Kocamın telefonunda +18 resimler buldum. ona karşı nasıl davranmalıyım?

Nerdeyse 2.5 yıldır evliyiz.1.5 yalında bebeğimiz var. eşimin telefonunu geceleyin o uyurken kurcaladım. ve malesef silinmiş kutusunda 20 ye yakın çıplak ve giyinik kadın resimleri buldum sonra bi tanesine bakınca numara yazıyordu bu numarayı kaydedince bizim çevremizde semtte yaşayan eskorta ait çıktı o resimlerden 3 dakika sonra 6 arama yapmış eskortlarla. gece uyandırdım ve çok şiddetli kavga çıktı. beni öldürmekle tehdit etti inkar etti spor seyrederken yanlışlıkla canlı sohbete tıklamış o resimlerde öyle gelmiş inanmadım tatbiki çünkü numara bizim oturduğumuz çevrede bi eskort numarasına ait çıktı. kurana el bastı konuşmadım yatmadım bakmadım resimlere diye. sonra ben inanmayıp bağırınca gidip mutfaktan bıçak getirdi beni kesicekmiş millet duyuyormuş resil olmuş. benden değil milletten utanıyo hala. benimle çok ağır konuştu ben kürdüm diye bana bu teröristi pkklıyı nerden buldum dedi bana bisürü hakaret etti. sinir krizi geçirdim bana kalk ağlama bide ağlıyormuş diye benim gözyaşlarımla alay etti çok çaresiziim sizce eskorta gitmişmidir arkadaşlar watsaptan yazışmış aramışta orası kesin ama gidip gitmediğini nasıl anlarım
Kocamın telefonunda +18 resimler buldum. ona karşı nasıl davranmalıyım?