Eşim, eski sevgilisinin profiline girip bakmış. Mini etekli fotoğraflarını SS almış, ne yapacağım?

Eşimin instagramından eski eşini arattırdığını gördüm. Önce yalan söyledi arkadaşlarım sordu engeli kaldırıp gösterdim falan dedi. Tabikide inanmadım merak edip bakmış herkesin yapabileceği bir şey diyip kapattık konuyu. Ama geçen gün galerisinde çöp kutusunda eski sevgilisinin mini etekli fotoğraflarını ss almış hem yüzü görünüyor hem de sadece bacakları var fotoğraflarda. Önce yakalayınca yalan söyledi vatsap grubundan arkadaşlarım attı benimle uğraşmak için dedi. Ama sonra detayları görünce onun aldığı ortaya çıktı. Kurana bile el basmıştı ya. Kafayı yemek üzereyim. Bana yaptığı bu haksızlığı kabul etmek de zorlanıyorum boşanmak istiyorum. Ama bir yandan da seviyorum acaba çok mu büyütüyorum diyorum. Kafam çok karışık çok kötüyüm. Yalvarıyor hatasını kabul ediyor beni çok sevdiğini pişman olduğu söylüyor. Sadece merak ettim bacağına dövme yaptırmış gibi geldi diye yalanlar söylüyor. Her şeyi yapacakmış beni tekrar kazanmak için ama yüreğimin acısı ne olucak bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz zamana bırakmayı deniyorum şu an mental olarak çok kötüyüm gerçekten pişmanlığını görüyorum şu an, psikiyatriste gidicez bir şekilde çözmeye çalışıcam içimde bu durumu
Eşim, eski sevgilisinin profiline girip bakmış. Mini etekli fotoğraflarını SS almış, ne yapacağım?