Hic sevgilim olmadı. Guzel, alimli, okumus, mesleği elinde olan biriyim. Yüzüm fizigim iyidir, bakimlıyım, kendi hemcinslerimden dahi iltifat alırım. Bunu soyluyorum cunku kadinlar bir kadina kolay kolay iltifat etmezler, guzelsin demezler. Ego gibi algilamayin derdimi iyi anlayin diye anlatıyorum bunlari.
Ama sonuc olarak yalnizim. Herkes gibi kriterlerim var. Herkes kendine belli bir profili yakıştırır çünkü. Kendine layik gördüğü özellikler vardir insanin. Benimde öyle. Ama bu ulkede kadin olarak kriterlerimi düşürmem mi gerekiyor bilmiyorum ki.
Yani fizik olarak boylu poslu olsun. Ben 170 im. Benden kisa ya da ayni civarda olmasin. Biraz fit yapili olsun, mutlaka sporla uğraşsın, ben ilgileniyorum cunku. Bu ilgilendigi bir dal olabilir ya da duzenli spora gitmek olabilir. Eli yuzu duzgun, biraz yakışıklı olsun, yanima yakışsın. Fiziksel olarak boyle yani.
Meslektasim olabilir. Baska duzenli bir meslegi olabilir. Karakter olarak anlayis, sadakat, sakin, kadinlara bakis açısinin iyi olmasi, ev isleri ve cocuk bakımında biraz bilgili ve bana destek olmasi, gezmeyi, okumayi sevmesi, benimle eglenmeyi bilmesi gibi gibi seyler istiyorum aslinda.
Bunlari bircok kadin ister açıkçası. Kendime de boyle birini yakistiriyorum. Ama ya denk gelmiyor ya da bu ulkede bu saydigim özeliklere sahip tek bir erkek yok. Evet sevgi, aşk önemli, belki sevsem gozum görmez bir şeyleri ama davul bile dengi dengine belli yerde.
Bazen bunun icin biraz kriterleri düşürmem mi gerek diye düşünüyorum. Ama ben bu saydigim ozelliklerin coguna sahibim. Ben bu kriterleri dusurursem, karsi tarafa ben bunlari vereceksem o bana ne verecek o zaman?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer