- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorularından gördüğüm kadarıyla sen aşkı sevgiyi değeri gerçekten çok iyi bilen birisin Sana kimsenin aşkı öğretmesine gerek yok sanırım karşına doğru insan çıkmadığı için böyle hissediyorsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşkı öğrenmek çok kolay zaten seni cinsellik için seveni değil öpüşüp koklaşmak için seveni değil senin ile evlilik hayali kuranı seç o insan gerçekten aşıktır gerçekten sevendir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşkı öğrenmek istiyorsan aynaya bak aşkın kendisi sensin
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🤫🤫🤫🤫🥰🥰🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim nirham ama neden ise sana ulaşmak zor
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim 😊😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana aşkı öğretecek adamları kaçırmayarak.
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen aşka, sevgiye, evliliğe inanmayı bıraktım. Tekim mutluyum.
Cevap sahibi+1 yılUzun hikaye.
Cevap sahibi+1 yılBoşveer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın ilk belirtisi hoşlantıdır. Sonrası uyumdur.. Bu ikisini yakaladığın an aşk'ı tadabilirsiniz.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDedektörle arasan altın kalpli birini bulma ihtimalin daha yüksek gönlünün hazine bakanı yaparsın 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılZamanla bulabilirsiniz bende aşkı öğretecek kadını arıyorum ama çıkmadı
00 Yorumla
+1 yılAşk maalesef öğrenilen ya da öğretilebilen bir duygu değildir. Kaldı ki duygular öğrenilemez ve öğretilemez.
Dolayısıyla doğru insanla kurulan bir sevgili yaşamının spontane gelişen olayları dahi aklınızda kalacak ve aşk anıları olarak belleğinizde hep var olacaktır. Tersi durumda ise o fotoğrafları beyniniz yırtmak isteyecek ve bilinç altına itecektir. Bu durumda da bilinçaltının klasik özelliği olarak ara ara bilinçsiz dışavurumlarla önyargılar oluşturacaktır.
Yani kilit nokta doğru insandır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılhopppp orada dur bakalım güzel kız
önce bir bak etrafına aşkı öğrenmiş erkek var mı? varsa oran ne? ne kadar başarılı?
şayet hala kaldıysa aşka aşık erkek ya kıymeti bilinmemiştir, ya da yolunu kaybetmiştir...
aşka aşık kadın kıymetini bilen değerini veren, gözlerinin içine bakarken içi titreyen, yanındayken bile onu özleyen, aynı anda aynı şeyi düşünen, bedenini değil beynini, yüreğini, ruhunu rahatlatan, gece yatağa yatarken henüz yastığa başı değer değmez tanrıya "çok şükür yine bu gece de bu güzel kızın koynuna girdim"diye şükreden erkekler ya atlarına binip uzaklaştılar ya da hayata küsüp kızıp içine kaçtılar
sevgili @nirhamm
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede olmayacağı bulunamayacagi çok iyi anladım kısmet nasip ile reelde karşılanıp ya da o kişi seni bulur
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öğrendim artık🌹
- +1 yıl
Aynen katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk öğrenilmez, öğretilmez. O gelir seni bulur. Güzel sevmeyi öğrenmedikten sonra da aşk bir halta yaramaz.
110 Yorumla- +1 yıl
Günaydın çiçeğim
- +1 yıl
Günaydın kuzum 💐☕
- +1 yıl
Unutmamışsın günaydın diyenim olmadığını, çok ince, çok zarifsin 😇
- +1 yıl
Çiçek gibisin nasıl unuturum seni
- +1 yıl
Yaaaa 😚😍
- +1 yıl
Niye çiçek gibiyim peki?
- +1 yıl
Karekterin çok güzel
- +1 yıl
Teşekkür ederim, çok uzun zamandır duyduğum en güzel şey bu 🙏😘... Pek alışık değilim de...
- +1 yıl
Sen cümlelerin en güzeline layiksin.. 🌸
- +1 yıl
Bu değerli sözler bu sayfalara mahkum kalmamalı...
- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılÖgrenimi kazanılacak bir duygu degil yaşadıgını her zaman unutup bir sonrakinden ilk defa yaşıyormuş gibi zevk almaktır aşk ❤️
12 Yorumla- +1 yıl
🤝
Bende aşkı öğretebileceğim kadını arıyorum.
12 Yorumla
+1 yılÇok istersen sana gelir
12 Yorumla- +1 yıl
Bu istemeyi öğrenmen lazım.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya bulamazsan sen iyisimi sendeki aski anlayana denk gel🧿
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Arayınca bulunmuyor maalesef.. hiç ummadığın zamanda karşına çıkar. Merak etme ☺️🙃
11 Yorumla
+1 yılSen aşkı biliyorsun mesele senin bildiğin aşkın adamı nerde
12 Yorumla- +1 yıl
Günaydın 🌸
Varlar ama siz öyle tipleri arkadaş kardeş olarak görüyorsunuz
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhttps://voca.ro/14gWmmEn8PFA
Zor o bulanı da bitiriyorlar😐118 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama olmayacak biri artık karaktersiz oluşunu gördüm dedikten sonra da isterse artık kendisinin değeri de yoktur. Dünden beri mesaja dönmüyor aradım demin yazmadı... İlk defa böyle yaptığını görüyorum bir kaç saat geç yazdığı oluyordu da 24 saat mesaj atmadığı olmuyordu..
Cevap sahibi+1 yılKafası iki türlü yanımda mutlu gidince değişiyor ben de şans ne arar zaten düzgün ciddi ilişki isterim aklı başında biri gelmez 🤦🏻♂️ neyse bu hafta böyle geçer sessiz sessiz
Cevap sahibi+1 yılSevip isteyince çabalıyon işte... Umarım o çocuğu istemez ona onca şey yaptıktan sonra ben... Aslında yanımda olsa beni sahiplense beraber bir şeyler yapma planı yapsa o kafasını dağıtıp tamamen beni isterde işte... Huyu suyu değişik
Cevap sahibi+1 yılO kadar sarıldık öptüm yanağından alnından hoşuma gitti dedi sana sarılmayı seviyom dedi şimdi niye böyle tam rayına oturdu güzel gidecek derken darma duman etti bizi
Cevap sahibi+1 yılHafta sonuna kadar yazmam
Cevap sahibi+1 yıl😐😐 zorlamaya gerek yok arkadaşça konuşuruz yazmıştı cuma gecesi yanıma gelip açıkça söylese bilmek istediklerim var net cevap versin onu da istemedi ama sweetim onda getirecek 15 dk konuşmamız lazım dedim bakalım ne zaman gelecek
Cevap sahibi+1 yıl😐🤦🏻♂️
Cevap sahibi+1 yıl16 aydır tanışıyoz uzak kalsak yazışmaya başlasak hemen eski samimiyete dönüyoz öyle çekim uyum enerji var birbirimizi tamamlıyoruz ama o bunu hissedemiyor tam dese ben seninle olurum ama biraz zaman kendi halime bırak kafamı dağıtayım eyvallah yani
Cevap sahibi+1 yılhttps://ibb.co/Ssgjq9h
https://ibb.co/7KV4LTF
https://ibb.co/yygws3Q
Şimdi şu yıldızladıklarıma bakıyom bir de resmine 🥺 güzel seven neden hep üzülür ki
+1 yılAşkı öğretecek insan tamamen tesadüflere karşına çıkar Bence bu işler hep nasip kısmet yani arayınca bulamazsın aramadığın zaman karşına çıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir adam gelecek ve aşkı öğretecek :D Hafta sonu fazla romantik komedi filmi izlendi galiba.
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç şaşmayan bir gerçek vardır. Arayan hep bulduğunu sanır.
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür. Hic ummadigim anda oldu ama. Duygusal bosluk ya da arayış hata yaptırır. Benden sana dostane bir uyarı olsun,
Cevap sahibi+1 yıl34 yaşındayım. Kahve icerken oldu valla. Sigarası bitmisti çantasında sigara ariyordu ben ikram ettim. Sonra muhabbet sohbet derken baya sardı. Gorusmeye buluşmaya başladık ve aldik yürüdük oradan
Cevap sahibi+1 yılHahaha teşekkür ederim
+1 yılAşk öğretilmezki sen asık olursan onu zaten hissedersin. Aşk öğretilecek bir şey değil yaşanır yaşayarak görürsün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılYazarak ya da konuşarak anlatılacak bir şey maalesef ki değil.
Önünüze gelen sanslı kişiye şans vermeniz lazım.
Tek bir şans.10 Yorumla
+1 yılArayınca bulunmuyor, genelde aşkı öğretecek kişi aniden gelir.
00 Yorumla
+1 yılÇıkar canım, inşallah tez çalar ki, sen de rahat edesin!
10 Yorumla
+1 yılSen adamı bul öğretirsin senden iyi öğretmen mi bulucak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öğretmek sorun değil de yaşayıp sürdürmek zor bu zamanda. Sosyal medya güdümlemesi sebebi ile algılar bozuluyor bu da çok kolay bir şekilde duyguları bozup tahrip ediyor...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAramakla bulunmaz ama bulanlarda arayanlardır diye sevdiğim bir söz vardır.
Genellikle en büyük güzellikler beklentilerin kaybolduğu, her şey bitti denilen anlarda ortaya çıkar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖğretilmez doğal gelişir
14 Yorumla- +1 yıl
Doğal gelişiyor
Ben yaşamak isteyene kendimi sunuyorum kendisi keşfedip alacaklarını alıyor - +1 yıl
Balık
+1 yılzor bulursun uzun süre emek vermen gerekiyor
12 Yorumla- +1 yıl
kişiye göre değişir kimi zordur kimi kolay zor olana epey bir süre uğraşırsın gerçek aşkı arıyorsan zoru seç kolayı değil
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenilmez ki yaşatılır :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşayarak öğretilir işte :)
Bunu en iyi sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCanına okuyacak bir adam yani...
12 Yorumla- +1 yıl
Çok arzulaya bilirsin yanıp tutuşa bilirsin lakin sonunda kömür olacaksın... Yani de ister misin?
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ararsan asla bulamazsın.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sizi kalpten gerçek bi sevgiyle sevecek olanı dileyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Tam yerindesin.
Tecrübe bilgi her şey uygulamalı olarak.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHissediyorum bir kişi var, ama daha tanışmadık. Onu ilk gördüğüm anda doğru kişinin o olduğunu anlarım diye tahmin ediyorum umarım öyle oluyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynısının hatun versiyonundan banada lazım :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kız geçende gerçek aşkı arıyodun halaa bulamadın mı 😂
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılarıyor musun?
12 Yorumla- +1 yıl
arada da bak şu mesaj kutuna :)
+1 yılAşk Artık her şeyden pahalı O yüzden zor
12 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Varsa banada ulaşsın 😂😂
20 Yorumla
+1 yılSenin ikamet uzak be canım🤣
10 Yorumla
+1 yılOnu gömdük sen cenazeye gelmemisin belliki
10 Yorumla
+1 yılBöyle insanla karşılaştım ve kimseye güvenmemeyi ogrendim
01 YorumlaBana da lazım
12 Yorumla
+1 yılBence sen aşk değil de başka bir şey arıyor gibisin;):)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin işin zor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeans 100 $ + kdv
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAşk dersi fiyatı
Cevap sahibi+1 yılAynen ben
+1 yılBulsanda anlamazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😂 İstanbul'a gel ogretim ben sana nirhamcim
00 YorumlaBulamazsın, o seni bulur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bulursun
00 Yorumla
+1 yılSen bulamazsın ama o seni bulur.
00 YorumlaUmarım bulursun
00 Yorumla
+1 yılNasip kısmet ☺️
10 YorumlaÖğretiriz
10 Yorumla
+1 yılAdam bularak
10 Yorumla
+1 yılbilmem 🤔
10 YorumlaZamanla
10 YorumlaArayarak
00 Yorumla
+1 yılBanada
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılöhmmm öhmmm
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Tesadüf
00 Yorumlabeni dene
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem