Merhaba biz esimle 2 aydir ayriyiz ben ailemde oda ailesinde kaliyor artik 1 aydir iletisimimiz yok konusmuyoruz ama ortak arkadaslarimiza hala kafasinin karisik oldugunu soyluyormus bana en son 1 ay once bosanma icin gerekeni yapacagini soylemisti ama halen daha bisey yapmadi aramiyor mesaj atmiyor bosanma davasinida acmiyor neden yardimci olabilirmisiniz.. tesekkurler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılKafasını dinlendiriyordur. Bazen iyi oluyor. Fazlasi zarar senin ailen seni doldurur. Onun ki onu doldurur. Bir an önce kibri, nefreti, siniri bir yana bırakıp hemen telefona sarılıp konuşmak, konuşmak la hersey hallolur. Yoksa olmaz böyle gittikçe dahada soğukluk olur.
010 Yorumla- +1 yıl
Tamamda bunu yapmak hep banami dusuyor 2 aydir ayriyiz hep ben aradim son 1 aydirda aramayi biraktim o beni 1 kere olsun aramadi mesaj bile atmadi
- +1 yıl
Benim soylediklerimi keşke karsiyada soyleyen olsa. Aklı selim insanlar lazım oda yok maalesef çevrede ya da ailede
Sen yinede benim dediğim gibi yap herseyi bir kenara at. Ara bak de gittikçe soğukluk oluyor geriye dönüş olmayan yola giriyoruz de sende bende herseyj bir kenara koyup yeniden denemeliyiz de - +1 yıl
Ortak arkadaslarimiz hep konustu ve konusuyolar onunla ama o gelmiyo bi hareketlilik yok ondan yana hani artik bosanacaksada bosansin bende bilirim ne oldugunu cunku su an belirlizlikteyim ne bosaniyo ne birlesiyo
- +1 yıl
O zaman arkadaşların sorsun arkadaşım derdin nedir diye devammi tamammi
Belliki cekinceleri var sanki hem bir erkek neden cekinsinki anlamış degilim - +1 yıl
Çocuk?
Ne zamandır evlisiniz? - +1 yıl
5. Ayda evlendik biz cocugumuz yok
- +1 yıl
Ya kusura bakma siz yazarken takip istediği geldi bende sandım Sizsiniz bakmadım açıkçası yazıyorum yazıyorum baktım ne diyorsunuz beyefendi ne evliligi deyince jeton düştü baktım si degilsiniz sizide beklettim sorry
- +1 yıl
Gec oldu.
Yarın karınca kararınca bir şeyler bırakırım buraya
İyi akşamlar. - +1 yıl
Tesekkurler
- +1 yıl
Takip atabilimisimiz lütfen
En İyi Cevaplar
+1 yılBence beyin olarak kendini hazırla. Önce kendini sev seni hiç bir zaman birakmayan kendini. Evliliğin bir ağırlığı bir önemi olmalı. Sevgili değilsiniz. İyi günde kötü günde her koşulda birlikte olmak için evlendiniz. Bence bu durumunuz evlilikten uzak. Bitti gözüyle bak dönüş olsada sarsılmış zaten. Ama hayata adapte ol. Yavaş acele etmeden geleceğine ilgili planlar yapmalisin. Davayida terk ettiyse git sen aç.8 milyardan fazla insan var herkesin bir derdi var çokta takma üzülme.
05 Yorumla- +1 yıl
Ben terkettim git dedigi icin hersey icin kendimi hazirladim sadece bosanacaksa bosansin gelecekse gelsin onu istiyorum
- +1 yıl
Bir insan karısına git dediyse. Bunu bir çok kez der. Sen dava acamiyormusun? Git dese gidiyorsun gel dese gidiceksin. Bosanalim dese bosanican bosanmayalim dese devam edicen. Bence sağlıklı şekilde bitirin. Hamleyide sen yap.
- +1 yıl
Ben acabilirim ama sonra herkese diyecek ben daha dusunuyodum seviyodum kararsizdim o bosandi benden beni kotulemek icin
- +1 yıl
Biraz daha bekle. İletişime geçtiğinde de evliliğin böyle bir şey olmadigini. Sevgili olmadığınızı ki evlilikte aşk meşk biter saygı sevgi kalır zaten sevgide aile parçası sevgisidir. imza atmak sıradan bir şey değil birlik bütünlük anlayış paylaşım olduğunu taşımak olduğunu ve bunu başaramadığınızi izah edip ileride beceremeyeceginizi kavgalara siddetlere daha çok baş agrisina yıpranma çabuk yaslanmaya dondurmeden bitirelim de. ya da bu işin agirligini bilelim dikkatli olalım de. Bunu beraber oturup konuşup sonuca varalım de. He hiç iletisime gecemiyorsan kimseyi o neder bu neder diye düşünme yap hamleni gitsin.
- +1 yıl
Tesekkur ederim
+1 yılBence artık yüz yüze gelip ciddi bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş diye düşünüyorum ona göre artık kararınızı verirsiniz 2 ay her ne kadar kavgalı olursanız olun evli çiftler için çok fazla bir ayrı kalma süresi.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİstemiyordur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyden önce senin hislerin onemli. Eğer dönüşü olmayan bir şey gözüyle bakiyosan sen aç davayi. Sonra neden yapmadin diyen taraf onlar oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben yaparsamda yaptigim icin birsuru laf duyucam en iyisi beklemek diye dusunuyorum
Nedenini biz bilemeyiz onu eşine sor sen ne istiyorsun karar ver bu kararını ona bildir bariscaksaniz barışın bosancaksaniz bosaninn...
03 Yorumla- +1 yıl
Ayni soruyu bende kendime soruyorum onada ortak arkadaslarimiz soruyor isin icinden cikamadigim icinde paylasmak istedim akil akildan ustundur…
- +1 yıl
Bende aynisini diyorum istiyorum bende ona gore kafam rahatlar kendi yoluma bakarim.. ama beyendi daha kafasi karisikmis dusunuyormus..
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka ödememek için olabilir. Bence bir avukata danış
04 Yorumla- +1 yıl
Danistim zaten oyle bisey icin degil
- +1 yıl
Ne söyledi peki avukat, acaba avukatlık ücreti vb için olabilir mi
- +1 yıl
Oylede boylede odeyecek yani kendi ucretini o herkes kendi avukatini oduyormus danistigimda oyle soyledi. Sanmam para icin oldugunu
- +1 yıl
Hmm peki seninle barışmak için adım atıyor mu? Sen barışmak istiyor musun? Yerinde olsam onun dava açnasını beklemez ben başlatırduö işlemleri. Emin olmadan boşanma işlemini başlatacağım dememeliydi o zaman, oyuncak değil..
- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılKızgınken yanlış karar vermiş şimdi gurur yapıp barışamıyor. Ortak arkadaşlarınız devreye girip aranızı yapsa iyi olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeklerde öyle bir cesaret yok. Ama sen neyi bekliyorsun? Sen aç! İki yıl dile kolay. Mal mülk varsa onun paylaşımını düşünüyor belki. Çocuk var mı?
00 Yorumla
+1 yılKafası karışıkmış işte. Kararlı değil. Ya da korkuyor.
07 Yorumla- +1 yıl
Ben ne yapmam lazim bu surede
- +1 yıl
Yani zor bi durum. Yorumlarda okudum biraz. Mezhepden dolayı çıkmış tartışmanız. Yaşı da küçük. Sanki ailesinin baskısıyla yapıyormuş gibi geliyor. Beklemeni tavsiye ederim. Bilmiyorum nasıl beklenebilir 😐 Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun. Illaki bişey vardır kafanda. Ailen ne diyor?
- +1 yıl
Yani illaki bi düşüncen vardır.
- +1 yıl
Ailem artik karari bana birakti ama onlar barismamdan yana degil.
- +1 yıl
Bu şekilde de yaşanmaz ki. Bıraz daha bekle sessiz kal. Yazma arama sorma. Bakalım cikar kokusu. Kendini de yıpratmaya değmez. Yazık günah. Sende değerlisin. Seninde canın var. Seninde kalbin var. Seninde duyguların, isteklerin zevklerin inancin düşüncen var. Sen saygı duyuyorsan karsindaki insana o da sana saygı duyacak. Hep bana hep bana olmaz.
- +1 yıl
Yardiminiz icin cok tesekkur ederim bekleyecegim
- +1 yıl
Umarım her şey gönlünce olur. Umarım hakkında ne güzel be hayırlı olacaksa o olsun. Kalbindeki göğsündeki ağırlık hafiflesin. 🙇
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. bir dönüş yolu var demekki belki bi adım bekliyor boşanmakta iyi bi şey değil nihayetinde
02 Yorumla- +1 yıl
Kac kere adim attim ben son 1 aydir aramayi yazmayi kestim ondanda bisey yok
+1 yılSenin açmanı bekliyordur. Nafaka vermekten korkuyordum.
00 Yorumla
+1 yılİki ay sormayan bir eş karı koca karı kocaliktan çok çıkmıştır zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen aç neden ondan bir şeyler umuyorsun ki belli ki gamsız
00 Yorumla
+1 yılKesin sen barismak istiyosun umut ariyosun ama yapma yazmak isteyen yazardi barismak isteyen barisirdi
07 Yorumla- +1 yıl
Tamam Peki neden davayi acmiyor ve arkadaslarimiza dusunuyorum ne yapacagimi bilmiyorum diyor
- +1 yıl
Kararsiz cubki ama yarin barissaniz bile uzun surmez sensiz 1 ay kalan 1 omur kalir
- +1 yıl
Neden uzun surmez diyosunuzki
- +1 yıl
Bir insani seviyosan ayri kalamazsin ya onun aci cekmesine dayanamazsin
- +1 yıl
Ayni fikirdeyiz bu konuda ama siz barissaniz bile uzun surmez dedinizya ona takildim
- +1 yıl
Oyle cunki asla surmez o yuzden kendi yoluna bak sakin mahvetme hayatini belki seviyosun ama o sevmiyor ne yazik ki bu sevgini hakeden birine ver
- +1 yıl
omur boyu boyle kalacak degiliz heralde ama ben dusunuyodumki acaba beni bosamak istemiyo baskasiyla gormeye tahammul edemez diyemi cunku cok kiskanirdi beni ama tatli kiskancliklardi bunlar siddetli degil
+1 yılbende ayninisini yasiyorum Şu an .. 1 aydir ayriyiz. ben esimde davayi acmiyor..
siz baristinizmi?
10 Yorumla
+1 yılneden boşanmak istiyorsunuz boşanmayı kim dillendirdi
02 Yorumla- +1 yıl
O bana evden git dedi sorunlarimiz zaten profilimde gozukuyor eski postlarim var ordan okuyabilirsiniz
+1 yılNetlik yoktur kafasinda belki
03 Yorumla- +1 yıl
Babam babasina diyecek artik ne yapiyorsunuz davayi acacakmisiniz diye kimseden hic bir haber yok banada bisey diyen yok bu durum ailemin canini sikmaya basladi
- +1 yıl
Sen kesin boşanmak istiyormusun
- +1 yıl
Ben istemiyorum ama artik kimseden ses cikmiyo bari bosanacaksa bosansin birlesecekse birlessin bu cocuk oyuncagi degil 2 aydir ses yok bende insanim
Kim Nafaka odemek ister
01 Yorumla- +1 yıl
Istemedigimi biliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen aç nafakadan kurtulmak anşlaşmalı olması
012 Yorumla- +1 yıl
Ben acmak istemiyorum sonra diyecek herkese bakin o bosandi benden ben onu hala seviyordum dusunuyordum ama acele etti diye
- +1 yıl
Zaten amaç bu ki seni rencide etmek seni suçlu göstermek
- +1 yıl
Bende o yuzden yapmiyorum zaten demek bu yuzdenmi bosanma davasini acmiyor diyorsunuz
- +1 yıl
Evet tazminat nafaka derdi var belli ki
- +1 yıl
O cok iyi biliyor benim hic bisey almayacagimi sorun bu degil bence
- +1 yıl
5 aylik evlilikte bu sorun olmaz ortak biseyimiz yok
- +1 yıl
Olsun ya mahkeme çok zaman veroyor ya çalışmıyor ise kadına nafaka tazminat verir
- +1 yıl
Aileler el atıp olaya sin noktayo koymalilar
- +1 yıl
Babam babasina soyleyecek zaten artik ne yapiyolarsa yapsinlar diye oda sinirlenmeye basladi bu duruma
- +1 yıl
Yani sen bana evinde öyle olmaz millet anlamıştır çevre hani bitirmk nokta koymak gerek
- +1 yıl
Butun herkesin haberi var zaten herkeste diyor neden kimse bisey yapmiyor diye hani bende insanim artik ne yapacagini bilmiyorum bekletmekten baska elimden bisey gelmiyor aklim allak bullak oldu
- +1 yıl
Cesur olan sen ol ver bence ya bosnama ve tazminat aç derim ya da kurtul daha g ncliginde bu kadar stres çekmen bak hayatına
+1 yılAranızda halledemediğiniz konu ne?
06 Yorumla- +1 yıl
Ben aleviyim o sunlu camiiye gidip ders gormemi istiyor namaz kilmami istiyor dinle alakali biraz ama bizim aramizdaki sorun ailesinden cikti ailesine cok fazla gidip gelmemi istiyordu
- +1 yıl
Kimler ne iş yapar? Yaşlar?
- +1 yıl
Ben 30 esim 23
- +1 yıl
Çocuk yaş itibariyle taşıyamamız. Sende ablalık yapıp eğitememişin çocuğu
- +1 yıl
Sagolun bir soru sorduk yerden yere vurmanizmi lazimdi hic umrumda degil
- +1 yıl
Hal olmaz o işi, ailenden kimse yapma demedi mi sana? İlk evliliğin mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNafakadan çekiniyordur kesin
010 Yorumla- +1 yıl
Oyle bir sey olamaz biliyor bisey istemeyecegimi
- +1 yıl
Çoxuk varsa ondan vazgeçemiyodur
- +1 yıl
5 aylik evliydik cocugumuz yok
- +1 yıl
Nişanlıyken ayrılsaydınız evlenmeyi beklemeden keşke
- +1 yıl
Boyle olacagini bilseydim nisanlanmazdim bile
- +1 yıl
Nişanlıyken çok mu ilgiliydi
- +1 yıl
Evet cok
- +1 yıl
Hala seni seviyor olma ihtimali kalbini bi an olsun yumuşatıyo mu
- +1 yıl
Tam tersi piskolojim bozuluyo cunku hic gelecek gibi durmuyo
- +1 yıl
Seni hak ediyo mu sence
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen acamiyormusun :)
010 Yorumla- +1 yıl
Ben bosanmak istemedigim icin acmiyorum
- +1 yıl
eeee don evine madem oyle
- +1 yıl
Bana evden git dedigi icin evimi terk ettim o evide geri iade etmis su an ev yaptiriyordu insaat halindeydi az kaldi bitmesine diye duydum
- +1 yıl
ha ev esyalarida insaatta yani eski evi yikti 2 ayda ev yapti yani :)
- +1 yıl
Eski yer apartman dairesiydi ben ve o esyalarimizi zaten aldik ordan sonrada iade etti 2 senedirde insaat halinde olan evi bitirmeye calisiyordu bitmesine az kalmis
- +1 yıl
yaw 2 ay icinde esyalari bile paylasmissiniz iste :)
ev bitsin
seni yeniden isteyecek babandan :) - +1 yıl
Esyalari mecburen zaten bosaltmamiz lazimdi ama 2 aydir beni arayip sormamasi ve bosanmak icin bisey yapmamasi garip
- +1 yıl
sen ara ozledim de barisalim de incilerin mi var :)
- +1 yıl
Kac kere soyledim ben aradikcada havalara bindi bende 1 aydir su an arayip sormuyorum bikerede o arasin beni
- +1 yıl
bekle oleyse nasilsa duzelicekse gelicek
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 2 aydır nafaka ödememek için 🙄
00 Yorumladaha kafası karışık olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılTazminat için olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılPeki Sorun Ne...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer seviyosan aranızı düzelt
01 Yorumla- +1 yıl
Kac kere istedim denedim orali olmadi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen niye açmıyorsun ki?
03 Yorumla- +1 yıl
Ben bosanmak istemedigim icin acmiyorum o acsin diye bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılOnun keyfini beklersen daha çok beklersin yalnız :D Zaten ayrısınız
- +1 yıl
Ne yapmam lazim ben bosanma davasini acmam baska ne yapabilirim
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Sen ayrılmak istiyor musun?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ayrisiniz sen ne istiosn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kafasında bitirememiş seni belliki
10 Yorumla
+1 yılNafaka var ondan.
01 Yorumla- +1 yıl
Oyle bisey olmayacagini kendisi cok iyi biliyor
+1 yılAldatma mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir aile sorunu aldatma siddet yoktu
+1 yılNafaka vs olayları olabilir mi
02 Yorumla- +1 yıl
Olamaz biz 5 aylik evliydik ve ortak malimiz yoktu sadece bitane araba almisti oda bende gelip almadi bile
- +1 yıl
Sen gene de düşün derim
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Sen aç davayı
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir ben acmak istemiyorum o yapsin cok ayrilmak istiyorsq
Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Düşünme safhasında
03 Yorumla- +1 yıl
2 ay oldu bir insan bu kadar dusunurmu?
- +1 yıl
Daha beklememmi lazim beni hic arayip sormuyor
+1 yılİstemiyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Bosanmayimi?
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nafaka ödemek var
00 YorumlaSen imzanı at
00 Yorumlaberaber açın
00 Yorumla
+1 yılKararsızdır
05 Yorumla- +1 yıl
Bir karar vermesi lazim hem birlesmeye yanasmiyo hemde bosanmak istemiyo gibi
- +1 yıl
Evlenırken aldıgı malları kacırıyordur
- +1 yıl
Nasil yani?
- +1 yıl
Cocuk var mı esının ustune ne mal var araba ev vs
- +1 yıl
Biz 5 aylik evliydik sadece bir araba aldi biz evliyken su anda zaten o araba bende baska ortak malimiz yok
+1 yılseni özlüyor
00 YorumlaSen aç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen aç
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 aydır ayrıyız ama eşim boşanma davası açmıyor. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler