Ben çirkin olduğum için mi?
Yüzü düştü ses tonu değişti evet buyrun dedi tam ne istediğimi söylerken tm dedi gitti. Üzüldüm.
Yüzü düştü ses tonu değişti evet buyrun dedi tam ne istediğimi söylerken tm dedi gitti. Üzüldüm.
benim de aklıma şey geldi bir kere Gratis sırasındayım önümde bi bey vardı kasiyer kız onla ilgilenirken varya kıvrılan bir yılan gibiydi aynı ben böyle cilveli ilgilenmek görmedim çocuğun içine düştü resmen ama çocukta buna hiç pas vermiyo neyse helal olsun çocuğa orası ayrı neyse sıra bana geldi bi asmış suratını mahkeme duvarı gibi aynısı içimden saydırıyorum ama a_~şüfte şıklık diye 😂
bu arada soruya cevabım senin güzelliğinle falan alakası yoktur bence
Senin yorumuna güldüm derdimi unuttum 😂
ne güzel işte güldürebildiysem :) ama dert belleme böyle şeyleri ;)
Ya adamın belki arkadaşlarıdır , belki sürekli dükkana gelen müşterilerdir samimiyet kurmuştur ya da adam suratsız biri grupta bir neşeli karakter adamın suratsızlığını alacak komik bir şey söylemiştir, var oğlu var.
Cevap
5Cevap
Seni yarıyolda bırakanlarla ne olsada işin olmasın yanlış yapan herzaman yalnış yapar bu insanı satmakla alakalı bir durum
herşeye bu kadar kafayı takma bence neden kendine çirkin diyorsun ki önce kendine değer vereceksin ki başkasıda sana değer versin
Pp deki sensen çok guzelsin o personelin yaptigida kabalik iste onlar içinde uzulme be kimki yani kiytirik bi çalisan sana ciddi konustu die
Erkekler böyle zaten. Erkekler sadece tipe bakar. Güzel olmayanın yeri yok dünyada.
Yoo gayatte güzelsin ama hersesede cilvelesemez adam dimi😂
Kızlarla tanışıyordur belki
Nelere dikkst edip neleri takiyosunuz yav
Güzellik algısı işte
Sana odaklanamamış.
Hayır öyle düşünme
Neden olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?