Onun arkadaşını seviyorum
kızı benden uzaklaştırdı düşman etti bana
bir ara iyi davranıyordu üstte yazdığım olaydan sonra gene düşman oldu
Amacı ne?
Onun arkadaşını seviyorum
kızı benden uzaklaştırdı düşman etti bana
bir ara iyi davranıyordu üstte yazdığım olaydan sonra gene düşman oldu
Amacı ne?
Biz bunu genelde arkadaşımızı üzeceğini düşündüğümüz veya ona layık görmediğimiz erkeklere yapıyoruz. İçinde asla kötü bir niyet yok bu durumun emin olabilirsin. Bir süre sonra bu olay artık boyut atlıyor ve teklifleri söylemiyoruz bile. Düşün arkadaşıma ısrarla beni soran bir çocuğu ben tesadüfen haftalar sonra öğrenmiştim laf arasında. Arkadaşım söylemeye gerek bile duymadım çünkü sana uygun değil ve reddedeceğine emindim zaten dedi. Bütün kız çevrem aynı tavırda yemin ederim yüzlerce kez başıma geldi bu durum artık şaşırmıyorum. Birini beğenmeye başladığım an başlıyorlar eleştiri yağmuruna ve ısrarcı şekilde soğutma girişimleri. Kızmıyorum çünkü haklı gerekçeleri var. Onlarca kişiyi reddettikten sonra hayatıma alacağım ilk kişinin kusursuza yakın ve bana cidden layık birisi olmasını istiyorlar. Sürekli önceki Reddetiklerimle kıyas ediyorlar ve normal olarak hepsi sınıfta kalıyor çünkü bir çok kızın ağzının suyunun akacağı kişileri bile kaale almadım cidden dönüp baktığımda 10/10 kaç erkeğe sırt çevirdim bazen ben bile hayrete düşüyorum helal olsun bana diyorum nasıl hâkim olmuşum nefsime. Arkadaşında suç arama yani cidden kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Kızı Cidden istiyorsan Önceliğin güven vermek olsun büyük ihtimalle arkadaşının üzülmesini istemiyor ve ona güven vermemişsin diğer yandan biraz daha arkadaşını geri plana atıp kızla etkileşime geçmeye çalışabilirsin. Kızın sana ciddi manada ilgilisi başlarsa, arkadaşı da acaba gözüyle değerlendirmeye ister istemez başlar ve ılımlı bir bakış açısı oluşturur arada duygu olduğu için. Hoşlandığın kıza da önyargılı yaklaşma emin ol biz cidden fazlasıyla etkileniyoruz arkadaşlarımızın görüşlerinden. Cidden kızın senden hoşlanacağı varsa bile arkadaşlarının lafları ile kendini geri çekmiştir ki başlarda iyi davranıyordu demişsin yani yüksek ihtimalle böyle bir durum yaşanmış. Nasıl bir profil çizdiğine dikkat et güven vermeye çalış çevresine. Kilit nokta cidden dürüstçe ilgili olduğunu ve gözünün başka kızlarda olmadığını hissettirmek. "Ya bu çocuk seni galiba cidden seviyor acaba şans mı versen" başlıklı cümleyle ortamda senden iyi bahsetmeye başlarlar çünkü bu da çoğu zaman başımıza gelen bir durum. Biz kızlar harbiden tuhafız, Allah yardımcınız olsun.
Bir ara sohbet edelim mi demiştim
Şimdi arkaşlarımın yanına gidiyorum sonra konuşalım dedi
O günden sonra dahada soğuk oldu bana
Ne zaman selam vermeye gitsem o arkdaşı beni ondan uzaklaştırmanın başka yolunu buluyordu
Bir seferinde sevdiğim kızın kolunu sıkıp uzaklaştırdı şaka gibi
Bir süre sonra sevdiğim kızı başka erkeklerle teke tek sohbet ettiğine bile şahit oldum
O arkaşının yaptığına eminim
O aralar bu duruma üzgündüm
Benim tanıdığım kızı soran birisi olunca bende o kişiyi sevdiğim kızı sordum
O kıza direkt söylemiş
Oradan birisi istek atmış sandım ona sinirlenip yazmıştım erkeğe engeli yedim
Sevdiğim kızdan onu korumak istemiştim
O ortamdakş erkeklerin tek konuştuğu şey cinsellikti çünkü
Bir daha kimseyi korumaya çalışmam
Benden kaçıyordu zaten en son olaydan beridir
Denk gelmemek için
Biliyordu onu sevdiğimi
Şu anda hala kaçıyor aynı ortamda denk gelmiyorum
Gelsem ne olacak ki
Seni kısıtlamak istemeiştim özür dilerim beni sevmen için ısrar etmem yanlıltı mı diyim her şey bitti
Kalp yarası olarak kaldı
O gittikten sonra iyice kötü oldum
Bilmiyorum ne olacak
Kızın ne suçu var? Anlatmışsın işte arkadaşı yapıyor diye. Belki biraz daha mücadele etsen veya kızı tek yakaladığında etkileşime geçmeye çalışsan farklı olurdu. Kıza bir şey diyemiyorum çünkü biz cidden arkadaşlarımızdan çok etkileniyoruz. Karşıdaki erkekten ne kadar hoşlandığımızın bir önemi yok. Çevremizden onay almadıysa ve sürekli olarak negatif yorumlar yapılıyorsa uzaklaşıyoruz ister istemez. İlişki başlar ve bağ kurulur orası ayrı durum. O saatten sonra Dünya alem laf etse duymamazlıktan geliriz ancak başlangıçta etkileniyoruz yorumlardan çünkü genel olarak zaten güven sorunu var hepimizde ve arkadaşlarımız bizim kötülüğümüzü neden istesin? Bir bildiği var demek ki diye düşünüp kendimizi geri çekiyoruz ve hoş erkekte dünden razı gibi direk kendini geri çekiyor yani yeterince ilgisi olsa ve hoşlansa zaten üstümüze düşer ve biraz daha mücadele eder mantığı var bizde. Çoğu zaman arkadaşlarımız 'al bak gördün mü? Hemen gitti bıraktı, iki üç ilgi şovu yaptı ortalıkta yok? Ben sana demiştim ' söylemlerinde bulunuyor haklı olarak daha çok kendimizi geri çekiyoruz. Kilit nokta herşeye rağmen bir süre daha ilgiyi kesmemek ve cidden gelip geçici bir durum olmadığını hissettirmektir.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar