Koskoca 4 yıllık bir ilişkinin son zamanları özetleyip anlatmaya çalışacağım. Olay çok ağırıma gitti ve depresyona girdim. İşimi yapamayacak bir duruma girdim. O yüzden yorumlarınızı bekliyorum.
2022 Şubat ayında, yaklaşık 3.5 yıllık bir ilişki içerisindeyken, usulünce kızı ailesinden istedik ve sözlendik. Nisan ayına geldiğimizde, benden sakladığı bir gerçeği öğrendim. Çok canımı sıkan, büyük bir kavgaya sebebiyet veren ve kısa zamanlı bir ayrılığa sebep olan bir gerçekti bu. Ama aldatma gibi bir şey değildi. Sadece anlaması ve kabul etmesi zor bir şeydi ve ben çok ayrılmak istememe rağmen, kendisi de ayrılmayı kabul etmişken, tekrardan ilişki için onu ikna ettim ve yolumuza devam ettik.
2022 Ağustos ayında yine benden sakladığı bir gerçeği öğrendim. Bu saklanan şeyde aldatma değildi ama yine can sıkıcı bir durumdu. Bende daha fazla dayanamayıp, tüm cesaretimi toplayıp, ayrılma kararı aldım. Kendisi 3,4 gün beni ayrılamamaya ikna etmeye çalışıp en sonunda o da ayrılığı kabulleniyor ve ilişki bitiyor. Daha sonraki zamanlarda da hiçbir şekilde yaptıklarından özür dileyip tekrar barışma gibi bir teklifte bulunmuyor. Burada altını çizmem gerekiyor, severek ve çok zorlanarak bitirdiğim bir ilişkiydi.
2022 Ekim de onu çok özlüyorum ve dayanamayacak seviyeye geliyorum. Sürekli tekrardan devam etmeyi teklif etmek geliyor aklıma. Bir gün karar verip barışmayı teklif ediyorum ve o anda bana, 3 haftadır tanıdığı bir adamla, ilişkimizin bitmesinden 3 ay sonra, bizim kararlaştırdığımız nikah tarihinde ve ailesinden habersiz nikahlandığını söylüyor. İnanmıyorum ve nikah defterini atıyor. Daha sonra ben bir şekilde teyit de ediyorum. Ve gerçekten de doğruyu söylediğini anlıyorum.
Bu olayı öğrenmemin üzerinden 3 hafta geçti. Yaklaşık 6 kilo verdim. İşimden 1 hafta izin aldım. İznim bitti şu an ve tekrardan işe gidiyorum ama hiçbir şekilde işimi doğru düzgün yapamıyorum. Psikiyatriye gittim ve depresyonda olduğumu öğrendim. İlaç kullanmayı hala reddediyorum. Onun yerine psikoterapiye gidiyorum ama çok da bir işe yaramadığını düşünüyorum.
Düşüncelerinizi bekliyorum. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer