Aşk’ka çok fazla önem verip karşılığını yaşatacak kişi bulamadığından olabilir mi?💃🏻❤️🕺🏻

Benim düşünceme göre bu dünyada bu yaşantılarında ne para ne mal mülk ne zenginlik ne uzun yaşama ne ileriye dönük plan nede vs şeyler çünkü aşk en ön planda aşk bir tutkudur çünkü uzun zaman boyunca yalnızlık ile baş başbaşalar çünkü aradığı aşkı bulamıyorlar çünkü temelimiz aşk bizler aşktan başka bir şeye önem vermiyoruz masallardaki gibi olmasada masallara göre arıyoruz biz aşk adamları ve kadınları tek istediğimiz başımızı koyacak bir omuz tutacak bir el biz çünkü hassas insanlarız biz küçük bir şeyler ile mutlu olmayı biliriz gözümüz yükseklerde değil egolarımız yok küçük bir tebessüm dünyalara bedel bizler sevmek sevilmek istiyoruz ilgi istiyoruz ilgilenmek istiyoruz bir maymunun yavrusu ile ilgilendiği gibi bizler yeni doğan bebek gibiyiz şevkat istiyoruz bizler çocuk ruhluyuz çünkü bu hayatı yaşamasını biliyoruz ama yapamıyoruz aşksız biz tek yarım kalp ile yarım hissediyoruz yeni doğan bebeğin annesi yokmuş gibi hissediyoruz hep içimizde burukluk hissediyoruz o yüzden yalnızlığı tercih ediyoruz çünkü bizler biz istiyoruz ikizimizi istiyoruz aynı ben diyoruz bu yüzden kendimiz ile eğleniyoruz zevk alıyoruz mutlu olmaya çalışıyoruz bu yüzden bazen isyan ediyoruz ağlıyoruz sonra yine güçlü oluyoruz bizler kadar yaşamayı seven bizler kadar tutkucu bizler kadar güçlü insanlar yok bizler kimmiyiz kendimizi aşka adamış insanlarız bizler aşktan güç alıyoruz aşktan enerji alıyoruz aşkla besleniyoruz bizlerde aşk olmazsa yaşayan ölü bedenler gibiyiz... Bir koç burcu olarak bunları hissediyorum bunu istiyorum
Teşekkür ederim bi'bot
Hayatın gerçeklerinden uzak durup, hiç gerçek olmayan bir hayali gerçekleştirmeye çalışmak gibi bir amacım olmadı. Aşk mücadeledir. Masumiyetiyle yaşayan insanın kesişmesidir. O sebeple beklenti olmaması gerekiyor.
Cevap
14Cevap
Gerçek aşka inanmıyorum çünkü iyiler sevilmiyor
Gercek aşk kadın diye birsey yok hepsi para icin erkeklere yanaşır
Yalnızlık o kadar da kötü değil be dostum :D Önün açık, engin denizler var keşfedilmeyi bekleyen. Yani olaya nereden baktığın ile alakalı :D
Üzdüler bizi :)
Yalnız mutluyuz. Ah şu cinsel istek de olmasa...
Belkide aşk bizi kıskandığı içindir
bu dünya bize göre değil
yalnizim dostlarim yalniz 🤣
Aşk diye bir şey olmadığı için. Çok basit.
😂🤣🤣🤣
Anladın sen neye güldüğümü
Çok çektin bu hattan çok😂
Seçici olmaktan mı?
Kaderleri böyle 🥺
Bilmemki
Büyük konusmuslardir😏
Ama sanki buluyoruz gerçek aşkı yalnız kalmicaz gibi dimi
Uyudun mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?