Erkek arkadaşımla konuştuğum için ayrılmıştı ama mesaj attınca aradı. İstemeyen kişi sizce arar mıydı?

1ay once konusma dedigi bi erkek arkadasimla konusmustum diye ayrilmisti heryerden engellemisti. arkadasimi hic tanimiuodu kiskandigi icin konusma diyodu sadece. instgramdan cikar demisti cikarmistim ama bi sure sonra vatsaptan isle ilgili bisey yazmistm arkadasima. yanlis bisey hic konusmamistik. sevgilimin yanina gittigimde telefonda bu mesajlari gordu. normalde telefonumu kurcaliyordu. ben yanlis bisey yoktu diye silmemistim. beni orada birakp cikip gitti engellei bi kac defa arayip yazmistim ama dogru duzgun dinlememisti. sonra engeli kendisi kaldirdi bi kere yazmisti dinliyecem seni demisti. dun yazdim kendisine musaitsen ara konusalm dedim. aradi yanlis yaptm heryerden engellemekle dedi. yanlis bisey konusmadm dedim ama hic o konuya girme dedi. gecmisin hatri buyuk konusuruz dedi yine cocuk degiliz dedi. beni de merak edip neler yapiyosun falan dedi. konusmak istemeyen ararmiydi numaramda hala kayitli yani

Erkek arkadaşımla konuştuğum için ayrılmıştı ama mesaj attınca aradı. İstemeyen kişi sizce arar mıydı?