Hicbiryere gitmek istemiyorum hicbiryere eve annem. babam gelince çıldırıyorum cidden kapı çalınca sinirlerim bozuluyor evden çıkmak istemiyorum kimse gelsin eve gitsin istemiyorum ne bu anlam veremiyorum
?
?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunalımda olabilirsiniz ama bence kötü düşünmeyin veya kötü hissetmeyin çünkü her insan bazen hiç bir şey yapmak istemiyor gibi hissedebilir. sizi mutlu eden şeyleri yapın mesela hobileriniz varsa onları yapabilirsiniz. veya gezmeyi deneyin. ya da arkadaşlarınız varsa daha çok onlarla zaman geçirin bence. yani hep aynı şeyleri yaptığınız için belki bunalımda gibi hissediyor olabilirsiniz.
Cevap
4Cevap
Kendini kötü hissediyor isen şayet bence psikolok ile görüşebilirsin çünkü bu tarz sinirsel veya ruhsal bozukluklar zamanla kalıcılığı artıyor
Evet hemde çok kötü hissediyorum elimden telefonu bırakamıyorum sosyal hayatım 0 annemle babamı formek bile istemiyorum sinirlerim bozuluyor
Bence yardim almani tavsiye ederim gec kalmadan
Psikoloğa gitsem ne olacak
Senin elinde gerci bazi şeyleri duzeltmek istiyor isen duzeltirsin ama gitsem ne olacak diye on yargiyi bir kenara birak gitsen bu sorunun cevabını sen kendine vermis olacaksin sonuç olarak
Kendimi değiştirmek istiyorum ama normal şartlar hep aynı
Şartlar da değişir emin ol kendin ile birlikte girmis olduğun bunalım seni dışarıya karşı kısıtlıyor
Bunalımdan çıkmak için ne yapamam lazım
Beni tarif etmişsin sen
Fena halde doktora gitmelisin
Evde kapalı kalma
Yok okula da gidiyorum ama oralarda gidesim gelmiyor ailem bilmiy8r ama 2 haftadır okula gitmiyorum içim daralıyor surekli
Knsmak ister misin
Konuşmak ne ise yaricak
Bilmem belki biraz kafan dağılır
Psikolojin bozulmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?