Ben yeni evliyim takıntılı bir eskim var maalesef ve bu haysiyetsiz kisi kocama benim ve ikimizin uygunsuz görüntülerimi yollamış. Kocam anlayışlı birisi bir sorun olmadı ama şimdi bunu başkalarına da atacağım diyor ne yapmalıyım? Polise savcılığa vs. git demeyin devlete güvenmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZira şantajcı eski sevgili bu görüntüleri mağdur kişinin ailesine, arkadaşlarına göndermekle veya internette yayınlayarak rezil etmekle tehdit ederek korkutmaktadır. Bu korkutmayı kullanarak ya barışmak ya da belirli bir haksız menfaat elde etmeyi amaçlamaktadır. Mağdur bu görüntülerin yayınlanmasından endişe duyarak eski sevgili şantajına boyun eğmekte ve kötü niyetli eski sevgilinin isteklerini yerine getirmektedir. Ancak bu noktada yapılması gereken bilinçli bir davranış sergileyerek derhal uzman bir ceza avukatına başvurmaktır. Faili belirli olan bu şantaj suçunun savcılığa bildirilmesi ve gerekli kanıtların toplanması önem arz etmektedir. Bu noktada şantajcı eski sevgiliyle iletişim kurmaya devam etmemek önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞunu bilmemi isterim devlet babası olmayanların babası devlet yeri geldiğinde sende daha çok sahip çıkar sana öyle bir saçmalık yok kocam anlayışı diye de bir sistem yok kocan başını belaya sokar ister istemez insanın zoruna gider gideceksin savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın güveneceğin tek kişi devlettir ! Bu işin sonu yok adam takıntılı diyosun yavaşak belli ki seven böyle bir şey yapmaz ne olacak resmini kocana atımca amacı grubamı girmek en son o olacak galiba. Git şikayet et yavşa ben bile sinirlendim
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa suç duyurusunda bulunmaya gidiyorum bu attığın görüntüleri ve yaptığın şantajın da ekran görüntüsünü aldım. Artık içerde bol bol düşünürsün de. Sonra istediği kadar atsın montaj dersin eşimin haberi var dersin sülaleye. Para koparmak için montaj yapmışlar. Para istediler bizde vermedik şikayetçi olduk dersin kendini sıyırırsın bu durumdan. Önemli olan eşinin destek olması. O destek olmazsa kimse yemez bu yalanı
00 Yorumla
+1 yılSana rahatça ulaşabiliyor olması garip geldi bana bu durumda tabiki şikayetçi olman lazım yaptığı suçun karşılığından habersiz canım sanırım güzel bir dersi haketmiş korkmana gerek yok eskisi gibi değil bu tip durumlarda anında gereken yapılıyor. Polise güvenmeyi öğren önce olur mu?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
71Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilini engelle bence ve şikayette bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılneden her çıktığınız kişiye fotoğraf atıyorsunuz bazılarıda yatıyor yapmayın güvenmediğiniz sürece yapmayın sonrada size böyle kumpaslar kuruyor
senin yapacağın şey mahkemeye gitmek diyorsun devlete güvenmiyorum ama şerefsiz insanlara güveniyorsun biraz mantıklı ol bence hemen şimdi adliyeye git
02 Yorumla
Soran+1 yılBen fotoğraf atmadım gizli videomuzu çekmiş onun evinde... Benim haberim yoktu şimdiye kadar
Cevap sahibi+1 yılAma sende çok yaramazlık yapmışsın
+1 yılİnstagram platformunda Postmodern adında bir sayfa var, kendisi bu tür ifşa konularını ortadan kaldırma konusunda çok iyi. Bu sayfaya şikayetini mesaj olarak ilet ve yardımcı olsunlar. Tamamen ucretsiz bu arada.
10 YorumlaOha ya pislik adam. Senle yaşanan yaşanmış bitmiş eşine atmak nedir ya dayak arıyor varya. Mesjlari ekran al kocana da sole bana böyle soluo savcılığa şikayette bulunucm de
20 Yorumla
+1 yılOnunla bu işleri yapmadan önce düşüncektin ben eşinin yerinde olsam boşardım yoksa katil olurum. bir şey yapamazsın devlete güvenmiyorsun ama sapık adamlara güvenip koynuna giriyorsun?
013 Yorumla- +1 yıl
Katil olurum derken kız böyle olacağını nerden bilebilir
- +1 yıl
@ceydaaagokk bilir mal degil kadınlar merak etme sen
- +1 yıl
@ceydaaagokk harama bulaşıp iyi bir hayat yaşamayı mı bekliyorsun
- +1 yıl
Evli bir kadın benimle beraber olmak istedi olmalımıyım diyen biri haram helal den bahsediyor
- +1 yıl
@ceydaaagokk olsaydım sormazdım dimk
- +1 yıl
@ceydaaagokk sen biriyle ilişki yaşayıp resim video cektirirsen ne bekliyordun?
- +1 yıl
Bir ilişki içinde her şey olabilir önemli olan ikisinin arasında kalması burada suçlu olan kız değil erkek beraber yaşadıkları özel görüntülerle tehdit etmek şerefsizliktir burada kızın bir suçu yok iki sevgilinin arasında her şey olabilir önemli olan saygıyla bitirmek
- +1 yıl
@ceydaaagokk olamaz evlendiği adamın suçu ne? Sen herkesle herşeyi yaşa sonra evlen bu evlilikten hiç bir bok olmaz
- +1 yıl
Bak yaşamasına birsey diyeme ama resim video niye cektirir bir insan ne bu prnooo yıldızı mı bunlar sanki halla halla
Soran+1 yılBen mi çektirdim gizli çekmiş serefsiz haberim bile yoktu
Soran+1 yılBen cektirmedim görüntülerden haberim yoktu şimdiye kadar gizli çekmiş şerefsiz
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok şikayette etsen hiçbir bok olmaz tehtit ediyorsa ancak olur öyle önünüze gelene verirseniz böyle olur
- +1 yıl
Ne istiyor senle olmak mı onun için mi kullanıyor bunları?
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDevlete güvenmek en iyisi olacak bu konuda bence, onun dışında ne senin en de başkasının senin için yapabileceği bir yer ve kimse yoktur. Onun için elindeki kanıtlarla savcılığa şikayette bulun gerisini onlar çözer sen merak etme.
00 Yorumla
+1 yılKocam dediğin arkadaşın ki anlayış değil, sadece genişlik. Baya geniş biriymiş doğrusu.
Devlete güvenmiyorsan yapacak bir şey yok. Uygunsuz görüntülerini paylaşmadan önce düşünecektin bunları.
00 YorumlaBen senin bir hatan yok bence bu tarz fotoğraflar eski sevgilinde olabilir bence. Eski sevgilinin yaptığı mallığa ne denir bilmiyorum. Bence en iyisi her yerden engelleyip ikinize veya sizlerin ailesine ulaşamamasını sağlamak.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bi durum insan bir zamanlar güvendiği insanların böyle çıkmasına üzülüyor. Sanırım ölmeni istiyor çünkü kocana yollaması demek senin ölümünü göze alması demek
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Aynen
+1 yılKocanda kabul etti iyi g@v@tmiş ha afferim tencere yuvarlanmis kapağını bulmuş atsın başkalarınada nasilsa kocam zevk alıyor gibi
20 Yorumla
+1 yılbir yerde randevu ver kocanla bir kaç adam da olsun yanında. ağzının payını verin maem emniyete güvcenmiyorsunuz.
verin savcılığa köpeği uğraşsın elbette00 Yorumla
+1 yılNe şerfsiz insanlar var ya şöyle yap sende onun ailesine o görüntüleri gönder özellikle kadınlara gönder ya da gönderiririm diye tehdit et utanırda belki durulur ama bence git şikayet et
00 YorumlaDevlete g0venmiyorum demek nedir anlamadım. Adamın kapısına polis gitmesi bile caydırıcı bir yaotırımdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılBasbaya güvenmiyorum
+1 yılDevlete gitmiyorsan esine tehtıt edildigini soyle bence
20 YorumlaDevlete güvenmiyor buradaki yorumlara güveniyor. Ne muhteşem olaysin
22 Yorumla- +1 yıl
devlete güvenmemekte haklı bende güvenmiyorum ama burada da ne bileyim kendini küçük düşürmek yani bilemedim
+1 yılHiçbir şey yapma, şikayet etmiyorsun nasılsa, yapabileceğin bir şey yok ifşanı otur bekle
20 YorumlaGüvenmiyorsun yapabilecek bir şey yok mecburen gitmen lazım. O eşini kaybetme adam çok iyi bu durumda anlayış gösterdiyse
00 Yorumla
+1 yılEmniyete güvenmiyorsun ve kocan sorun etmiyor. O zaman bizden ne istiyorsun ki?
Kendi adaletini kendin mi aramayı düşünüyorsun?
00 Yorumla
+1 yılBu bi suç üstelik evlisin extra suç onun yaptığı. Direkt savcılığa git suç duyurusunda bulun savcılık bi ifadeye alsın dötü bi tutuşsun
00 YorumlaYapamaz bu yaptigi taktirde 7 yila kadar hapis cezasi vsr kisini ozelini paylasmasi tehdit etmesi suctur para ve yatis cezasi var
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir olay olsa boşanma davası açılır.
Hiç bir Erkek hazım edemez cinnet geçirir pek inandırıcı gelmedi bana00 YorumlaAdamdaki genişliğe bakar mısın ya. Git savcılığa ver. Nasıl uygunsuz onu da anlamadım. Nasıl bir utanmazlıktır bu ya
00 YorumlaKocan biraz g*evsekmis. Benim eşimle ilgili eski şeyleri, fotoları biri yüzüme vuracak g*tünden kan alırım o lavugun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman gondersin sende izle. Guvenmesen bile git diyevem ama gitmezsin onun icin gondersin sende izle
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 540 cevap paylaştı. Yanlış anlama ama mecbur savcıya gidicen. Eşinden korkmam durumun yok birlikte gidin adam savcılığa ifadeye gittiğinde çünkü sneşn de elinde yazışmalar var inkar edemeyecek. Anında geri vites yapar. Yoksa ömür boyu tehdit edilirsin.
00 Yorumlaİkisini de def et, bu anlayış değil genişlik. Mecbur şikayet edeceksin
10 Yorumla
+1 yılDevlete güvenmiyorsun bize mi güveniyosun? Napalım toplanıp yolunu mu keselim adamın
10 Yorumla
+1 yılEski eskide kaldı milletin evine karışmaya ne çok meraklı bu millet
10 Yorumla
+1 yılBir avukat tutup peşini bırakmazsanız gayet güzel bir şekilde sürünür
10 YorumlaGüvenmeyecek bir durum yok. Hemen savcılığa git ve uzaklaştırma kararı aldır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin nasıl sorun etmez. Evlendiginde bakire değil miydin
22 Yorumla- +1 yıl
kocasından önce olmuş bir olaysa sorun neden etsin
Soran+1 yılDeğildim tabii 30 yaşımda evlendim kocam da 35 yaşında bunu gayet anlayabilecek birisi
+1 yılGeçmiş olsun.. çok kotu bir durum. Umarım en yakin zamanda kurtulursun..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz biliyor muydu önceden ilişkinizin olduğunu?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSanarim kocan eski sevgilinle grup düşünüyor. Bu gevşek ve genişliğini ancak bu şekilde anlaya biliriz.
04 Yorumla- +1 yıl
neden kızsa geriye mi dönüyor olanlar
- +1 yıl
siz fazla takıntılısınız
Cevap sahibi+1 yılTabi biz fazla takıntılıyiz.
Soran+1 yılNe alakası var
+1 yılkocan bunu anlayışla mı karşıladı ee oha ama
09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bir insanın geçmiş yaşamına karışamazsın demek ki kendisi de eskiden bişeyler yaşamış ve karşısındakinin geçmiş hayatına müdahale etmiyor
- +1 yıl
- +1 yıl
@cilekli1nutella çilekli hanım efendi saygı duyuyoru düşüncenize elbette adamda bir haltlar yemiştir ama tepki vermemek ayrı bir olaydır
- +1 yıl
Adamın g*tünden kan akıtsa fena olmazmış
- +1 yıl
@cilekli1nutella aynen öyle haksızmıyım ben o görüntüyle yaşayamam uyuyamam geceleri ciddiyim sineye çekilecek bir şey değil evet geçmiş geçmişte kalmış doğru ama hoş bir görüntü değil o adamı öldüresiye döverdim yemin olsun ki
+1 yılBu zamanda hiçbir kızla evlenilmez aga. Hiçbir kıza güvenmemek gerekiyor. Çoğu kız namussuz olmuş.
00 Yorumla
+1 yılBelirli bir ücret karşılığı onu dövenilirim kalabalığız biz
00 Yorumla
+1 yılBaşka çare yok gitmen alsim anı da müdahale ederler iyinbir avukat bulursan
00 Yorumla
+1 yılBu tiplere pek çözüm olmaz. Fotoğrflarını yaymaz umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan duyduktan sonra ne önemi var git şikayet et çeksin cezasını tehdit büyük bi suç hapis yatanlar var bildiğim
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. adam net dayak istiyo kolunu bacaanı kırmak lazım ruh hastası şrfsiz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan da iyi rahatmis, herkes yapamaz. Eskide kaldı olsa da
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocasına güzel kardeşim diyen kukular olmuş. Bu tc kızı hiçbir zaman, beyin taşıma emaresi gösterip beni şasırtmayacak sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun cezasi var git sikayet et yani eski sevgiline güveniyorsun polise mi guvenmiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır güvenmiyorum
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle insanı ne diye hayatına aldın ki kalitesi bi sevgilin varmış
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi yapmış. Kim bilir nasıl bir kazık attın, ne yaptın adama. Sonra da takıntılı oluyor.
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPolise gitmeyeceksen çağır adamı kocanla birlikte 3 lü yap saf kızım benim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama başka ne yapacaksın o adamın gözünü savcılıkla korkutursun hatta pişman edersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkim sana dedi sevgili yap diye sonra da böyle musallat olurlar.
00 Yorumla
+1 yılKocan bu durumu biliyor ve senin yerine o halletmek için uğrasmıyorsa hatta halletmiyosa onada güvenme zaten
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın genişliği takdire şayanmış.
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlerden ırak olsun. Düşüncesi bile iğrenç. Yapmayın arkadaş şu hataları ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyine güvenmiyorsun bunun çok büyük cezaları var kolay mı öyle bir insanı ifşa etmek direk tutuklanır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. belediyeye haber ver zehirlesin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiini anlat ki daha fazlası varsa hazır olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevlete güvenmiyorsan baştan naneleri yemicektin
00 Yorumla
+1 yılEşine söyle de bi sahip çıksın
00 Yorumla
+1 yılO zaman otur bekle bize ne soruyon
00 Yorumla
+1 yılal sende ailesine at onun
00 Yorumla
+1 yılilginç insanlar gurubusunuz vesselam
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eski sevgilim kocama uygunsuz görüntülerimi yollamış, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım