Yeni evli sayılırız daha 6 ay dün akşam 9 gibi hazırlandım kız arkadaşlarım ile dışarı çıkacaktım. İşten geldi nereye dedi söyledim akşam akşam evli kadının dışarıda ne işi var dedi ne alaka dedim gündüz gezersiniz ben işten geldikten sonra bir yere çıkma dedi sen ne saçmalıyorsun ya dedim daha sonra zaten keyfim kalmadı gitmedim ama çok üzüldüm ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. 6 aylık evliyim diyorsun evlenmeden önce siz bu tür konuları hiç konuşmadınız mı? Sen rahatına düşkün bir insansın ama eşin seni evde isteyen birisi. Hadi burayı geçtim böyle bir planı daha önceden eşinle paylaşıp onun da fikrini ve düşüncesini alman gerekirdi.
010 Yorumla
Soran+1 yılO da rahatına düşkün niye böyle yapıyor. Ya akşam yemeğine kız arkadaşları ile çıkmanın nesinin düşünce paylaşımı olabilir en basit aktivite
Soran+1 yılUlan akşam yemeği djdndjd
Soran+1 yılGeldiğinde söyledim hayatım ben çıkıcam diye
Soran+1 yılAklıma gelmedi dkdkdkd eve gelince görünce geldi ve adamın böyle hassasiyeti yok illede bana haber ver diye mala anlatır gibi anlattım
- +1 yıl
Eşin haklı sen haksızsın evli insansınız Eğer bir şey yapılacaksa eşlerden birinin haberi olacak evlilik budur herkes kafasına göre takılamaz. Eğer kafasına göre takılacaksa o insan evlenmemeli bekar olarak hayatını devam etmeli o kadar. İnsanlar özgürlükçü yaşam sürecek ama evlenecek bu özgürlükçü yaşamını da evlilikte devam ettirecek yok öyle bir dünya.
Soran+1 yılGenel dkjssj
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Günümüzde evlilik iki tarafında taviz vererek orta noktada bulusulursa yürür. Sizde akşam kız arkadaslarinla yemeğe çıkman da bir haktır. Ancak bunu söyleyip izin almanız gerekirdi o da hay hay git derdi. Sizde sorun buluşma anlatılmayıp adam karısıyla gün geçirecek kadın arkadaşlarıyla yemekte olmamalı böyle bir durum varsa ararsın eşini durumu anlatırsın arkadaşlar illa beni istiyorlar gidebilirsiniz bu gün yemeği senden ayrı yiyeceğim deseydin o koca tamam derdi. Adamı telefonla arayıp konuşma şansına sahipsin. Burada seninde acemiligin olmuş birbirinizi tanıdıkça bu sisten rayına oturur. Arada evlilikte öyle şeyler olur bu evliliğin tadı türüdür. Alinganda olma derim mutluluklar dilerim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlilik bir nevi ortaklıktır, ancak yorumlara bakınca ısrarla kendinizi haklı çıkartma peşindesiniz!!! önce çalışan değilsiniz, kocanın verdiği vereceği para ile gece gezmesine gideceksin, önceden haber vermeyeceksin ki belki o gece ikiniz ile ilgili bir planı vardı yoksa bile gelince söylemek bir tür emirvaki, bunu kimse kabullenemez, bence haksızsınız, ben oslam bir dakika sizinle evli kalmazdım, baştan kara yanlışsınız boşuna kimseye laf yetiştirmeye çalışmayın, toplumların hiç birisinde bu tür baskıcı emirvaki kabul görmez
02 Yorumla
Soran+1 yılMall benim iki tane dairem var ordan kiram geliyor. Beynine sok... toğum.
Cevap sahibi+1 yılulan ne meraklısınız kadın profili ile girip ortamı germeye, bu kadar kadın olmaya meraklıysan git karının sevgilisi seni s2p atsın oğlan
+1 yılTürkiye'nin şartlarını düşünürsek akşam o saatlerde çıkmak gerçektende tehlikeli oluyor. Ben Türkiyedeyken akşam asla tek çıkmam ki ruhsatlı silah taşımama rağmen.. erkek kardeşimde olur yanımda. Eşinin endişesini anlamaya çalışmalısın. Ya o sizi bıraksın gideceğiniz yere ya da dediği gibi gündüz için plan yapın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
33Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. İkinizinde haklı ve haksız olduğu yerler var misal eşin işten geliyor ama sen gündüz bu planından bahsetmeden hazırlanıp sanki eşin bir hiçmiş gibi takılıyorsun.
Eşler arası izin isteme olayı olmayabilir ancak haber verme durumu olmalıydı. Eşine gelince düşünce biçimi aşırı yanlış tabii ki akşam vakti de dışarı çıkabilirsin ama eşin de haftasonu akşam arkadaşlarıyla takılmak istediğinde sen de sorun yapmayacaksın.
Erkeğe tamam kadına hayır diye bir şey söz konusu olamaz. Eşini al karşına konuş bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim ona diyorum gidin az gezin diye.
Günümüzde evlilik iki tarafında taviz vererek orta noktada bulusulursa yürür. Sizde akşam kız arkadaslarinla yemeğe çıkman da bir haktır. Ancak bunu söyleyip izin almanız gerekirdi o da hay hay git derdi. Sizde sorun buluşma anlatılmayıp adam karısıyla gün geçirecek kadın arkadaşlarıyla yemekte olmamalı böyle bir durum varsa ararsın eşini durumu anlatırsın arkadaşlar illa beni istiyorlar gidebilirsiniz bu gün yemeği senden ayrı yiyeceğim deseydin o koca tamam derdi. Adamı telefonla arayıp konuşma şansına sahipsin. Burada seninde acemiligin olmuş birbirinizi tanıdıkça bu sisten rayına oturur. Arada evlilikte öyle şeyler olur bu evliliğin tadı türüdür. Alinganda olma derim mutluluklar dilerim
00 Yorumla
+1 yılŞu şekilde eşine hak verebilirim eşin akşam işten geliyor seninle vakit geçirmek istiyor seninle beraber yemek yemek televizyon izlemek istiyor ki en büyük hakkı bu konuda eşine hak verebilirim haksız diyemeyeceğim ne yazık ki lakin eşinle beraber dışarı çıkabilirdin onunla beraber gezebilirdin hiç olmazsa yani eşini akşam evde tek bırakıp gitmen gerçekten doğru olmazdı gündüz arkadaşlarınla gezebilirsin.
210 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar saçma bir düşünce? Ben zaten 6 aydır her gün onunla geçiriyorum? Bir gün içim bunaldı ve çıkmak istedim akşamı sevemez miyim? Akşam vaktini kız arkadaşlarımla değerlendirmez miyim ! Her gün mu evde tek bir gün idare edemez mi?
- +1 yıl
Ben yine de sana hak veremeyeceğim bu davranış kime yapılsa kimsenin hoşuna gitmezdi yani empati kuruyorum Ben akşam eve geleceğim eşim kalkıp gidecek Ben gidiyorum arkadaşlarla gezeceğim kahve falan hayırdır derdim ya nereye Ben eve geliyorum ben evde yalnız mı bırakacaksın yani?
Aşırı derecede tavrımı belli ederdim yani çok fena soğurdum hatta yine de kendin bilirsin nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşün. Buraya insanların fikirlerini sormak için soru açıyorsun fikirimizi belirtiyoruz bize kalkıp ne kadar saçma bir düşünce diyorsun bence en azından insanların düşüncelerine de saygı duymalısın.
Soran+1 yılVallahi adam kadın farketmez. Yobaz gibi ilerde kocana gitme arkadaşların ile dersin. Ne diyin benim kafama uymuyor. Ezik geliyo3 senin gibiler. Kocam ne derse ezik gibi heryerw koca ile gitmek istemwk çapsız kızların işi
- +1 yıl
Ben buna eziklik değil çiftlerin birbirine olan saygısı olarak adlandırıyorum eğer senin eşine saygın yoksa o zaman hiçbir şey diyemeyeceğim susma hakkımı kullanıyorum İyi günler.
Soran+1 yılEvet evet saygı çok saygı. İnsanları eve tıkmak saygı
- +1 yıl
Seni eve çıkmıyor Ben evdeyken benimle vakit geçirirsen mutlu olurum diyor adam resmen açık açık anlamıyorsun işte sen gündüz istediğin yere gidebilirsin demiş adam sana sen bunu eve tıkmak mı diyorsun?
Kusura bakma fikirlerimiz uyuşmuyor belli ki cevap vermezsen sevinirim Ben de bir daha yorum yapmaya gelmek istemiyorum çünkü - +1 yıl
Kurallara aykırı yorum yaptığın için kaldırdım. İnsanlarla konuşurken üslubuna dikkat etmelisin İyi günler.
- +1 yıl
İşte bak bu bile kurallara aykırı:)
- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılÖptüm :)
Eşiniz haklı. Gündüz eşiniz işteyken gezin. Fakat eşiniz evdeyken sizin arkadaşlarınız ile gezmeniz saçma olur. Bu kısıtlamak değil, sizi kısıtlıyor olsaydı gezmenize de müsaade etmezdi, ne güzel gündüz ben yokken gez, buluş demiş. Bu sorun edilecek bir durum değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim her akşam evde? Ben akşamı sevemez miyim? Ben arkadaşlarım ile akşamı sevemez miyim? Bu nasıl kafa ben bir kere gündüz dışarı çıkmayı bile sevmem
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden haber etmen daha güzel olur du belki esin de izin verir di ama 6 ayliksiniz o geliyor sanki bekar birisi olarak abine ben arkadaşlar yemeğe cikiyorum dikkat edersen eşin o işten gelmiş 6 aylık olduğunuzdan eşin seni evinde görmek istiyor diyebilirim neyse önceden konusma ayarlanma en doğru seçim oluyor
014 Yorumla
Soran+1 yılİzin ne ya ! İzin verirdi ne? 6 aydır her gün görüyor evde benim akşam yemeğine gitmek hakkım değil mi
- +1 yıl
Tamam kardeşim adam kapıya eve giriyor sen direk kapıda aşkım ben arkadaşlarla buluşmaya gidiyorum kapıda adam şaşırır kalır ev de onu karsilamadan ben direk gidiyorum 6 ayda bir adam doymaz emin ol
- +1 yıl
Seneler olmis daha benim babam gene bir kaç günden konuşulup biz gidecez desek de yok diyor neden dediğimizde canım istiyor diyor düşün bakalım 6ay da o adam nasıl doysun
Soran+1 yılKapıda değil makyaj yaparken bu bir ikincisi onu karşıladım hayal dünyan çok geniş öptüm bile ve ben arkadaşlarım ile akşam yemeği yemek istedim her gün değil ya abartıp durmayın
- +1 yıl
İyi bakalım sen devam ki et arkadaşlarla adamın gözüde bir gün dışarıda olup burada ağlama diyin
- +1 yıl
Hadi eyvallah
- +1 yıl
Ben evli değilim bu bir gördüğüm duyduğum şeyler konuşuyorum senin egona ben simdik
Soran+1 yılTamam işte evli değilsin evlendiğin zaman gördüğün şeylerden dolayı kocan bir gün dışsrı çıkarsa hemen başka erkeğin altına yatarsın görmüşşün sonuçta o.. ruhunda var
- +1 yıl
Lan anamdan teyzelerimden duydugum sakat ya kız
- +1 yıl
Kimse kimseyi aldatmadi kisiliksiz degilim ne alaka beni üniversiten okuman ilgi lendirmez benim kim oldugum seni ilgilendirmez bu kadar bye Allah haval ettin
Soran+1 yılÖnce yazı yazmayı öğren
- +1 yıl
Bye bye umrumda değil egolu tavanli kiz
Soran+1 yılEgo yaparım özelliklerim çok
- +1 yıl
Beni ilgilendirmez
Onun seni kısıtlaması doğru değil elbette ancak evli olduğunuz için bu tip durumlarda daha erkenden haber vermek gerekir. Sonuçta artık başınıza buyruk yaşayamazsınız. Bu durum her ikiniz için de geçerli. Ancak bundan bağımsız olarak her durumda kısıtlamaya çalışıyorsa geçmiş olsun yalnış kişiyle evlenmişsin demek oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlış anlama ama erkekler özellikle evlenince önceden bi plan yaptığında haberdar olmak ister biri seninle alakalı bişey dediği için de evlisin akşam vakti ne işin var demiş olabilir bence önceden habedar edersen canım akşama kızlarla plan yaptık haberin olsun beni şu saate alsana diye hem aklı kalmaz hem sorun olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden ha sonradan ne fark eder? Anlamıyorum böylede aklı kalmaz söylemeden çıkmadım ya?
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1. adam akşama kadar işte akşam da eşiyle zaman geçirmek ister ama bunu sert ifade etmiştir 2. Haberi yoksa erkek haklıdır artık evlisin yani izin alma ama haber ver ha verdiysende bence hakkını savun asla kendini ezdirme seni asla kısıtlayamaz izin vermem ayaklarına giremez 3. keske iyice tanıyıp evlenseydiniz dicem ama insan 10 senede olsa evin içine girmeden bilmez huyunu suyunu 2 tarafta haklı bence sen biraz gezmeyi azalt oda izin vermeyi arttirsin olan olmuş orta yolu bulun
020 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama haber ver diye bir huyu yok
Cevap sahibi+1 yılHuyu yok ama bak evlisin yani birbinizden habersiz gezmeniz doğru mu? İlla 2 tarafta merak eder benim kocam /karım nerde diye senin eşin sana haber etmeden gezse hoşuna gidermi
Soran+1 yılHaberi gelince veririm dedim ve verdim? Eee
Cevap sahibi+1 yılOda öyle yapsın o zaman?
Soran+1 yılYapabilir. Ben karışmam ki ona
Cevap sahibi+1 yılNasıl karismam geniş birisiniz sanırsam? Size haber etmeden gezecek sende merak etmicen evlilik baştan hataymis kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılBide sen karışmıyosan o karışıyormus demekki onu flört isteme nişan nikaha kadsr az çok tespit etmen lazimdi
Soran+1 yılGeniş biri ne biçim bir cümle sen önce eğitimli ol ve konuşmayı öğren ben haber vermesinin son anda olmasını diyorum. Ben eve geldim hayatum ben arkadaşlarla çıkıcam demesi yeterli. Birde nereye gidiyorum demesi
Cevap sahibi+1 yılHaha bak ne güzel diyorsun demesi yeterli sende öyle yapsan ya sonradan değilde çıkarken desen sorun olmazdı bekli ayrıca eğitimime laf etme bence askim bu lafı ederken konuşmayı öğren
Cevap sahibi+1 yılSonuçta sen fikir almak için yazmissin açık ol her fikre
Soran+1 yılSana diyorum ki adamın böyle hasasiyeri yoktu haber ver illede demiyordu. Ayrıca ona önceden de desen o aynı davranır
Soran+1 yılSen insanlara hakaret bazlı konuş. Geniş ne demek ben senin babana geniş desem? Bana bak haddini bil üstünden geçerim senin
Cevap sahibi+1 yılBabam geniş değil bu 1. 2 . si celallenme hemen Bi dur ben yaptım Bi hata hakaret sende devam ettirme özür apla 3. Ise bak demiyor idi geçmiş zaman demekki artık diyor kabul etmiyorsan olay mahkemede bter ama toplamanizi tavsiye ediyorum bura yazacağına onla konuş hallet
Soran+1 yılMahkemede biterse o kaybeder tatlum benim böyle ezik kadınlar Gibi korkularım yok. Koca düşkünü ablalara anlat bunu
Cevap sahibi+1 yılHakkinizda hayirlisi olsun canım aynen üzülme o kaybeder boş ver
Soran+1 yılBu arada biz barıştık dmkskdkd
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi olsun sevindim ileride manitle ben bu arada dnsjs bizde hergun kavga edip barisiyoruz sjdjs
Soran+1 yılAhahah
Cevap sahibi+1 yılMutluluğunuz daim olsun inşallah iyi aksamlar
Soran+1 yılSağol sizinde
Ay ne saçma insansın okumuş cahilde senin gibiler oluyor sanırım jfmdkdldl yorumlarda saçma sapan ego kasmışsın, milleti eğitiminden vurmaya çalışmışsın buradaki insanları yetersiz buluyorsan burada soru paylaşmayacaksın. Ezik psikolojin mi var nedir? Hem gizliden soru sormuş gelmiş burada güçlü, özgüvenli kadın imajı çizmeye çalışıyor komedi ya😂 Normalde olsa hak verebileceğim bi olay ama o kadar iticisin ki veremiyorum...
05 Yorumla
Soran+1 yılAğla jdkwnsdb
Soran+1 yılKudurrr😅😅
Soran+1 yılAğla xjwğskaps
6284 var koca karısının müşteri lerine karışamaz hoş tutmak zorunda yoksa hapis uzaklaştırma tazminat idam. Güven yoksa ben de gözünün önünde yap itiraz ederse psiklojik şiddet ten şikayet et dşrek içeri.
00 YorumlaOhoo hayatını... cek gibi duruyor. N'ap et bi çözüm bul bence. Hem gece gece evli kadın dışarıda olmaz cahiliyetini düşüneceğini az çok anlardın. Kısa sürede mi evlendiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah allah saçmalığa bak. Ben işten gelsikten sonra gitmeymiş. Keşke çıksaydın. Çalışıyor musun bu arada
02 Yorumla
Soran+1 yılYarın gidicem normalde evet
- +1 yıl
Ekonomik bağımsızlığın da var neden boyun eğiyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Gidecektin gitmemişsin ve amacına ulaşmış. Ayrıca önceden haber verecektin. Adam eve geliyor hooop sen gidiyorsun destur nereye?
06 Yorumla
Soran+1 yılBana önceden haber ver bir yere giderken haber ver demedi ne biliyim huyu değişmiş. Ha gel gelelim dün içim kötü oldu diye gitmedim ama yemeği yarına aldık yani yapılacak o yemek
Soran+1 yılEee? Evde kalmış olmanın verdiği özgürlük mu djslskdkskjs
Soran+1 yılDüşüncelerin çelişiyor ıdkeje belli yaşın kanka orta okul mezunu olduğunda jdkes
Peki sen işe gitsen akşam gelsen geldiğin gibi kocan dese ki ben çıkıyorum okey oynamaya ne tepki verirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılHer gün benle zaten bir günde arkadaşları ile olsun evliliğimizin ilk ayı yapmışrı arkadaşları ile gezme
Soran+1 yılDefolsun gitsin
Soran+1 yılKonuşmak istemiyorum
Soran+1 yılYok ya abartıya gerek yok
Abi, denemeden, test etmeden evlenmeyin şu sığırşarla. 1 seneye kalmaz boşanırsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılÖf
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Evlenmeseydin abla. Kimse zorlamıyor. Kaç ay geçmiş daha yeni mi bu tarafını gördün? Kal derse kalırsın. Ha o da sen kal deyince kalacak.
00 Yorumla
+1 yılyani kıyafete karışsaydı anlarım ama. evli kadın arkadaşlarıyla buluşur gezer. ne olacak akşam.
011 Yorumla- +1 yıl
@Croyz1n26 iyide jartiyerle mi gezsin? bacaklarını mı sergilesin? millet iştaha gelip karısını zi. kmeyi mi düşünsün.
- +1 yıl
@Croyz1n26 farzet sende başkasından etkilendin oda seni sik. mek istedi, verecen mi?
- +1 yıl
@Croyz1n26 ne demek ne alaka? teşhir kıyafetleri bunlara yol açmaz mı sanıyorsun?
- +1 yıl
@Croyz1n26 peki mini etek, ince parlak çorap ve topukluyla akşam kocasız bir kafeye ya da bara kız arkadaşınla eğlenmeye gittin diyelim?
Haber verdin mi vermemişsin galiba adam geldiği gibi sende gitmeye kalkarsan normal 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılHaber ver dite bir takıntısı yoktu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöprüyü geçtiniz artik gerçek yüzünü görüyorsun. Kır dizini otur kocan da haklı
16 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle kadınım ya ! ;))
Cevap sahibi+1 yılBak kırdın dizini oturdun. söz dinle itaat et.🤣🤣 ve öyle kadin miyim diye kendini kandır
Soran+1 yılYp kendim gitmek istemedim ben sinirlenince buluşmada insanlardan çıkarıeım ama yarına aldık yemeği gidicem yani kanka. :)
Cevap sahibi+1 yılYarın yine kıracak hevesini ve bu kısır döngü devam edecek. Sonra sende gündüz bulusalim diyeceksin. Böyle böyle itaat etmeyi öğreneceksin 🤣🤣
Soran+1 yılYoo yarın o gelmeden çıkıcam gece 12 de gelicem dkskdkd. Ayarladım kanka ya bana gelmez öyle şeyler. Emin ol kanunda yanımızda zaten boşanınca siz nafaka ve tazminat girince itrat ediyorsunuz fkslsldksk
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 kanun yanınızda da bunun helal mi haram mi ona bakmıyorsunuz. Neyse allah hidayet versin. Hakkınızda hayırlısı olsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlışsın kardeşim.
Evlisin artık. Kendine çeki düzen vermelisin
Gündüz Ok de, hele birde gece koca işten gelmiş vay anam vayyy
Şu hayata bak yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam haklı. akşam saatlerinde evli bir kadının sokaklarda ne işi var. adam gündüz gezme demiyorki
08 Yorumla
Soran+1 yılBana bak. Ben evliyim diye akşamo sevemwz miyim? Sevmiyorum gündüz gezmeyi karın yaeın sana gitme derse sen gitme
Cevap sahibi+1 yılgitmiyorum zaten. Akşamları gezmeye çıkmam. evde eşimle vakit geçiririm. ve bu 15 yıldır hiç değişmedi
Soran+1 yılOlum mal mısın? Akşamları erkek arkadaşların ile hiç gezmeye gitmiyoe mısı
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesiz üslubunuzdan dolayı kınıyorum. Hafta sonları gündüz vakitlerinde bulurum arkadaşlarımla. akşam aile misafirliklerine gideriz.
Soran+1 yılHsjshsjdj köle
Cevap sahibi+1 yılBunun kölelikle alakası yok. Eşini seven arkadaşına fazla vakit ayırmaz. arkadaşını sevende eşine ayırmaz. siz evli bir kadınsınız. aktivitelerinizi eşinize göre ayarlamalısınız.
Soran+1 yılMal mısın ben 6 aydır. Her gün bu adamla vakit geçiriyorum bir gün arkadaşlarım ile çıktım oran orantı ya bile uymuyor
Cevap sahibi+1 yılsizi terbiyesizliğiniz ile baş başa bırakıyorum. öncelikle nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmelisiniz. eğer siz bu üslup ile uzun süre evli kalacağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası aksam icin planlama yapılıyorsa mutlaka paylasman gerekir onunla
03 Yorumla
Soran+1 yılAkşam paylaştım djsmdk
Cevap sahibi+1 yılÖylede degil ama 😆
Soran+1 yılAhahha
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke daha sakin bı dille konussayfiniz ve keşke geldiiginde diil oncesinde haber verseydin
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bana haber ver diye takıntısı yok
Cevap sahibi+1 yılAnladım o zman ya sınırlı idi ya da ona göre yanlış gelmiş bu durum
Soran+1 yılKendi gitmesin yanlış geldiyse
Cevap sahibi+1 yılBana kızma
Ona göre dedim
Ama bence bunu oturup karşılıklı konuşmak lazım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGit git iki güne bosanirsiniz umarım adam kurtulur senden
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltamam çık diyorum işte bugün kızlarla yarın liseden erkek arkadaşla sonrasında eski manitle uzar gider bu liste
Doğru söylemiş kocan olmadan o saatte dışarıda ne işin var
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi insanların evlendirmemek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen sen o vakit evlenince karın istemiyor diye dışarı çıkma erkek kankakarın ile
- +1 yıl
La bi sus haklıymışsın gibi zırlayip ağlama. Bunları konuşup birbirinizi tanıyıp evlenseydin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlıyken bu tavırları var mıydı
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç karışmaz
- +1 yıl
Nasıl değişiyor bu adamlar. Bu kıskançlık nasıl başlıyor söyliyeyim mi
Soran+1 yılSöyle
- +1 yıl
Aşırı kısıtlayıcı eekeklerin aybı zamanda erken boşaldığını anlatan bi çalışma okumuştum. Erkek kendini yeteesiz hisseder sma kendine bile itiraf edemez. Kısıtlama bunun dışavurumudur
Soran+1 yılYok fişek gibi;)) en memnun olduğum konu
- +1 yıl
Şanslı kadınsın :)) ilgi bakımından seni eksik bırakıyor o zaman
Soran+1 yılAnlaşıyoruz
- +1 yıl
O zaman sırf ego kasmak içinn yapıyo bunu. Taviz verme o akşamli duruşın güzel
Soran+1 yılYani belki sinirlidir
- +1 yıl
Olsun. Evliyim ben de. Eşime hep müsaade ederim. O da bir birey. Hayatı var
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nafaka ile korkut
00 Yorumla
+1 yıliyice tanımadan evlenmeseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNereye gidecektin o satte
05 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşlarım ve ablam ile aşşağıda köftec var orada yemek yiyicektik dlskdkd
Cevap sahibi+1 yılEvde yeseydiniz eve davet edeydin
Cevap sahibi+1 yılSoru bence trol
Cevap sahibi+1 yılYe ye de sabah gidin çuvala mı girdi sabahlar
Cevap sahibi+1 yılYemekle uğraşanlar mal mı bu ne seviyesiz cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçin dalganızı bakalım geçin!
00 Yorumla
+1 yıl🤔 en başta evlenmeden konuşulsa mıydı acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 6 ayın sonunda bir kızlarla çıkacağım ne dersin
Diye sormak asla aklıma gelmedi kssk- +1 yıl
Fikir sormak ilişkilerde önemli tabi karar vermeden önce 😂
Soran+1 yılİşte önceden aklıma gelse olurdu dksksk
çok güzelsin ondan çevreye güvenmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kocan haklı
00 YorumlaKızılcık şerbeti dizisini buraya yansıtmışsin 🤣
00 Yorumlabu kısıtlama mı
00 Yorumla
+1 yılsizin evlilik fazla sürmez
00 YorumlaHaklı
00 Yorumla
+1 yılsal o kocayı
00 Yorumla
+1 yılKocanı dinle
00 YorumlaAldat gitsin
00 Yorumla
+1 yılGel muhabbete
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam Hakli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnapmayi dusunuyon
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılçüküünüü kes dama at
00 Yorumla
+1 yılBoşan
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?