Sevgilim taktı neredeyse her gün başıma kalkıyor benim wattpadi kapat diye.
Evet zararlı
Hayır zararlı değil
Konuya Göre değişir
Kime göre neye göre
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
niye zararli olsun ki?
benimde var
daha cok nadir kullansam bile
bazen cok güzel yazarlara denk geliyorum
ve severek okuyorum
ayrica farkli dillerde de okuyabilirsin ve bu sekilde baska dillerde biliyorsan bunlari gelistirebilirsin
inan bana internette cok daha fazla sacma sapan seyler var
Tüm hikayeler zararlı değil ama hiç bir yararı yok. Çoğu hikayede cinsellik var ve genelde kahramanlar , tecavüzcüsüne aşık oluyor. Bu wattpad yüzünden kızlar tecavüze uğrasa tecavüzcüsüne aşık olacak hele ki 13-14 yaşlarındakiler :D
O konuda kesinlikle haklısın gecen yazari uyardim bana dedigi sey.
Ben bu kadar bir fesatlik görmedim dedi. Yuh ya dedim yuh dedim. Bu olay beni cok üzüyor o sekilde olan hikayeleri sikayet ediyorum. Yaş kitlesini belli zaten ki ben 3 5 yazarin hikayelerini okuyorum. :)
Cinsellik olayinida anlamış değilim. :) Bu kadar açık yazmalari hos dgilbki okuyucu yas kitleleri zaten ergenlige yeni girmiş olanlar. :))) Ben şikayet ediyorum sizde edin :)
12-15 yaş arası çocuklar çok fazla okuyor ve onlar böyle yazılmasını istiyor. Yazar bozuntuları da yazıyor işte :D
Yazarlarin yaslarida ortada zaten. Neyse kendilerini ezdormeye bayiliyor kızlar birde o keism var. :). Isim vermeyeceğim şimdi. :)
Örneğin Kötü Çocuk :D
Keşke sadece kötü çocuk olsa :D Psikopat falan filan Zoraki evlilik işin anlamadigim kısmı nasil bunlar kitap oluyor. Orada gerçekten çok kaliteli yazarlar var. Ben o kısımlarla takılıyorum :) :D Yoksa psikolojim bozulurdu. şu an 3 tane çocuk yapmış olurdum. :D
ahahhaha :D Ben sadece Bir Mazoşistin Günlüğü adlı kitabı okuyordum ben de mazoşist olduğum için. Ama final verince bir daha girmedim :D
Hahahahaha :) Kesinlikle ya.
Hem ben derim ki
KALİTELİ OKUYUCU KALITELI KİTAP okur :-D
Aynen :D Bir de Büşra Küçük nasıl o kadar satış yaptı şaşıyorum hani internetten okursun da sonra onun kitabını aldılar , hadi diyelim 1 kitabı yanlışlıkla aldın okudun , nasıl 2. kitabı alırsın :D
Simdi Büşra resmen 4 ayak üstüne düştü. Reklamıni cok yaptılar. Viniyi nasıl kötü çocuk yaptilar ben onu anlamadjm. Ben Viniyi karakter olarak düşünsem anca yami anca evin sevimli küçük oğlan çocuğu olur. :) :D Kötü çocuk olamaz ki o.
Valla ben bir kere kazara Elif Safak Baba ve Pic kitabini aldim okudum tamamen. Baktim Bu yazar bana gore değil. Bir dahada almadim. Ama insanlara hayranim resmen seri yapiyorlar. Ephesus yayinevinide çok kaliteli bir yayinevi zannediyorlar. Büşra Küçük kitap çıkardı ya :D
Ahahah aynen :D
Evet zararlı
boş vakit. önüne gelen kendini yazar zannediyor.
Kaliteli yazarlar olduğunu unutmamak gerek çok genel bir yorum olmuş
Genellikle alakası yok...
Kalite istiyorsan git D&R'den yahut başka sitelerden kitap al...
Kendini yazar zannedenler yok sanki ben mi yanılıyorum...
@NikotinKolik katılıyorum sizinle aynı görüşteyim önüne gelen kendini yazar zannediyor
@snoopycat teşekkür ederim. Gerçekten çok sevindim
Çok ama çok nadir yazar adaylarimiz var. valla o havada olan insanlari bende çözemedim zaten Hepsi bir Nazim Hikmet, Ahmet Arif, Necip Fazil, Cemal Süreyya değil
Bu arada D&Rdan zaten kitap alıyorum :)) Sadece sevgilimin neden bu kadar aşırı tepki verdiğini anlamıyorum.
Sevgilin orayı çok yanlış tanımış olabilir :)
Kıskanılacak bir yer değil ama...
Bana göre de gereksiz bir yer.
iyi yazanlarda var onları bulman lazım. Herkesi takip etme
Cevap
2Cevap
Bir wattpad kullanicisi olarak, en faydali sosyal medya agi olarak goruyorum dogrusu. Cikarilan kitaplarda bunu kanitlar nitelikte :)
Hepsi değil ama bir kısmı öylede sevgilim saçma sapan şeyler duymuş bana baskı kuruyor ailemin yapmadığı baskıyı yapıyor :)
Hangi konulardan oturu baski yaptigini tahmin ediyorum ama maalesef o gencligimizin en temel problemlerinden biri, bundan oturu guzel bir amacla kurulmus sitenin adinin karalanmasina gonlum el vermez :)
Aynende işte ben zaten o tür hikayeleri okumuyorum ki. Benimde zoruma giden bu :)
Zararlı desek, neden zararlı olsun ki? diyorsun.
zararlı değil neden zararlı olsun yaa desek, aynen diyorsun
neden soruyorsun ki o zaman?
Kime göre neye göre olarak. Soruyorum ;) Bak oraya anket yapmışım ;)
Bende kullanıyorum ve bayılıyorum açıkcası , bence çok güzel
Saçmalama!
Tabiside zararlı diğil😠Kıvanç vuran <33
niye zararlı olsun ki çok iyi kitaplar var okunması gereken
al bunu okut ona bağımlı olsun
https://www.wattpad.com/myworks/49161311-tahta
Okumuyor. Kendimde yazıyorum. Bende aşırı bağımlılık yaptı. şu an istesede okuyamaz zaten. :D
Dozunu artırmadığın sürece neden zararlı olsun?
Keşke ben de çok sevsem
Sevmemen daha iyi. Yoksa benim gibi Telefondan silip tekrar yüklersin. :)
konuya göre değişir.
Evet zararlı
Bir sebep alayım. ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar