Güncellemeler
1 yıl
Yösü geçtim balığa uç diyorlar resmen çok çaresiz hissediyorum.
Kalbim acıyor artık heryerde torpil o bu gerekiyor, eğitim sistemi çöp zaten yös adı altında en saçma sapan çarpma bilmeyen Na sodyum olduğunu bilmeyen tipler beleşten güzel bölüm ve üni kazanıyor. Her yıl sorular çalınıyor biz Türk gençleride erkenden saç beyazlatıyoruz, gözlerimiz 5 numara oluyor yine olmuyor yine olmuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
benimde umudum yok maalesef
Umut ülke içinde yok maalesef fırsatını bulan yurt dışına gidiyor
Valla ben terk ettim ne kadar wevsemde icim acisada gelecek yok
Eee kendini gelistirmezseb
Ya sus lütfen onu mu demişim sence sen gibiler yüzünden böyleyiz zaten.
Ben yüzünden mi hahahaha konduk kitap okuamaya siz dunyayi takip etmeyen siz sosyal aktivetiniz olmayan siz aşktan başka bir şey düşünmeyen siz
3 dil biliyorum. Uluslararası yarışmalara katıldım lakin oradada bir torpil oldu benim tasarladığım proje çalındı, ortaokulda resim yarışmasına katıldım şahmeran çizmiştim son 3e kaldım lakin benim resmimi kaybettiklerini söylediler derslerimde iyi çok şükür ama yinede benim çıktığım dikenli yolu başkası asansörle geçince aşırı sinirleniyorum
Ee kızım projeni başka yerlerde sun
Olabilir
Aynen öyle sallıyorum lambalı cin seni
mUsait olduğun bir fun tanışalım mi
Benimle mi?
Evet
@ŞakacıŞirin35 kanıtlayacağım.
Ekledim
@ŞakacıŞirin35 sanane sen git kenarda otla
Yani
O zaman go
Sen go
Yanlıs anladın, çözüm yok başka
Ha ama kanıma çok dokunuyor bizzat ailemde gazi var, şehit var aşırı takıyorum ister istemez. Ya sana yemin ederim bak yemin ederim aşırı zoruma gidiyor 2+4x=6 ise x kaçtır sorusu çözüp tıp okuyanlar, engelli maaşı kesilen çocuklar bizzat yakınımda olan şeyler
Hepsini yasadim biliyorum maalesef
Dokunuyor çok dokunuyor
Sabır ve çözüm. Alanın ne?
Alanım değişiyor ben her şeye yönelme çalışan bir insanım bazen resim, bazen kimya, bazen fizik, bazen felsefe, gamzen siyaset, bazen tarih, bazen tiyatro... Okuduğum bölüme gelirsek yapay zeka.