Kızlar selam öncelikle. Kime sorsam faydalı bir yanit alamadım en son buraya baş vurmaya kararverdim. Ben yaklaşık 2 senedir nişanlıyım ailem akrabalar beni cok darlıyorlar. Ben de artık evlenmek istiyorum aynı evin icinde olmamak çokzor. Ancak nişanlım sürekli beni geciştiriyor daha zamanı değil diyor Babam çok sinirli beni başkasina vermekle tehdit ediyor ama sonuc yine aynı.. beni sevmiyorsan bitirelim diyorum olmaz biraz daha bekle işlerim hallol sun evleniriz diyor. ztn bende nişanı atmak istemiyorum oldururler beni. Yaşım da geçiyor napacagimi bilmşyorum. Hayatında başka birimi var bilmiyorum tum gün telefona bakıyor onun telefonuna bakmama izin vermiyor ama benim watpad okumama bile kiziyor baska erkekleri nasıl hayal edermisim! kıskançlık yapıyor ama n yapayım kocayana kadar onumu beklicem? hatta beni ihanet etmekle suçluyor sizce haklımı bu konuda
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Wattpad okumak aldatmanın en büyük seviyesidir. zira watpad okuyan bir hanım abla bütün mahallenin evinden geçmiştir
Ne alaka l@n bende okuyorm
@01pamukprenses bütün mahallesi nin evinden geçtinmi peki
Sen geçmişsin belli ondn biliyon. Pêzevenk
@01pamukprenses dayı sakin ol. labunyamısın
@ptallll herkesi kendiniz gibi ïbne sanmayın
@01pamukprenses ben erk kişiyi kardeş. sen labunyasın ama
Śğ uğrasamam
Ne alakası var? aldatsam bu 2 senede aldatırdım ama yinede bir umut bekliyorum ayrıca yaptıgınız yakıştırma çok ayip.. Canım sıkılıyor ne yapayım evlensek evde is yaparım cocuk bakarım ama isten gelince aile evinde yapacak birseyim olmuyr. Hem siz sanki hic sosyal medyada video fotoraf bakmıyosunuz! benim okudugm kafamın icinde oluyor
Ben olsan yapmazdım
vap okumak yerine nisanlinla vakit geçir bence daha faydalı olur
Evt ama evli olmadktan sonra ne kadar birseyler devam edebilir bende merak ediyorum sonucta her insanın fıtrafında var istesede istemesede
ya evet sende hakliisn ama adam da istemiyor işte ne yapican ya da aza indirmeye calis
Istemıyorsa en basında iliski ciddilesmeden bitirseydi kendine niye eziyet ediyor bu kadar istemiyorsa beni bende neyi yanlıs yaptıgımı bilmiyorum..
hayır seni istemiyor demedim WAP okumani istemiyor
onu aza indir biraz daha az oku yani
Hmm anladım bende iste vaktimi harcayacağım birsey olsun diye evli olsak evle cocukla uğraşırdım zaten onlardan fırsat kalmazdı okumaya
yani evli olsan zaten okumaya gerek kalmicak gerçeği uasayacagin icin
Watpadda ne okuyorsun ki
😂 Ya istemesem bile yazılan seylerin icinde illaki uygunsuz sahneler oluyor bende bazen merak edip okuyorum
Yaşanmış gerçek hikaye mi yoksa hayal ürünü mü 😂
Watpad nedir
Genlde hanımlar kullaniyor insanlar kitap yazıp okuyor yorum yapıyor. Nisanlımın kızdğı nokta uygunsuz sahneler anlatilması
Watpad nedir nasıl uygulama
Ya söyle kitap yazıp okuyabiliyorsun ücretsiz ama uygunsuz sahnelerde yaziyor bazıları bir kez telefonumu karıştırken denk geldi kizdi baya. erkekler sanki hic orada burada video izlemiyor ne var ben okuyorsam?
Okuma sende empati yap ben olsam bende izin vermem
Tmda sonra yarin bir gun evlenince öyle heykel gibi duracakmıyım benimde bu konuda bilgi sahibi olmam kötu birseymi ztn video foto falan da değil
O zaman öğrenirsin bu kadar acele etme kolay zaten yaa 😂
Acele değil gec bile 2 senedir oyalıyor beni resmen
Seven oyalamaz iki sene basar nikahı benimsin der evlenir iki sene bilmiyorum ama sonra vazgecmesin senden
Bırakmak istese bile babasından korktugu için cesaret edemez bnce abim 1 senedir görevdeydi yakında gelicek ona söyleyecegim gidip konussun aslında çok seviyorduk birbirimizi ama söz Nisan olunca birseyler değişti
Vay be biz kız bulamıyoruz kız bulanda evlenmiyor
Haklısın vallahi 😂
Ben bulsam hemen evlenecem yetti daa bekarlık nereye kadar 😂
10 senedir tanıdıgın insan bile evlenince biranda degisebiliyor öyle hemen karar verip de üzülen sen olma. Evlenince ayrılmakda daha zor olacak..
Haklısın bu zamanda evlenmekte sıkıntı kimseye güven yok aldatmalar vs arttı
İlginç
Bu ciddi mi
Evet canım biliyorum garip gelebilir ama sormak ıstedım
Ya ben wattpad okumayı çok severim ya da kitap yani ikiside aşırı farklı bir şey değil ama bundan normal ne olabilir ki, çok garip bir zihniyeti varmış nişanlın kendisi böyle yapıyor ve senide öyle sanıyor sanırım ama çok yanlış
Cok sagol kuzum🥰
Rica ederimm kuzu😘
Yaşlar kaç ikinizin
Ben 26 nisanlım 28 neden ki
Senle bı geleck dusundugunden eminmisin
Öyle umuyorum yoksa suclu ben olucam elimde tutamamısım diye tum mahalleye rezil olurum
Sizin memleketler neresi ama şunu bugün ayrılırsam sıkıntısı daha az ama bı düşün ya evlilik olursa ya da çocuk olursa ayrılık olursa o zamn daha kötü olur öyle düşünme elalem ne der
Elazıglıyız ailelerinde dostlugu var ayrılırsak bizim yüzümüzden olay cıkar küslük olur diye korkuyorum katlanıcam biraz daha bekliyicem artık
Zazamisiniz
Ne zamandan beri bekliyorsunuz sence üçüncü bı insan olabilir mi
Birde bunu unutma karşındaki insan seni fazla suçluyorsa durup dururken hicbirsey ortada yokken mutlaka o insan birşeyler karistiyor ve öyle insanlara güven olmz
Yok degiliz annem adana mersin taraflarından ama mahallenin coğunlugu öyle. Üçüncü biri varmıdır bilmiyorum eger varsa cidden yazıklar olsun hem benim hem ailelerimizin emeklerini heba etmıs olur.. Nişandan öncede uzun zaman konustuk gencligimiz birlikte gecti ayrılırsak herkes icin zor olur
Haklısın bende daha dikkatli olucam ama bos yerede günahını almak istemem tabi
Bende elazigliyim zazaym yurt dışında yasiyorm
Bak ozluyormu soruyormu yanlış anlama arzuluyor mu kaybetmekten korkuyormu seven insan geleceğini kurmak isteyn insan bunları karşı tarafa yansitr
Aaa öylemi 🙏 Bencede öyle doğru söylüyorsunuz ben kendim de konusucam bu konuda onunla
Peki seni kaybetme korkusu falan bir şey var mı
Birde elalem çevrem böyle düşünüyor gibi gereksz şeylere kalma böyle şeyler çok hassas
Yani ailelerden ve elalemden korktugu için olabilir
Niye korkuyorsun yanlış anlama
Elalem lafın gelisi tabi 5 gün konusulur sonra unuturlar zaten bizide severler öyle kötu konuşmazlar. Asıl sıkıntı nişanlımla ailelerimiz dost arası bozulur herkesin diye endiseleniyorum
Sen ailen buna bir şey demiyor mu bu gecikmeye
Diyorlar ama onun ailesinin hatırı icin gidipte yüzlerine karsı demiyorlar. Abimin gorevden dönmesini bekliyorum o ses cikartır bu duruma
Abin ne iş yapiyo erkk arkadaşın mesleği nedr
Abim jandarma şark görevinde Şu an erkek arkadaşım üni elektirik mezunu aile dükkanları var
Sanki sen raht değilsin bunlar iletişim kurmada biraz sknti yasiyorsun