Aşk İlişkileri Hangi durumlarda flörtünüze ghosting uygularsınız? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Ne olursa, flörte ghosting yapılır? Hemen evlilik konusunu açması falan 😃Yanımda olmasan ne fark eder.. 🦁 Hangi durumlarda flörtünüze ghosting uygularsınız? Cevapla Fal Soruları Flört Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Ghosting yapmam. Kimsenin hayatından sessiz sedasız çıkmam sonuç itibari ile gümbür gümbür giriyoruz. Yani, konuşmayalım derim, irtibatı keselim derim, engelliyorum derim, sil beni derim.. bu da demek oluyor ki ghosting çoluk çocuk işi. 0 1 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Teşekkürler BiBot dhjd Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Uygulamam hiç bir konuda 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dediğin gibi hemen evlilik konusu açarsa, herhangi bir iticilik ya da geri kafalılık görürsem ghosting yaparım😂 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bence saçma benlik değilsin, bu durumlar benlik değil denilebilir 😅 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hiçbir durumda uygulamam hiç benlik değil ahsjs 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Mesajlara 26389233626 saatte dönmesi 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Hayır uygulamam 0 0 Yorumla