Gökçe insanlara hakaret etmeyi bırak kimse bir şey dememiş fikrini söylemiş sadece? İnsanları aşağılaman hoş değil ayrica emin ol seni 5 e katlayacak kızlarla arkadaslikta ilişkide kurabilir arkadasimiz
@Gökcesadrioglu16 1) Seninle tartışmak zaman kaybı. Çünkü sen, Ruslarla rekabet edemeyeceğin gibi kendi başarısızlığını ve ezikliğini başkalarına çamur atarak kapatmaya çalışan bir zavallısın. 2) Seni engelliyorum. Çünkü zamanım değerli. Sen git de sokak köpekleriyle oyna.
Türk kadınlarını seçmek isterdim ama gerçekten özellikle yaşadığım şehirde arkadaş olmak bile o kadar zor ve imkansız gibi takılıyorlar ki nefret ettirdiler kendilerinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hocam, bu soru sorulur mu? Rus kızlarına ayıp. Bari Rus kızı - İskandinav kızı yapsaydın.
Defol
Bu tipinle seni bekliyolardi
Bana bayılıyorlar merak etme.
Soruyu soran dostum. Benzer fikirlere sahibiz. Sen beni takip et, ben de seni takip edeyim.
Gökçe insanlara hakaret etmeyi bırak kimse bir şey dememiş fikrini söylemiş sadece? İnsanları aşağılaman hoş değil ayrica emin ol seni 5 e katlayacak kızlarla arkadaslikta ilişkide kurabilir arkadasimiz
Ettim kanka
Teşekkür ederim kardeşim.
Tipsizler size türk kizlari da bakmaz rus kizlari da gidin suriyelilerle gezin anca onlar bakar
@Gökcesadrioglu16 Bana Türk kızları da bakıyor, Rus kızları da bakıyor, Ukrayna kızları bakıyor, İskandinav kızları da. Sana ise ancak belediye bakar.
Boş yapma köylü veysel hepsini nerden buldun suriyeli kızlar bakıyor demiyosun da
@Gökcesadrioglu16 1) Seninle tartışmak zaman kaybı. Çünkü sen, Ruslarla rekabet edemeyeceğin gibi kendi başarısızlığını ve ezikliğini başkalarına çamur atarak kapatmaya çalışan bir zavallısın.
2) Seni engelliyorum. Çünkü zamanım değerli. Sen git de sokak köpekleriyle oyna.
offf offf agalar Efsanesiiniz paçoz yok oldu şu an
@Bergafor35 Sağ ol kardeşim. Sen de takip edebilirsin. Bunlara karşı birbirimize destekleriz.
ettim aga Ağrına gitmiş
Türk kadınlarını seçmek isterdim ama gerçekten özellikle yaşadığım şehirde arkadaş olmak bile o kadar zor ve imkansız gibi takılıyorlar ki nefret ettirdiler kendilerinden
Rus'un olduğu yerde Türk getir götürünü yapar
Rus kızlarına hakaret bu soru
+1
Rus oyospusu diksin sizi emi
* in n in nsallahhh
Gavur tohumlari sizi
Terbiyeni yakın edepsiz
Noldu simdi kim oldu edepsiz
Neden öyle diyorsun
Küfür ve haakret eden sensin beyni olmayan sahis
Kudurun tipine sktklarim
Türk