçmişinde ilişkisi olan insanla ilişki kurmayın.
00 Yorumla
+1 yılBence devam etme bu kişiyle
00 YorumlaGüzel bir çiçek al suçluluğunu kabul et😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılÇok terbiyesizce !!
00 Yorumla
+1 yılVur popon tekmeyi gitsin en mantıklısı o
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım