Ataşehir'de bir kız erkeğe teklif etti.
Türkiye'de yaşandı. Erkek arkadaşına böyle evlenme teklif etti.
— Aykırı (@aykiricomtr) December 18, 2022

Ataşehir'de bir kız erkeğe teklif etti.
Türkiye'de yaşandı. Erkek arkadaşına böyle evlenme teklif etti.
— Aykırı (@aykiricomtr) December 18, 2022
bence tabii ki de edebilir, o kadın özel olduğu gibi o erkek de özel. ha erkeğin etmesine alışmışız, daha hoş oluyor falan filan demişiz.
kendime gelecek olursak ben teklif etmezdim sanırım, ama mutlaka onunla birlikte diz çökmek ve o şekilde kabul etmek isterim.
Evlilik teklifinin çoğunluğunu genelde erkekler ettiği için, gözümüz bu duruma alıştı ister istemez. Ama bu demek değildir ki kızlar edemez tabii ki eder ki var edenlerde. Hani nasıl sevdiğin bi insana açılıp duygularını ifade edebiliyorsan ve bu ne kadar normalse evlilik teklifinde de bu durum böyle olmali içinden geldiği gibi. Böyle konularda cinsiyet ayrımı yapılmamalı
Beraber organizasyon yapıp aynı anda teklif etseler birbirine birde aynı anda yüzük takıp nişanlı ilan etseler kendi aralarında kimse bu işi gurur meselesi yapmamış olur güzel anlamlı bir anı olur
Ben sevgilime zamanı gelince kendim ederim. Bir tek onun önünde eğilirim, çünkü ilerideki çocuklarımın annesi ve benim huzurlu uykularımın sebebi olacaktır.
Cevap
54Cevap
Eder niye etmesin ki ben seviyor olsam ben de derim karşı tarafın evet diyeceğini bilsem.
Evlilik teklifi erkeğe yakışıyor.
Eski köye yeni adet getirmeyin.😃
Evlilik teklifi erkeğe yakışıyor.
Kadinlari erkeklestirme sureci ne zaman bitecek? Yok eşitiz, yok bende yaparım, guclu kadinim gibi seylerden dolayi inanin kendi adima ben kadin olmayi hissedemiyorum. Neden her seyi yapmak zorundayiz ki?
Erkekler boyle bir zorunluluk biciyor mu kendilerine? Onlar diyor mu ben kadinlarla eşitim bende cocuk bakarim, yemek yaparim, evi cekip ceviririm diyorlar mı? Demiyorlar. Ama biz erkeklerin rollerini de ustleniyoruz üstümüzde yeterince yuk yokmus gibi.
Kadinlarimiza bakıyorum hicbir dişilik feminenlik kalmamis bizde. Ya kadin narindir, erkege gore yaratilis olarak daha güçsüzdür. Ama hepimiz pehlivan olmuşuz. Evde bile esyalari oraya buraya cekmesi gereken erkeklerken biz yapiyoruz. Benim kimseye ihtiyacim yok deyip duruyoruz, duruyorsunuz. Yahu bu dunyada herkesin herkese ihtiyaci var. Ihtiyac olmasa dunyada tek bir cinsiyet olurdu degil mi? Bunlar fitrata ters.
Su sorudaki foto bile bana tiksindirici geldi açıkçası. Hadi teklif etmek istiyorsan ette kadina şöyle diz cokmek yakışıyor mu? Vallahi kadinlar olarak bir askere gitmedigimiz bir de afedersiniz ama erkekleri s**medigimiz kaldı.
Herkes kendi cinsiyetine özgü davransin artik. Erkekler kadinlasmaya calismiyor ama kadinlarda bir erkeklesme furyasi tutmus gidiyor. Ben kadin oldugumu, feminenligimi hissedemiyorum kadinlar olarak geldigimiz şu noktada. Erkeklerde artik nasil olsa o halleder diyerek pek bulaşmıyorlar bize. Yapayalniz kaldığımiza mi yanayim, kadin oldugumuzu unuttugumuza mi yanayim bilmiyorum.
helal olsun size. görüşleriniz kanunlaşmalı
Katılıyorum ama ben ortalıkta maskulen erkekte göremiyorum. Çoğu kadından bekliyor her şeyi. Ve yalnız olan bir kadın erkeklerin yaptığı şeyleri yapmak zorunda kalıyor maalesef.
Aklı başında kız görmek çok güzel bir şey
Çok abes olur ya hiç bir kadın bir erkeğin önünde diz çökmesin yeterince kadınların üzerine büyük yükleniyor onlar bizim meleklerimiz.
Saçma sapan şeyler biz kadınlar böyle aklı kıt olanlar yüzünden degersizlesiyoruz işte asla böyle sakrabanlik yapmam bana yapılmasınida istemem vıcık vıcık şeyler
Edin anasını satayım çok meraklıysanız. Zaten her şeyi bizden bekliyorlar, bunu da bizden beklesinler.
Hahah neye sinirlendin şen :D
Dişim ağrıyo zaten ☹️dksjns
Geçmiş olsun Çfghjk
Teşekkürler 🥹💐
Aynen öyle yakında sen çalış ben evde otururum diyecekler
Bence edebilir, illa erkek edicek diye bir şey yok ya da illa evi erkek gecindirecek diye de bir şey yok, şahsen ben içimden geliyorsa evlenme teklifini yaparım. Karşı taraftan beklemem
Edilir. Kızlar ilk adımı da atar. Hatta atsın da. Seven sevdiğine sevdiğini söylesin. Bu kadar çok toplum normları olmasa hayatımızda, daha özgür oluruz
Değişirse ben de naz yapacam :( Offff bana burayı mı layık gördün sanemmm, ben böyle bir evlenme teklifini kabul edemem diyecem :(
Hayır tabiki, herkes yerini ve rolünü bilmeli bana göre, gördüğüm en sacma manzaralardan biri yukardaki görsel
Edebilir, neden etmesin. Hiç sevgilisi olmamış birisi olarak, bana kim evlilik teklifi ederse etsin kabul ederim.
Bana Kizin teki evlenme teklifi etti kabul ettim ama ayrildik
Neden ayrıldınız?
Yıl olmuş 2022 hala kadın evlilik teklif edebilir mi? diyoruz. Ne fark eder ha kadın ha erkek?
Fark etmiyor mu?
Erkekler evlilikten kaçıyor artık, tuttuğunuzu bırakmayın mk
Ahahaha. Zorla da olmuyor
Edilsin yahu ne olcak hep erkeklerden beklemeyin kızlar. Ben eşime etmiştim ama o öyle olmaz ben sana edene kadar bekle demişti.
Edebilir ancak diz çökmeden etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu çok ucu açık ve tartışılabilir bir konu (diz çökmek).
Ya aşkım ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum ben sana o gözle hiç bakmadım ki... Sıra bizde beyler yağdırın
Bu tabuları toplum yıkmalı artık sonuçta istemeye kız tarafı gelsin demiyoruz ama en azından açılma ve teklif yani ilan edebilmeli sevgisini
Değişmesin bence bırakın bazı şeyler olduğu gibi kalsın
Bekar kalmakta bir seçenek, evlenmek için fıtrata uygun olmayan şeyleri yapıp zorlamamın anlamı ne :)
Bu zorlamak mı oluyor? Erkek yapınca zorlamak olmuyor mu?
Evrim psikolojisi erkek avcıdır , kadın av. Bunu değiştirmeye çalışmak eşitlik filan değil ahmaklık :)
Biraz sürpriz biraz adrenalin hiç fena olmaz. (Bu konuda)
Erkekler uyansın, evlilik kurumu tarihe karışsın, el kızı için çalışıp, rezil olmaya değmez...
Eğer hak ediyorsa etmeli. Bu işin erkeği kadını yok.
Dizçökmelere bak.. Kadınından el aldıysa erkek teklifini eder dızçökmelere de hiçç gerek yok
Evlenmeyi ve teklif etmeyi düşünmüyorum. Hiçbir insanın önünde eğilmem.
Hayır bence roller değişmemeli erkeğe daha çok yakışıyor evlenme teklifi etmek.
Degisiklik olsun diye asla etmem. Zaten evlilik teklifi kadar sacma bişey görmedim hayatimda.
Bazı şeyler var, sadece erkeğin/kadının yapması gereken, bu da onlardan biri.
evlenecek adam kaldı mı
kızlar köpekkk gibi çalışacaksınız yok öyle devirler bitti
İşim olmaz.. Bence erkek her zaman teklif etmeli. Keyifli günler..
Hiç güzel bir görüntü değil bence. Evlilik teklifi etmek erkeğe yakışıyor. Roller değişmemeli
Herşeyi bizden beklemeyin kızlar sizde adım atın
evde kalmış kızların, evlilikle işi olmayan erkekleri parselleme yöntemi.
Gayet tabı edebılır.
Gercekcı de olmak lazım.
Bıraz zor.
Ben sizleri engellemekten bıtkım siz aynı soruları sormaktan bıkmadınız
😀 Kadınlar teklif etsin erkekler kaçsın birde böyle deneyelim
Bence edilebilir, eski cahil kafalardan olmamak lazım.
Sonuçta izlenecek yol aynı. Bir önemi olmamalı bence kimin teklif ettiğinin
ya kadın erkek eşitliğini düşünce garip değil ama fotoğrafa milyon kere baksam da hayır kadın değil erkek teklif etmeli diyorum
Bence roller değişmemeli. Bu şekilde güzel
Bence değişmemeli ya gerçekten zaten artık hangi rol hangi cinsin karıştı iyice. Bari bu düzgün kalsın
Hahaha bozuluyor ama. Birkaç yıl sonra teklif etmek zorunda kalabilirsin.
Tabii ki kızlar diz çöküp yalvarmalı koca bulmak artık imkansız hale geldi
Ya niye olmasın ya bunlar kural değil kız da yablr erkekte tabulastirmissinz kız da çiçek alblr sevglsine
Herkes senin gibi düşünüyor ki. Artık hayat çok amaçlı
Kadin erkek madem esit erkeklerden bekleneni kadinlardanda bekliyoruz
Neden olmasın edilebilir farklılık olur
Edebilir de, diz çökme nedir ya?
Bu görseli manitaya gösterecem 😂
Edebilir
Hee Bi o kaldı yapmadığımız... 😃 😄
Evet evlilik kadın haklarını koruyor
İlk değil artık son da olmaz büyük ihtimal
Eşitiz deniyor sonuçta...
Ben etmem banane😕 isteyen kızlar etsin.
Kesinlikle olması gereken tablo.