Neden bir kız bunu yapar?

Ben yaklaşık 6 Ay dir beni seven bir kız ile çıktım kendisi yazdı okadar çok vakit geçirdik eğlendik yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamizda okadar güzel anılara sahiptik ve doğum günümde başka bir erkekle konuştu doğum günümü kutlamadı zorunda bile dil tabiki ama başka biriyle konuşmak nedir sonra affettim benim için değeri Var Di ve benim çocukluktan beri kız arkadaşım her zaman yanimda olan kız ile buluşup ona söylemedim hani aramızda da bir şey yok bana engel atıp her yerden engelledi ortak arkadaşımıza şunu demiz o ezik insan ile takılmaya deymez beş para etmez hayır cidden zoruma giden tek şey hiç kimsesi yokken yanında ben vardım bana beni bırakma die yalvaran kişi bana böyle bir şey diyor hayır cidden neden belki sevemezsin gidersin insan givi yüzümü söylersin ama gitmene rağmen engel atmışsın çocuk gibi üstüne bana böyle bir şey diyor konuşmak için özür dilemek için arkadaşımdan yazdı ona yazdığı şey ezik bir insan benimle buluşmak konuşmak mı istiyor dedi ve güldü cidden onun bukadar âciz ve ezik olması ne desem bilemedim.
Neden bir kız bunu yapar?