Şehir dışına gezmeye gitti ve 3 gündür mesajlarıma çok geç cevap veriyor, "günaydın" bile yazmıyor. En son konuşmamız da bu şekilde. Sizce beni gerçekten sevmiyor mu?

Şehir dışına gezmeye gitti ve 3 gündür mesajlarıma çok geç cevap veriyor, "günaydın" bile yazmıyor. En son konuşmamız da bu şekilde. Sizce beni gerçekten sevmiyor mu?

Tam diyecektim ki gezmeye gitmiş. Zaman buldukça sana tatmin edici cevaplar atıyordur, üzülme. Görselleri görünce bunu yazmaktan vazgeçtim. :))
"Of yine başladık." yazdığına göre sen bunu sürekli yaşıyorsun ve seni tatmin edici cevaplar veriyor olsaydı, tekrar bu boşluğa düşmüş olmazdın. Seven insan tahammülsüz cevaplar vermez. İkna eder ve kuşku bırakmaz.
Daha önce de böyle bir konuşma geçti o zaman 'sen soğuk yazıyorsun ben de senin gibi yapıyorum' demişti. Tatildeyken aşkım bebeğim bitanem demeye devam etti.
@Jesussa neden
@Jesussa ne alaka? Daha önce ayrılık konusu açıldı "ben böyle ilişkiye devam edemem" dedim. Telefonla aradı "güvenimi kırdın" dedi. Önce bu lafı duyunca "artık sen istesen de ben istemem" dedi ama sonra yine ayrılmadı peşinden falan koşmadığım halde ve bu konuyu açma dedi.
Belki de herkese karşı böyledir, huyu budur. Ama insan sevilirken daha özenli olunmasını istiyor. Eğer sevgisinden şüphe duymasaydın böyle bir ikilemde kalmazdın. Cümlelerimi seni üzmek için kurmuyorum. Her açıdan bakmaya çalışıyorum. Belki senin de işine yarayan bir bakış açısı olur diye. 🧡
Teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Adam haklı bence sen erkeklerin iyiliği için onlardan uzak dur.
Ne alaka ben ne yaptım şimdi
Boş ver.
Ne alaka ist da ise gezmeye gidince sana vakit atiramiomu
Bilmem
Seni gerçekten sevmiyor
Nereden biliyorsun
Sevgi azalmış senden 3 gün daha uzak dursun yazmayı da birakir
Sana açık açık gaita demiş
Ne alaka
Anlamadınmı
Yok
Yol ver
Neden
Bı soruna bıle darlanmıs sıkma benı dıyo normalde darlayan bırı degılsen ıste yenı lımanlara yol alıyo o Şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?