Son 7 ,8 yıldır evlenmek istiyorum ama hatun yok hiç de olmadi
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Böyle diyen birkaç exim oldu ciddiyim diyip evlenmek istiyorum bulamıyorum iki yüz verince kendilerini bir şey sanıp sdefolup gittiler umarım sende o tip değilsindir öyleysen hakkediyorsun
Benim öyle olmuyor ya. Yanı şıp sevdı olduğum zamanlar oldu bende hepsini ayni anda seviyorum sanıyordum ama sevmek değilmıs onlara karşı hıssettıgım. Birisini gerçekten sevince sadece onu istiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evlilik tabi ki de
Devir öyle bir devir ki ben de bilmiyorum Allah iyi olanlara denk getirsin ve yakışıklı olanlara jdjdkdj
Amin bacısu😂
Sana denk getirmesin ayı
Sen kimsin bana hakaret ediyorsun densize bak ayının alası sensin hayvan
Engelle engelle bitmiyplar 😂
Son 7 ,8 yıldır evlenmek istiyorum ama hatun yok hiç de olmadi
Böyle diyen birkaç exim oldu ciddiyim diyip evlenmek istiyorum bulamıyorum iki yüz verince kendilerini bir şey sanıp sdefolup gittiler umarım sende o tip değilsindir öyleysen hakkediyorsun
O tip insanlar yüzünden benim gibi insanlara on yargili yaklaşıyorlar belki de... Allah ıslah etsin ne diyim...
Amin sana tavsiyem arama gerçekten arayınca duzgunu denk gelmez ne zman pes edersen ve akışına bırakırsan o seni bulacaktir
Oyle mi dersin zaten bu uygulama dışında pek arayamiyirum ortamım yok hiç
Öyle ben ne zaman aramayı bıraktım insanlar gelmeye başladı
Şimdi de ben istemiyorum soğudum
Valla öyle oluyor insanoglu mutlu olmuyor bir turlu
Bekarlık tabiki istediğin ilişkiyi yasayabiliyorsun ne güzel
Doğru insanla evlenmek yaşamak
Bekarlik sultanlik ya
Brkarlık
Kafa uyumlu biriyle evlilik bence harika olur
Bekarlık
Evlilikten ve kadınlardan nefret ediyorum
Tabii ki bekarlık, mis gibi.
evlenmek evlenmek
evlilik TRde zor iş
Evlilik
Evlenmek
Nie aw
Ne bilim her sabah sevdıgınle uyuyup uyanmak güzeldir sanırım. 7/24 ayni evin ıcındesın.
Yok ya ya eğer çok fazla sevdiğin kişi varsa o zaman nolcak
Benim öyle olmuyor ya. Yanı şıp sevdı olduğum zamanlar oldu bende hepsini ayni anda seviyorum sanıyordum ama sevmek değilmıs onlara karşı hıssettıgım. Birisini gerçekten sevince sadece onu istiyorsun
Yok ya en son sevdiğin o dur sadece o kadar öyle özel bi yanı yok
Yok ya ondan sonra da ılıskılerım oldu ama onu özlüyorum.
Ondan sonra yaşadıkların ciddi ilişki değildir arada bende de oluyor o
Bilmiyorum artık