Aşk İlişkileri Bazen düşünüyorum bu mal kocam nerede diye 😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Siz düşünüyor musunuz Güncellemeler+1 yıl İLERİDE Kİ KOCAM Bazen düşünüyorum bu mal kocam nerede diye 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aynen ben de diyorum gelirse iki çift lafım var OnaAllahın cezası dicem Yıllardır Neredeydin 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet evlendiğimde uzun süre vermicem kendisine tripliyim 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaah Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Sjsjsjkaü Yorumla theprotection +1 yıl Hahahahaha Yorumla Ykbc111 +1 yıl 👀 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Olum size vermicem sakin Yorumla theprotection +1 yıl İstemedik zaten 😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Belli oluyor some KS problem Yorumla BalıkBurcuYazıyor +1 yıl Bana verirsen uzun süre vermezsin zaten:) Yorumla theprotection +1 yıl Bence de sana vermeli ben daha güzel Fransız kızları gördüm onları isterim daha iyi Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gece gece güldürdün inşaallah mutlu olursun malinla😄😄 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aynen malımmm dndndm Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Neredesin sen çık ortaya 😄😄 Yorumla Ykbc111 +1 yıl Yeah Yorumla Soran +1 yıl Elma dersen çıkmam armut dersen çıkarım fkfk Yorumla Yorgun_Yurekli +1 yıl Elma😄😄 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kocana mal demek , yanlış anlama teneke bir kocaya sahipsin 0 0 Yorumla
ArmyAs7 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bende aynısını karım için soruyorum tadı kaçtı yani gelecekse gelsin 😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim üstümde canım düşünmene gerek yokk 4 1 Yorumla Soran +1 yıl E ne güzelllll 😊😊 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Niye düşünüyorsun ki anlamadım 0 0 Yorumla
doğuataç Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl çok uzak ta değildir umarım 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Zaman mı mekan mı Yorumla doğuataç +1 yıl mekan Yorumla doğuataç +1 yıl eğer okadar uzak ta ise iş kötü Yorumla Soran +1 yıl Valla yakınında olsa da bir şey farktemiyor o yüzden dert etme😂 Yorumla doğuataç +1 yıl hadiya okadarmi kötü uzuldum neden fark etmiyor ki Yorumla Soran +1 yıl Neye üzüldün canımmmm Yorumla Soran +1 yıl Ben üzgün değilim sen niye üzülüyon xndm Yorumla doğuataç +1 yıl senin adına kocan var ama varlığı yoklu belki değil bu şekilde bı eşim olsa üzülürdüm Yorumla Soran +1 yıl Evli değilim beee Yorumla Soran +1 yıl Sevgili manasında dedim. Evli olsam niye koca arayayım Yorumla doğuataç +1 yıl heee ben olayı çok yanlış anlamışım özür evlisin ama kocan evde yok başka bir yerlerde sanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Doğucum uykun gelmiş belli sana uyumanı tavsiye ederim sütünü ihmal etme :)) Yorumla doğuataç +1 yıl 😂😂 diğer yorumları da okudum herkes benim gibi anlamış valla sıkıntı bende değil Yorumla Soran +1 yıl Okkkk Yorumla doğuataç +1 yıl nasıl bir eş hayel ediyor sun peki Yorumla
DaddyDom35 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl sen daha mala benziyon 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hahaha ara sor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arasam ağzına ederim aramıyorum xndnd Yorumla theprotection +1 yıl Başka birinin üstündedir Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Yok bea. 0 0 Yorumla
Ykbc111 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ayıp yaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mal demem mi ayıp. Malll 😂😂 Yorumla Ykbc111 +1 yıl E tabi Yorumla
Arasabruzii Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evet düşünüyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Mal karım nerdesin mi diyosun Yorumla Arasabruzii +1 yıl Hayır karım olavak birine niye mal diyeyim be Yorumla Soran +1 yıl Diyebilirsin bak ben diyorum yüzüne gelince de söylicem nerdeydin mal bu zamana kadar diye dmmdmx Yorumla Arasabruzii +1 yıl Ne bu koca evlilik isteği hahahahaha Yorumla Soran +1 yıl Sen niye düşünüyorsun o zaman Yorumla Arasabruzii +1 yıl Ben sadece anlık düşünüp geçiyorum soru soracak kadar kafama takmıyorum Yorumla Soran +1 yıl İyi Yorumla
herseyi_bilen_adam54 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl geldim 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler amcacım Yorumla herseyi_bilen_adam54 +1 yıl deme lazım olurum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aynen ben de diyorum gelirse iki çift lafım var Ona
Allahın cezası dicem Yıllardır Neredeydin
Evet evlendiğimde uzun süre vermicem kendisine tripliyim
Hahahaah
Sjsjsjkaü
Hahahahaha
👀
Olum size vermicem sakin
İstemedik zaten 😂
Belli oluyor some KS problem
Bana verirsen uzun süre vermezsin zaten:)
Bence de sana vermeli ben daha güzel Fransız kızları gördüm onları isterim daha iyi
Gece gece güldürdün inşaallah mutlu olursun malinla😄😄
Aynen malımmm dndndm
Neredesin sen çık ortaya 😄😄
Yeah
Elma dersen çıkmam armut dersen çıkarım fkfk
Elma😄😄
Kocana mal demek , yanlış anlama teneke bir kocaya sahipsin
Bende aynısını karım için soruyorum tadı kaçtı yani gelecekse gelsin 😅😅
Benim üstümde canım düşünmene gerek yokk
E ne güzelllll 😊😊
Niye düşünüyorsun ki anlamadım
nerde gerçekten? yalnız başınamısın bu saatte?
Belki oda ayni şeyi dusunuyordur seni hakkında ☺️
çok uzak ta değildir umarım
Zaman mı mekan mı
mekan
eğer okadar uzak ta ise iş kötü
Valla yakınında olsa da bir şey farktemiyor o yüzden dert etme😂
hadiya okadarmi kötü uzuldum neden fark etmiyor ki
Neye üzüldün canımmmm
Ben üzgün değilim sen niye üzülüyon xndm
senin adına kocan var ama varlığı yoklu belki değil bu şekilde bı eşim olsa üzülürdüm
Evli değilim beee
Sevgili manasında dedim. Evli olsam niye koca arayayım
heee ben olayı çok yanlış anlamışım özür evlisin ama kocan evde yok başka bir yerlerde sanıyorum
Doğucum uykun gelmiş belli sana uyumanı tavsiye ederim sütünü ihmal etme :))
😂😂 diğer yorumları da okudum herkes benim gibi anlamış valla sıkıntı bende değil
Okkkk
nasıl bir eş hayel ediyor sun peki
sen daha mala benziyon
Niye
Hahaha ara sor
Arasam ağzına ederim aramıyorum xndnd
Başka birinin üstündedir
Eve gelince kirbaçla
Hayır
Yok bea.
Düşünme gerekeni yap
Belki biriyle birlikte
Nerede?
Ayıp yaa
Mal demem mi ayıp. Malll 😂😂
E tabi
Evet düşünüyorum
Mal karım nerdesin mi diyosun
Hayır karım olavak birine niye mal diyeyim be
Diyebilirsin bak ben diyorum yüzüne gelince de söylicem nerdeydin mal bu zamana kadar diye dmmdmx
Ne bu koca evlilik isteği hahahahaha
Sen niye düşünüyorsun o zaman
Ben sadece anlık düşünüp geçiyorum soru soracak kadar kafama takmıyorum
İyi
geldim 😂
İyi geceler amcacım
deme lazım olurum
yatakda peki
Ona buna vuruyom