Kızlar neden Düzgün Bakımlı saygın bir işi olan ona ilgi gösteren ve ona her türlü durumda yardım eden onu destekleyen ve her derdini dinleyen düzdün çocukları "Ben seni kardeşim gibi görüyorum" veya "Ben sana o gözle hiç bakmadım" gibi saçma sapan cümleler ile oyalar?
ayrıca neden polisten çok karakolda gardiyandan çok hapise girip çıkan suç makinası tek amacı kızı si**kip atmak biracı ve tek amacı sanayide turlamak olan tofaşçılara giderler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çünkü türk kızı seveni sevmez, sevmeyeni sever. onlar için katil olmalı ya da kızlara şiddet uygulamalı. çünkü türk kızı acı çekmeyi seviyor.
Sen cidden master seviyesinin hakkını veriyorsun KS deki her gönderide seni goruyom neredeyse
Teşekkür ederim dostum
Sizin ilk başta yazdığınız özellikteki erkeklerin varlığına inanmadıkları birazda çekingen (üzülebilirim, aradığı kadın ben olmayabilirim, ailemi beğenmez vs) tavırlar sergiledikleri için öyle kızları bulamayabilirsiniz.
Öte yandan en altta saydığınız özellikteki erkeklere giden kızlar ise çevresinde onu kıracak erkeklerin farkına varıp buna rağmen içimde kalmadı en azından, tecrübe oldu diyerek korkusuz tavırlar sergiledikleri için daha görünür olurlar.
Bana kalırsa her iki kadın figüründe de bu davranışlar alışkanlık haline gelir.
Altta bahsettiklerimin çoğu 3. sayfa haberlerinde bitiyor da neyse...
ilk kısımdaki gibi biri var bende hatta bununla ilgili başka bir soru daha sormuştum profilde "Bir kız kardeşim" dediği ile başlayan soru... Elbette herkes aynı anlayışta ve aynı kafa yapısında olamaz. ancak madem bir şey olmuyacak neden yanında kalmanı ister ki o tip kızlar... tamam ben yoluma bakayım diyorum bu sefer de o bırakmıyor
Birçoğumuz sevmek sevilmek, ilgilenilmek, arzu edilmek isteriz. Sizi bırakmamasının sebebi belki de onda bağımlılık oluşturmanızdandır.
İnsan bağımlılığı mı? bunu ilk defa duydum cidden... Yani evet 10 yıldır birlikteyiz ama bir kere bile sevgili olmadık onunla. aksine o defalarca sevgili yaptı ama ona rağmen sevgililerinden çok benim yanımda dolanır... onun aksine ben hiç sevgili yapamadım :D onca zaman... sevgilim olsa sanki farklı bir şey mi yapacaktık diye düşünüyorum da onunla her şeyi yaşadık yani neredeyse...
(cinsel bir şey yok yanlış anlaşılma olmasın) Tam anlamı ile gezdik eğlendik yedik içtik kavga bile ettik çok kötü ama gitmiyor bir türlü
Eğlenip kavga bile etmişsiniz ve 10 yıl boyunca birbirinize zararınız dokunmamış. Yani iyi günde kötü günde de bir aradasınız. Sizi öyle bir anda bırakamaz galiba sizde bırakamazsınız. Çünkü tüm bunlar değerli şeyler. Geçen 10 yılın ardında bazı şeyler yetmez olmuş galiba olması da doğal. Bir çıkmaza benziyor bu...
Asla öylece bırakıp gidemem elbette onu... onca yılı hiçe sayıp gitmek kolay değil... en azından benim için değil. Bizi lisede dışlanmışlık bir araya getirdi. herkes bize sırtını döndüğünde sadece ikimiz vardık. ben onun için nezarete girdim o da benim için maddi borca girdi ama düzeldi her şey neyseki...10 yılın ardından ikimizde kendi ayakları üstünde duran bireyler olduk o 24 ben 25 yaşındayım kendi mesleklerimiz ve kendi düzenlerim oldu ama hala birlikteyiz... en kötü akşamları kahve içmeye çıkarız gene çıkar görüşürüz... onu o kadar çok sevmiştim ki bu ben seni kardeşim gibi görüyorum diyene kadar artık başka birini sevemiyorum bile artık :( sanki başkasına harcıyacak sevgim kalmamış gibi
Açıkçası güzel sevmişsiniz. Karşı tarafında sizin gibi hisseleri olup olmadığını bilmem ama bir nokta hayatındaki diğer insanlardan daha farklı noktada olduğunuzu düşünüyorum. Umarım ikiniz içinde su akar yolunu bulur :)
Yorumun için ve dinlediğin için çok teşekkür ederim... sanırım kız aklının nasıl çalıştığını hiç anlayamıyacağım... ne kadar yıl geçerse geçsin :D :D :D
Siz niye hep o kizlarin peşindesiniz?
Cevremde kendim de dahil anlattigin tarzda adamla birlikte olan, evlenen gormedim.
😂Kendinizi sorgulayin once niye hep bu kizlarin peşinde gezip sonra herkesi ayni saniyorum diye. Ayy az once de bu tartişmayi yapmiştim başka soruda o yuzden yoruma kapatiyorum😂
Biz o kızların peşinde değiliz ki... direk yoklar zaten :D :D :D
o sorunun linkini atsana bir giriş yapalım mevzuya :D
Bu da Türk kızlarına kapak olsun mu? ↗
bunun içi baya kin dolmuş be :D ben böyle değilim valla :D :D :D
ben sadece bir kız neden o tip geçiştirme cümlelerinin arkasına sığınır diye merak ediyom... madem bir şey yaşamıyacaksın veya beğenmedin bunu direk söyle gitsin değil mi :D