+1 yılFeminizm, femdom ve finansal kölelik tamamen yok olmadan, 6284 adlı İstanbul Sözleşmesi çöplüğü tamamen kaldırılmadan asla ama asla hiçbir kızla evlenmem. Zaten şu anda hiçbir kadın beni hak etmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤔🙄
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kötüyü çağırmak istemiyorum ama daha önce aldatıldım ve güvenemiyorum. Karşı cinsle tanışmaya bile böyle mıymıy mesaj yazmak aradıklarında konuşmak istemiyorum. Her sözleri yalan çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olacak bir kişiyle güzel bir hayat evlilik şart değil ama onunla aynı yatağı paylaşmak istedim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Bekarım , Bekarlık güzel
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilik tabi ki çünkü mutlu oluyorum
10 Yorumla
+1 yılDoğru insanı bulasaya kadar bekar kalmayı düşünüyorum. Bir arayış içinde değilim geçmişte yaşadığım ilişkimden ötürü şu an kimseyi hayatımda istemiyorum ama hayat bu bize ne getireceği belli olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru haklısın
+1 yılMerhabalar öncelikle evlenmek herkesin harcı değildir bu durumda kimileri serveti olmayabilir fakat bu durum var çocuk yapmak niyetiniz varsa evlenebilirsin servetiniz olmadan cesaret ister tabikide ama pratik yolu var söylecem nasıl ailemi geçinderebilirim bu önemli çalıştığınız bir firmada evlendiğiniz belge olmalı ne zamandır çalıştığınız önemli değil zamlı maaş rica edebilirsiniz kusursuzca bu korku olmasın asla zira aileniz önemli sonuçta mutlu mesut yaşarsınız böylece unutmayın birikim herseye fayda geretirir birikim yapmanızı öneririm ben evlenmek istemesemde birikim yapmaktayım hayattan ne çıkar hiç birimiz bilemeyiz evlenmek güzel bişey aslında aileniz olması ayrıcalıktır sevdiklerimizi bir arada tutmak insana çok huzurlar verir kimi zaman şiddet meyilli olanlar sorunlar ilgili konu açamıcam ama hepinize mutlu mesut yazacağınıza eminim saygılarımla arz ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi doğru:)
her ilişkinin inişleri çıkışları vardır olması da gerekir tamamen hiç tartışmadiginin bir ilişki de sağlıksızdir.. kaliteli bir insan olursa ne isteğini bilen kıymet veren en önemlisi sevmeyi ve sevilmeyi bilen biri ile evlilik yapılabilecek en güzel şey
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılEvlenmek çok zor bu zamanda şöyle anlatayım bir kızla tanışıyorsun ilk sorduğu soru hangi mesleği yapıyorsun eğer ayda 20 bin tl getirmiyorsa veya iyi bir meslek değilse hicbiri senle konuşmaz bile hadi oldu da buldun düğün altın sıfır eşya masrafı 300 bin tl hadi onuda buldun ben yemek mi yapacam hem temizlik mi yapacam zaten calışmayıp bir de bunu diyip herseyi erkekten beklemeleri ayrı bir sacmalık sonra bosansan adalet tamamen kadından yana nafaka süresiz ne bileyim bu zamanda evlenen erkeğin aklıyla zoru vardır herhalde
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet genellikle öyle sonuçlanıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar artık evlenmek için Güvenilir değiller sorumluluk kabul etmiyorlar aldatma peşindeler kanunen erkekelr dezavantajlı durumlar altında ekonomik sıkıntılar ortada He tamamen karşıda değilim ancak Samanlıkta iğne bulursam evlenirim Veya yurt dışı evlilikte olabilir. Rus veya ukraynalı olabilir. Ama cidden bu ülkede düzgün birini bulup evlenmek çok zor Bekarlık Sultanlıktır derim. Çok daha rahat avantajlı ve risksiz bir hayat
218 Yorumla- +1 yıl
Bir bayan olarak bende aldatılmaktan korkuyorum erkeklerdede var bu durum ne yazikki.
Cevap sahibi+1 yıl@Menekse06066 artık kadınlarda daha fazla ama olay şu erkekler saklama konusunda çok daha başarısız Kadınlar bu konuda profesyonel yani aslında Şu an en çok aldatan kadınlar maalesef yediğin nafaakada ustune tuz biber
- +1 yıl
Çok doğru kadınların beyin kurnazlığa daha iyi çalışırmış aldatma konusunda erkekler fazla calistiramaz ve yakalanirlar cok cabuk her hareketleriyle belli olur suphe uyandirirlar ama kadinlarda bu mumkun degil anlamak
Cevap sahibi+1 yıl@Menekse06066 bu birazda strateji gereği böyle bindiği dal kırılmadan geçiş yapıyorlar erkek direk daldan dala
- +1 yıl
Bizimde en büyük kavgamız kadinlara olan guvensizligimden dolayi eşimle hicbir kadini is arkadasida olsa muhatap ettirmek iatemiyorum ve cok kavga ediyoruz ruh hastasi diyo ama şu zamandada mumkun degil guvenmek bir bayanim ama bayanlardan bekliuorum herseyi erkeklerden öndeler
Cevap sahibi+1 yıl@Menekse06066 Buralarda dolaş gör her hafta iki ya da üç kez görür oldum. Mutlaka bi kadın konu açıyor Evli erkek sevdasından bahsediyor. Sanırım evli erkek sevdası veya modası felan başladı haberimiz yok Bi arkadaş var mı acaba böyle bir şey diye Mekana gitti parmağına evlilik yüzüğü taktı Ve evet çevredeki kadınların direk bakış ve ilgisini çekmeye başladı bizzat gördüm. O yüzden gerçekten dikkat et Bi manya, k fantezi aldı başını gidiyor sebeo ne bilmiyoeum
- +1 yıl
Öyle ama napıcam sürekli kavga halindeyiz eşimin is arkadasi yazmis o gün magazadan ayrilali 1 ay olmus kadin evlenmis bosanmis 2.5 yasinda oglu var esime yaziyo ee napiuosun adem nasilsin kusura bakma halini hatrini sormak icin yazdim diyede yazmis kuplere bindim aradim kizi aglamis diuo beni yalnis anladin 2.5 sene beraber calistik ondan yazdim bi daha yazmam filan ama cocugunun ustune yeminler ediyo biz iyi arkadastik aramizda hicbisey yok Allah mutlu etsin kusura bakmayin filan yani bilmiyorum artik paranoyak mi olduk ortamdan bilemedim
Cevap sahibi+1 yıl@Menekse06066 Paranoya değil hislerine güven tetikde ol Bu kadın "Bekar avcı anne"boşanmalarından ötürü başta bi sinirle bunu yapıp büyük pişmanlık yaşıyorlar sonra etrafda kendilerine ve çocuklarına bakacak apta, l enayi avına çıkıyorlar. Haksız yere endişelenmiyorsun ciddiyim bak şimdi günümüzde kadınları buna yöneltiyorlar Bunlarda biz ne olursa olsun yaş farketmez hala seviliriz beğenilir sanıp kocalarını terk ediyorlar sonrası pismanlık neyse evli erkek fantaziside yaygın buda sanırım evli erkek hazır erkek bende hazıra konayım dusuncesinden ileri geliyor. Neyse devir kötü kolla popo, ü demişler Ben eşinden değil çevresindekilerden endiselenirdim dha cok kadınlar kafayı yedi
- +1 yıl
Benimde bi oglum var 4 yasinda kıza dedim bi daha mesaj atma eşim bana ruh hastasi diyo seninki kiskanclik degil hastalik beni arkadaslarima küçük düşürüyorsun filan yani ben sürekli pesine mi dusecegim kari kiz ayagi yok ama is arkadasim kötü bisey mi yazmis ne varda mesajda kiza ayip oldu filan dedi 2.5 sene beraber calismisiz hicbisey olmamis magazadan gittikten sonra mi biseyler olacak sen onu demeye getiriyorsun zorla teşvik ediyorsun dedi
Cevap sahibi+1 yıl@Menekse06066 baskıyı eşine yapma tabi ki veya sesli tepkiler verme arka planda krou eşini yanaştırma kadınları en iyi yol bu Eşin anlaamaz kadınları ama senin kadın olarak iç güdülerin farkına varıyor uyarıyor seni buda doğru dikkatli olmanda fayda var evli erkekler çok ilgi čekiyor böyle bir moda çıktı resmen
- +1 yıl
Nasil yapacam bilmiyorum sürekli takip mi edicem onu telini filan valla adım hastaya çıktı elin kizina laf yok ayip olmus bana gelince ruh hastqsi
Cevap sahibi+1 yıl@Menekse06066 basit kontroller yeter gözlemler felan abartmana gerek yok
- +1 yıl
Nasil mesela ben o gün o mesaji gormesem hic haberim olmucakti eşim huyumu bildigi icin ben gormeden siliyo ve sevmedigimi bile bilede kiz arkadasim hic mi olmucak diyo yani şans eseri gördum gormesem kizla konusmalari devam edip ileri giderlermiydi acaba şu an gorusmuyolar o gunden sonra engellj telinde kizda özür diledi benden
Cevap sahibi+1 yıl@Menekse06066 zaten orada mudahele ettiğin icin mevzu kapanmış dert etme
- +1 yıl
Mudahale etmesem nolurdu acaba bi daha ayni seuler yasanir diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Menekse06066 kadın işi ilerletirdi. Ama sanmam kocanın kafasında aldatma felan yok
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı
+1 yılEvlenen evlendigine pisman. Evlenmeyen evlenmedigine pisman. Paradoks ya cidden insanoglu ne degilse onu istiyo.
31 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenden yakışıklı Johnny Deep evlenip aldatıldı mı? Aldatıldı. Benden zengin Jeff Bezos evlenip aldatıldı mı? Aldatıldı. Benden ünlü Francesco Totti evlenip aldatıldı mı? Aldatıldı. Yakışıklı, zengin ve ünlü erkekler bile eşleri tarafından birer birer aldatılırken ben niye evleneyim ki? Bekarlık bu devirde hem sultanlıktır, hem de boynuzsuzluktur.
13 Yorumla
- +1 yıl
Bunun kadın versiyonu da var. Karşındaki kişinin doyumsuzluğu bu çok para mesela hayatındaki yakışıklı erkek olması ya da uyuşturucu vs
- +1 yıl
Yani hiç kimse evlenmemeli...
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok zor bir soru. Bekarken "evlilik", evliyken "bekarlık" der sanırım insanoğlu...
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılIkisinin de zorlukları ve kolaylıkları var. Doğru insanı bulsanız bile zor evlilik. Ama bekarlık da zor, hayatı tek başına yaşamak, gerçekten ruh ikizim var mı bilmemek, hep bi yalnızlık hissi…
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tercigim evlilik cünkü bekarlik belli bir yere kadar insan biryerden sonra yuva kurmak aile kurmak ister ama bu şartlarda parası meslegi gelecegi olmayanlar ancak 30 40 yaslarında ancak bulabilecek yoksa oda olmaz şartlar ne gösterir se
10 Yorumla
+1 yılanket açıp neden diye sorsaydın daha iyi olurdu
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kişinin cevap vereceği aklıma gelmedi 😄
- +1 yıl
:)
+1 yılBence evlilik çok güzel bir şey sevdiğin ve doğru insanla olduğunu hissettiysen. Aile güzel bir şey artık yalnız olmuyorsun hayatta sevdiğin insan hep yanında oluyor. Geçim sıkıntıları falan bahane insan isterse yapamayacağı bir şey yoktur , birlikte çalışınca daha kolay zaten
20 Yorumla
+1 yılEvlilik zor iş. Kadın erkek dusunceleri farklı. Erkek sevgi sandığı şey bağımlıliga ve yalnızlık korkusuna. kadın ise bir yerden sonra mantık is as haydar baş moduna geçiyor. Böylelikle erkek ekonomisini enerjisini. Kadın ise benliğini yitiriyor. Sonu bitiş oluyor. Bekarlık yalnızlıktır ama belli bir zamandan sonra sonsuz keyif verir. Hem cebe hem sağlığa faydalıdır.
21 Yorumla- +1 yıl
Cok doğru hem fikir ayriligi cok zor evliliklerde anlasamamak da kotü evlenmek marifet degil inanin beyin uyusmasi cok onemli
+1 yılDenendi onaylandı eğer ailenizden yana bir probleminiz yoksa bekarlık en iyisi. (He gerçekten mutlu olacağı birini bulan varsa o evlensin ona bi şey dediğim yok)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yaşım gereği bir an önce evlenmek istiyorum. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. Aşkı bazı sebeplerden bulamadım, hala arayış peşindeyim! Aramasam şans bana hiç uğramıyor.
10 Yorumla
+1 yılSevgimin ve ilgimin kıymrtimi bilen var da sanki. Daha arkadaş olmaya korkan bir toplum. Ne evlilipi Allah aşkına. Her kes tek gecelik eğlencenin peşinde. Kiminin kalbi buz tutmuş. Boşversene.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek çok büyük sorumluluk, annem hep der "şimdi aç kalırsan, sen kendin aç kalırsın ama cebin boş iken evlenirsen elalemin kızınıda kendin ile beraber aç bırakırsın" o yüzden önemli sorumluluk
10 YorumlaKafa dengi, beni olduğum gibi seven kabul eden biri çıkarsa karşıma ve maddi olarakta, hayat olarakta rahata çıkarsam evlilik neden olmasın. Yuva kurmak güzel olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 30 yaşından sonra bekarlık hiç çekilmiyor yalnız yaşlanmak çok kötü hissettiriyor
15 Yorumla
Soran+1 yılBu doğru 30 yaşında değilim ama , evcil hayvan sahiplenmek yalnızlığa iyi gelebilir diye düşünüyorum
Soran+1 yılRabbim istediğin hayatı hakkında hayırlı olarak nasip etsin inşallah. Darısı hepimize
Soran+1 yıl😊
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik istiyorum.
Keşke her şey bir kişinin isteyebileceği kadar kolay yapılıyor olsa.
Belki de böyle olmasi hayatı çekici kılıyordu kim bilir.10 Yorumla Bekarlık tabi ki bu devirde evlenilecek güvenilecek karı yok bekar kal gelene kay tercihiim :D
10 Yorumla
+1 yılBugünkü okuduğum astroloji yorumlarından junoyu görünce vazgeçtim evlenmekten. Ay ve merkure kare acı nedir ya sinir etti beni
117 Yorumla- +1 yıl
Merkur : Aga sen kimsin mk
- +1 yıl
@PideliPideMii etkiliyo mk hele bi laf öğrenmişsiniZ 😒
- +1 yıl
Merkur seni nasıl etkiliyor
- +1 yıl
@PideliPideMii cahillerle tartışmamak için kendime söz vermiştim ama.
- +1 yıl
Puhahahah çok iyisin be yaş kaç senin
- +1 yıl
@PideliPideMii senin yas kac
- +1 yıl
Kac lazım ufaklık
- +1 yıl
@PideliPideMii ben mi ufaklık? Sen kendi yaşına bak
- +1 yıl
Ne varmış yaşımda 16 yaşındasın sen en fazla
- +1 yıl
@PideliPideMii hayir 18. Sen de en fazla 20
- +1 yıl
Dogruyu söyle 18 değilsin sen
- +1 yıl
Yalan borcum mu var niye 18 olmayayim
- +1 yıl
Taş catlasa 16sın
- +1 yıl
He ok 16
- +1 yıl
Bildim değil mi ne işin var lan burada bura senlik değil cocuk
- +1 yıl
Ya 18 im mk git basimdan
- +1 yıl
Sigara icme saglığa zararlı
Bence bekarlık türkiyede şu an evlenmek en kolayı ama sonrası çok zor sonrası resmen eziyet görünen çevremizden
10 Yorumla
+1 yılTercihim sevgilim ile ilişkimizin tadını çıkarıp bir kaç yıl doldurup sonrasında ikimizde evlilik düşüncesi olursa bu yola girmek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTercihim evlilik, gerekirse Bekarlık.
cut.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzun vade ilişkim olsun ama evlenmiyim istiyorum 😂 çok şey mi istiyorum hee çok şeyyy miii 😂😂
43 Yorumla
Soran+1 yılHaklılık payı var 😄
- +1 yıl
o nasıl oluyor? 🤔
Doğru kişiyi bulursam evlenmeyi , yok bulamazsam bekar maalesef
20 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ya bekar kalıcam kariyere devam edıcem ya bı kac yıla hıc tanımadıgım bırıyle nıkahı basıcam ya da özledigim kısıye gıdıcem cehennemi yaşicam tüm yollar kötü Allah hayır eylesin🤷♀️
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Evlenince eski müşteri leri ile iletişimi yatmayı asla kesmez kadın lar ihanet iftira dolandırma boşanma nafaka yıkım başka müşteri den çıkan çocuk başka bişey göremez. Ancak ors oldugunu kabul eden kadın bulursam evlenirim aldatılma mış olurum
00 Yorumla
+1 yılŞimdilik bekarlık 25inden önce evlenen de ne blm
10 Yorumlaşu an bekarlık iyi benim için evlilik için daha çok genç olduğumu düşünüyorum öyleyim de.
10 YorumlaEvlilik tabi, ancak acele edin. Bir süre sonra istesenizde olmuyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah'ın emir ve yasaklarına göre yaşayan biri çıkarsa karşıma evlenirim
10 Yorumla Içimde bi kaçarak şok edici evlenme istegi var ama bekarlık da çok güzel
10 Yorumla
+1 yılBekarlık, bekarlara evde kalmış derler ama aksine bekar gezip tozarken evliler evde oturur 😅
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Doğru kişiyle olan evlilik
Yanlış insanlaraysa harcanan zamana yazık10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Uzun bir süre bekarlıktı ama hayatıma o girdikten sonra evlilik olarak değişti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBekar çünkü evlenince hem yalnız kalamiyorsun hemde ayrılinca nafaka vs olayı var
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek isterdim ama kimseye güvenilmiyor.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğimle olmazsa, bu yaştan sonrası bekarlık.
10 Yorumlaİlk önce biraz gençliğimizi yaşayalımda evliliğe falan daha çok
10 YorumlaEvlilik düşünmüyorum. Bekarlık sultanlıktır..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çok kararsızım bazen doğru kişiyle evlilik diyorum bazen de asla bekarlığım da ki kadar rahat olamama diye korkuyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kendini kandırmasın, Türkiye'de evlilik erkekler için sadece düzenli seks yapabilme aracıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef doğru 😅
Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Bekarlık kesinlikle. Evlenmek zor iş. Evlendiğin zaman insanların çoğu değişiyor. Güven problemi ayrı dert. Böyle kafam rahat
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanla evlilik tabiki herkes çocugu huzurlu bi evi eşi olsun ister bence ya bekarlık sultanlık lakin bi yere kadar :))
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Ben evlilikten yanayım bekarlık ateşe odun taşımak ama gel gelelim ki şartlar eskort ile sekse yetiyor evliliğe değil 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevdiğim imkanli olsaydı evliliği seçerdim tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılYorum yok 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekarlık tabikide
erkekler çoğunlukla ucuz ve gevşek olur onlar duygularımı hak etmezler onlara başka şeyler lazım bu yüzden o yere giderler10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Iyi bir eş olsa ama nerde yok evlilik derdim ama artık geçti bekarlık diyorum
10 Yorumla
+1 yılEn güzeli nişanlılık her türlü haltı yersin her şey gizlidir 🙂
14 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
Sonuçta heyecan var🙂
- +1 yıl
Fakat gerçek 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikle uğraşmak istemiyorum ama düzgün bir uzun ilişkim olsa hayır demem.
11 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. şu an nişanlıyım ama yaklaşık 1 sene sonra tercihimi evlilikten yana kullanacağım ☺️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğecek olanı bulduğumda evlilik.
O zamana kadar ilişkiye devam.
Yapacak bi şey.
Değecek faslını ilişkide anlıyorsun sonuçta.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında evlenmek istiyorum da evlenecek kişi bulamıyorum.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evlilik yalnızlık bir yere kadar
10 Yorumla
+1 yılBekarlık sultanlıktır. Ama bir kadını tek kadınmış gibi hissettirsen sana dünyaları serer
10 Yorumla- Devamını Gör (182)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat