Acil Yardım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar gerçekten anlamlı yorumlarınıza ihtiyacım var çocukluk aşkım vardı 2012’de sevgili olmuştuk bizim evin altında teyzesi oturuyodu Sakarya’dan onlara geliyodu yazın annemle teyzesi çok iyi arkadaştı bide teyzesinin kızı vardı kızıyla aram iyidi onun vesilesiyle tanışımıştık sonrada sevgili olduk biz 2014’te mahalleden taşınmıştık ama taşındığımız yeni evimiz eski evimize çok uzak değildi annemle kızın teyzeside bi konuda tartıştıkları için artık görüşmüyolardı bizim ilişkimiz 2015’e kadar devam etti sorunsuz bir şekilde kızında annem ile teyzesinin küstüğünden haberi yoktu sonra ben kendi kendime düşünüp bu tartışmadan dolayı ilişkimizin devam edemeyeceğini düşündüm kızı arayıp hiçbir sebep yokken ayrılmak istediğimi söyledim annemle teyzesinin küstüğünü söylemedim daha sonra ayrıldık ama çok üzülmüştü sonra aradan 2-3 yıl geçti ben hep instada profilinde dolaşıp fotoğraflarına bakınıp yazsammı diye düşünüyordum sonra yazamadım dediğim olay 2018 yılı idi gel zaman git zaman kız 2020’de nişanlandı benimde askere gitmeme 3 gün vardı içim içimi yiyodu bişe yazamadım daha sonra askerden geldim 2021 yılı idi onun profiline baktığımda kalbim parçalanıyodu sonra 2022’de nişanlısından ayrıldı ve hemen yazmaya karar verdim kıza yazdım merhaba beyza yazdım oda bana merhaba ama pardon tanıyamadım dedi bende fatih teyzenlerin komşusu deyince pardon dedi beni yıllar önce gömüp giden kişimi dedi bende yapma beyza dedim oda bana neyi yapma dedi bana ozaman neden ayrılmak istediğini bile söylemedin dedi ama merak ediyorum neden ayrılmak istedin diye sordu bende dürüstçe seni herzaman sevdim annem ile teyzen küsünce bizim ilişkimizinde yürümeyeciğini düşündüm dedim gerçekten onu deliler gibi seviyordum oda bana bumuydu ayrılma sebebin dedi gerçekten anlam veremiyorum dedi bende beyza 2. şansı bana verebilirmisin diyince oda bana kusura bakma Fatih dedi nişanlana kadar tam 5 yıl boyunca nasıl acı çektiğimi bir ben birde ALLAH bilir dedi o yüzden kusura bakma ama bizden birdaha olmaz dedi ve beni instagramdan engelledi ne düşünüyorsunuz ne yapmalıyım onsuz yaşayamıyorum 😢

Acil Yardım ne yapmalıyım?