• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Onay İnşası Nedir?

Kadın Kanalı
Kadın Kanalı Takip Et
FenomenXper 6 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor

Onay İnşası Nedir?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gamzekrt
    Gamzekrt Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Gerçekten üzüntü verici kadınlarımızın bu halde olması. Yarısına kadar izledim daha fazla izleyemezdim zaten. Diğer kitaplara inanipta kurana (veya diğer din kitaplarına) inanmamak, sadece inanmak istediğine inanmak. bu sizi haklı göstermez. Evleniyorsak adamın da bazı haklara sahip olması gerek. Hani şu devirde anlayışsız erkek olacağını sanmıyorum çoğu erkk bu konuda bilinçli istemediğini uygun bir dille söylersen yanasacagini sanmıyorum. Sonra aldatilma olayları oluyor sen vermezsen başka kadından alır alacağını. Yemek konusuna gelince, evet herşey olmuş içkiler içilmiş öpüşme falan vs. Siz bunu yaparken zaten erkeğe umut veriyorsunuz. Kuyruk sallamayana gelmezler kuyruk sallanmadığı halde gelirse o bir tecavüzdür. Aklı başında olan kimsenin bu söylediklerinizi kâle alınmayacağını bildirmek isterim.

2
    4 Yorumla
    • omerseda
      omerseda
      +1 yıl

Benim gözümde en değerli üye yorumu elinize sağlık. Zaten dinimizde haram diye birşey vae. Bunlarin amacı cinsiyetcilikle inanları özürleştirip sonrada yabancı toplumlara özendirmek. Bizim için ilerde evleneceğimiz kadın helâlimizdir, anlından öpüp beyaz giymeside ona temizliği hakkında verdiğimiz toplumsal önemdir. Bu videoyu provakasyon diye şikayet edin bende edecegim. Iki tane cahil çıkmış benim annemin babamın öğretimlerinin tersini konuşuyor.

Yorumla
    • Gamzekrt
      Gamzekrt
      +1 yıl

@omerseda insanlar zaten özgür onların istediği özgürlük çatısı altında batılılaşmak. anlamadığım şey neden başka milletlere özeniliyor, her millet kendi geleneğine milletine sahip çıkarken neden bizim milletimiz bizi ezikliyor anlamış değilim. Onların bizi özenmesi gerekirken biz onları özeniyoruz gerçekten saçma. Başkalarının söylediklerine inanıp burda iki üç kelimeyle bilmişlik taslıyorlar. Ne kadar bilmişlik taslasalarda bilen biliyor kimin neyi bildiğini. Sizi de tebrik ederim diğer erkekler gibi bunun doğru olduğunu savunanlardan değilsiniz.

Yorumla
    • omerseda
      omerseda
      +1 yıl

Tamamen aynı kafadayız, tebrikler hanfendi iyi akşamlar..

Yorumla
    • Gamzekrt
      Gamzekrt
      +1 yıl

@omerseda Sizede

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Evet bununla karsilastim ben de. Karşı taraf kendi istediklerinive aklindan gecenleri, sizin de aklınızdan geçiyormuş gibi, size empoze etmeye çalışıyor. Bir cesit sürekli bunu söyleyerek sizi buna zorluyor.
    Oysa hisler, kisinin en özel sahip olduğu degerlerdir. Ve karsi tarafinbir şeyler hissetmesive duygulari olması, onun yakışıklı olmasi, genç olması veya kendince Üstün ozellikleri olması, sizin duygularınızı bir anda var edecek gibi bir sonuç cikartmaz. Bu kadar ust seviyede kendimizi eğlenip egolu olmayalim lütfen, arkadaşlar.
    Not: ben bir kadin olduğum ve karsilastigim kisiler de erkek olduğu için, kendimden yola cikarak erkekler üzerinden konuştum. Bunun tam tersi basina gelenler de olabilir.

0
    4 Yorumla
    • omerseda
      omerseda
      +1 yıl

Hanfendi ülkemizde 41 milyon erkek yaşıyor kaç erkek bunu yaptı size?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@omerseda Turkiye de ki tum erkekleri video kast etmedikleri gibi ben de 41 milyon erkek taniyamam. Bu mumkun değil sizin de bildiginiz üzere.
      Anlamadığım, neden icine dahil hissetmediginiz bir konuda kendinizi bir video dan veya tek. bir kadinin yazdigi gorusten rahatsiz hissettiginiz?
      Not, diye de ayrica bir kisim acmisim üstelik.

Yorumla
    • omerseda
      omerseda
      +1 yıl

Bu video kaç kişi izledi biliyormusun algı ne kadar yüksek bir bilseniz onlar orda uzman olarak konuşuyor hesapta bizde öğrenci.

Yorumla
    • omerseda
      omerseda
      +1 yıl

Ben videoya tepki verdim, sizede kaç erkek dedim sizin cevabınız 1 ise 1 demeniz yeterli.. yanlis yorum yaptınız dedim mi size? Sayıyı sordum.

Yorumla
  • omerseda
    omerseda Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Hep kiz verir erkek alir dimi? Pazardan mal mı alıyoruz? erkekler sapık hep tek taraflı ister dimi? önyarginizi yiyim sizin biraz araştırın ya.. Efendi erkek kız istesede yapmaz hee denermi evet karşındakini tanimak için.. Ama bırakın artık şu cinsel obje olmayı sabahtan akşama kadar yakisikli erkekler olarak tahrik ve her türlü teşebbüs tarafımıza yapıyor, kızlar birazda bizim açımızdan cinsiyetçi olmadan düşünsün.. Çok net namuslu kız istemezse hiçbirşey olmaz ve kızlarda 10 kat irade var nokta..

10
    4 Yorumla
    • Gamzekrt
      Gamzekrt
      +1 yıl

Sonuna kadar katılıyorum 👏👏👍👍

Yorumla
    • Yahyaaa
      Yahyaaa
      +1 yıl

Bravo 👌👍

Yorumla
    • özüm_mm
      özüm_mm
      +1 yıl

cok haklısınız kızda irade varsa oflaması puflaması sorun etmez tebrik ediyorum 👏

Yorumla
    • omerseda
      omerseda
      +1 yıl

Desteğiniz için teşekkürler

Yorumla
  • EvreninEvrimsizAdamı
    EvreninEvrimsizAdamı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Alt tarafı bir birliktelik yaşayacaksınız ve buna saçma bir kılıf uydurmanıza gerek yok. Flört şiddeti, cinsel şiddet falan filan bunlar eskiden yoktu değil mi? Ama eski insanlar ne kadar da mutluydu. Birbirlerini cinsel obje olarak gören çiftler bunu zaten çok iyi biliyor...

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

19

Cevap

• Çekdar2
    Çekdar2 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 45%
    +1 yıl

Bana çok komik geldi önce şunu baştan anlatayım hiç cinsel deneyimim olmadı cinseliktende soğudum zaten ben bir kıza değil kızlar tarafından cinsel yaklaşıma maruz kaldım kız istekli olmasına halinde uzak durdum evlenmeyide düşünmüyorum aşkta istemiyorum bunu baştan belirteyim sonra siz erkekler cinsel düşkünüsün aklınız hep orda düşüncelere kapılacağınızı biliyorum sevgililik bana ters geliyor evliliktede olmaz deniliyor varsayalım erkeğin ya da kadının cinsel hazı dorukta helaliyle değilde kiminle yaşayacak birisinde istek yoksa zorlamı olacak tabiki zorla olmasın bendende zorla istese kabul etmem ama o zaman kendi kafasında erkekle takılacak tabi bulabilirse öyle erkekler enderdir böyle ölene kadar cinsel ilişki yaşamayı istemeyen erkekle ilişki yaşayacak olaya erkek kısmıyla sadece bakmıyorum belki ya gerçekten farketmediniz ya da işinize gelmedi bu sitede kaç defa karşılaştım bazı kadınlar şöyle der dayanamıyorum cinsel isteğim bastırıyor diyen hani hep kadınlar tarafından bakıp diyorsunuz ya peki çok istekli kadınlarımız ne yapsın ben cinsel ilişki yaşamak istiyorum hep mastürbasyon nereye kadar onlara ne buyurursunuz belki sizler aynı hissiyatı yaşamadığınız için öyle dur bu şeyi o kızların yorumlarıda atın deyin ki erkeğin istemesine bırakın kendinizi sıkın durun bakalım hemcinsleriniz sizi dinleyecekler mi sanmıyorum inanmıyorsanız denk geldiğimde linkleri buraya atayım kendiniz görüşün şimdi aşksız erkek kızlar birbirleriyle takılsın çoğu der olur mu ya karşıdaki belki aşk istemiyor kız ne der istemiyorsa bu işlere girmeyecek der aşksız olsa aşksız hayatım olur derler aşk nasıl ihtiyaçsa cinselikte öyle ihtiyaç düşünsene bir erkek ya da kadın ben aşık olmak istiyorum bir kız ya da erkekte bana aşık olsun der düşünsene kıza her erkek aşka kendimi hazır hissetmiyorum aşksız birliktelik yaşayalım dese nasıl ki aşkı istemeyen aşkı isteyene bulaşmayacaksa cinselik isteyene cinselik istemeyen bulaşmayacak zorlama oluyor der evlillikte kadın demiyor mu

1
    1 Yorumla
    • Çekdar2
      Çekdar2
      +1 yıl

Bana ilgi vermeyeceksen niye benimle evlendin sen dediğine göre buda zorlama o zaman

Yorumla
  • Arslan1619
    Arslan1619 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Aklı başında olgun ahlaklı bir adam sevdiği insani bu şekilde saçma sapan olaylara maruz bırakmaz.. Ayrıca cinsellik konularının bu tip platformlarda özellikle "gizli kullanıcılar " tarafından (ozguvensiz ve sorunlarını sanal platformlara taşıyan evli, nişanlı vs) aleni şekilde yazılıp çizilmesi mide bulandırıcı. . Tutkunun, sehvet ve sevginin olmadığı iliskiye sadece ilişki gözüyle bakmak, insanoğluna verilen bu özel ve harika duygunun bu kadar yerlere serilmesi basitlesmeside ayrı bir skandal.. Hayatını sadece bunun üzerine kurmuş ve tasarlamış kafalar aslında bu durumu tam anlamı ile derin şekilde yasayamayan tiplerdir. .
    Duygu yok, sevgi yok, aşk yok, ihtiras yok, şehvet yok ve adı iliski? Bu platforma ilk kez istemeye istemeye yazdıgim bir konu oldu..

2
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

İşte bu erkekleri potansiyel tecavüzcü olarak gösteren, tek taraflı yaklaşımlar aslında erkekleri egitmedigi gibi kadınlara fayda yerine zarar veriyor. Zira erkek egemenliği , kadina karşı daha da olumsuz önyargılara yöneliyor. Ne biz erkekler tecavüzcü sapiklariz ne de kadınlar masum ve mağdurlar. Madalyonun tek tarafını iyice sinekten yağ cikartir gibi didikler ve göstermeye çalışırsanız yaptığınız şeyler istediginizin aksi sonuçlar doğurur. Benim fikrim , iliskilerde en fazla magdur edilen gerçekte erkeklerdir ve suçlu olup ta masum gibi gösterilmeye calisilanlar da kadınlardır. Bunu söylerken fikirlerimin gerçekte kadinlarin olanları anlamaları ve gerçekten hak kayıplarını telafi etmelerine bir faydasi olsun, ışık tutsun istiyorum

1
    0 Yorumla
  • Kerian
    Kerian Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.

üşenmedim ve videoyu izledim, erkeğin "yoklamaya çalışması" ve bundan sonra triplenmesi veya agresif olması tamamen yanlış, bu fikre ben de katılıyorum
    ama şöyle bir durum da var, bizler çocuk değiliz ne ben ne de karşımdaki kadın, birisiyle romantik bir ilişki yaşıyorsam zaten o cinsellik arzu şehvet tutku olmalı, kadın beni benim kadını istediğimden daha fazla isteyebilmeli ve yeri geldiğinde kadın buna önayak olmalı, seks dediğimiz olgu kadın erkek ilişkilerinin bir parçasıdır ve ben ilişki yaşayacaksam bu ilişkinin tam olmasını isterim, bir kadın beni cinsel olarak istemiyorsa benimle neden romantik bir ilişki yaşayacak ki?

1
    0 Yorumla
  • TrueDarkness
    TrueDarkness Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bir şeyler yazayım dedim sonra vazgeçtim. Neden bu videolar yoruma açık bunu düşünüyorum şu an sadece.
    Bir videoyla etkileşime geçip, fikir alışverişi yapabilmek mümkün değil sonuçta.
    Ana sayfada yayınlayın gitsin 😂

9
    0 Yorumla
  • özüm_mm
    özüm_mm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

2 kere geri cekmiş ise kız kararlılıgını devam ettirsin üçüncü yaklasımında da istemiyorum desin konussun erkek öküz değil ya istemiyorumu anlar eğer oflamasından puflasından istemediği seyi yapıyorsa o kız erkeksiz kalmaktan korkuyorsa özgüven ve karakter eksikliği vardır bence

0
    0 Yorumla
  • onurtig
    onurtig Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

Şu videodaki konuşmalarınız aşırı feminen. Ayrıca çok nazik, o inşaları yapınca da beğenmiyorsunuz efendim! Hayatım da izlediğim en saçma en boş videoydu...

2
    0 Yorumla
  • müendisbey
    müendisbey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

Yaşnız abisi sen buna onay inşası demişsin de, biz buna iş hayatında ikna etme sanatı diyoruz :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İzlemedim üşendim ama olay verme meselesiyse bir çok kızdan ilişkiye zorlandım ve kimileri yor ilişkiye girdikten sonrasında terkedildim kız diyip geçmeyin adam aklını alırlar dünya tersine dönmüş ya.

2
    0 Yorumla
  • Lexoqe
    Lexoqe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Ortada kısır bir döngü var be bunun adı cinsellik? Saçma.

0
    0 Yorumla
  • Ademadem978
    Ademadem978 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46
    +1 yıl

Onay Monay yok şak şak şak bitti

0
    0 Yorumla
  • anayıngocası
    anayıngocası Takip Et
    Xper 4 Yaş: 64
    +1 yıl

kurdeleyle süsleyelim olmaz mı?

1
    1 Yorumla
    • anayıngocası
      anayıngocası
      +1 yıl

Gıyame gopuyeaaaa dağ başında yaşıyok

Yorumla
  • Rüzgâr8888
    Rüzgâr8888 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

İlişkiye zorlamak diye bişey yok

1
    0 Yorumla
  • XoxBurak
    XoxBurak Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

İstemeyen yapmaz onay vermez bu kadar basit.

1
    0 Yorumla
  • gazinofaresi
    gazinofaresi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

İlişkiye zorlanmak= tecavüz 🐭

0
    1 Yorumla
    • Aymaz50
      Aymaz50
      +1 yıl

İlişkiye zorlamadan bahsediyor ancak açısı farklı o nedenle tecavüz diyemeyiz.

Yorumla
  • aslı_aslım
    aslı_aslım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

👍👍 katılıyorum haklısınız

0
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Erindim izlemeye

0
    0 Yorumla
  • zevkusefa
    zevkusefa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.

özet geç

0
    0 Yorumla
  • mahmutuncerabi
    mahmutuncerabi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

bilmem ne demek

0
    0 Yorumla
  • Şeytanınpapucu
    Şeytanınpapucu Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Ne kadar gereksiz.

1
    0 Yorumla
  • Kalbimdeki_sevgi
    Kalbimdeki_sevgi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47
    +1 yıl

Öyle bişey işte

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Öğretim iyi olmuş

0
    0 Yorumla
  • maraşlı46600
    maraşlı46600 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

İzleyemedim

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Onay İnşası Nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

CİN KINASI NEDİR BİRİ ANLATIR MI? 15 cevap verildi
VÜCUTTA KARARMA NEDEN OLUR? 6 cevap verildi
HAT KIRMAK HAKKINDA? 16 cevap verildi
ASKERDE TERKEDEN ERKEK GERİ DÖNERMİ? 7 cevap verildi
ÖSYM’nin derdi ne? 5 cevap verildi
BİR ERKEK NEDEN AİLESİYLE TANIŞTIRIR? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bugün de portakal suyumuzdan bir yudum alıp holdingimize gidemedik. Büyük hayaller kurar mısınız sizde 😂 ?
  • Seni bir kere görmek için tüm haftalığımı bağlarım, olsun çoluk çocuk evde aç kalsın, dediğiniz bir üye var mı sitede😀?
  • Birinden hoşlandığında seni ele veren şey ne olur?
  • İlgi manyağı biri ile yapabilir misiniz?
  • Sevgilim yüzünden kapalı elbiseler giymek zorundayım, dudak dolgusunu da izin vermiyor. Haklı mı?
  • Yaz için en iyi kalıcı erkek parfüm hangisi, hangi kokuyu almalıyım?
  • Hayatının aşkını kaçırdığını düşünür müsün?
  • Bol paça pantolon ve stiletto kombosu neden bu kadar çekici?
  • Birini gerçekten tanıdığını nasıl anlarsın?
  • Bakımsız güzel olunmaz mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨