Sevgilim boynuzlanmayı haketmiyor mu?

Evlenecek yaştayız bence ama işi yokuşa sürüyor. Ailesi ayrı problem kendisi ayrı bir sorun. Her şeye rağmen çok seviyorum alttan aldığım zamanlarda çok oldu. İstediğim ilgi alakayı görememe sebebimin altından hep başka kızlar çıkıyor bence
Sebebi o. Arkadaşlık adı altında flörtöz flörtöz mesajlar. Geçen gün bile kızın biri sevgilime yavrum falan demiş. Ne münasebet ya çıldırıcam yani. Yüzüne de vurdum kızı sildi engelledi hemen. Bıktım yani başkasına nasıl sınır konulması gerektiğini ben mi öğreteceğim? Güzel değerli akıllı bir kızım. Ama ne değer bildi ne kıymet. Bu ilişkiyi ben yüklendim yürütüyorum. Kaybetme korkusu 0 . Şimdi benimle ilgilenen 1 2 kere görüştüğüm biri var. Çocuk daha ilgili alakalı biri bence. Sevgilim canımı çok yaktı. Çok sevdim çok üzüldüm. Bu çocukla mı olsam sizce? Tam bilmiyorum ama. bu sevgilim dediğim adam çok ilgisiz bence yüreğim yanıyor çok yoruldum. Çok üzgünüm. Hiç istemiyorum başkasıyla olmak ama kendime işkence resmen. Diğer çocuğa bir şey hissetmiyorum ama bu sevgilim beni ruh hastası etti.
Sevgilim boynuzlanmayı haketmiyor mu?