Aşk İlişkileri Burak Özçivit Mi Kıvanç Tatlıtuğ Mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Burak gibi olsun 😍😌 Güncellemeler+1 yıl Şimdiki hâllerine gore cevaplamayın arkadaşlar ben birinin Malkoçoğlu, birininse Kuzey olduğu zamanları kastederek soruyorum 🤗🤗🤗 Burak Özçivit Mi Kıvanç Tatlıtuğ Mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Kıvanç 1 0 Yorumla
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Ya Allah aşkına şu Kıvançtan ne buluyorsunuz ya, tabi ki burağım 😂😂Burak diyorum böyle bir karizma yok 😎😎 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Tuğkan abimiz dururken bunlar kim yav 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Bu güzeldi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ama Burak gibisi 😉 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Burak tipsiz kıvanç yine iyi Yorumla Soran +1 yıl Şimdi öyle ben bir zamanlar ki hâlini koydum dikkat edersen😀 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Yoo zaten kıvanç hep iyiydiki 😐 Yorumla Soran +1 yıl Sana gore iyiydi :) Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Herkese görede iyi 🤣 Yorumla Soran +1 yıl ya delirtme beniii Şimdiki halini boş ver Burak iyiydi 😀 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Burak hep kötüydü klasik türk erkeği iştee Yorumla Soran +1 yıl esmer kara göz kara kaş.. ! Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Ben daha iyiyim sgghhjjgf Yorumla Soran +1 yıl ben birisini bekliyorum soruya ama yavş*k engelde. Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Eee bu ne alaka şimdii Yorumla Soran +1 yıl harbiden ne alaka ya. Unuttum ben o g*rizekalıyı pardon canım . Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Sdffghguf yav Yorumla Soran +1 yıl Hoşaf ağızli olursan öyle hatırlatirsin iste yok o yokk 😆 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Üf tamam be 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Ykbc111 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hiçbiri Recep İvedik diyecek kız var mı delikanlı gibi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha 😂😂😂 Yorumla Ykbc111 +1 yıl Güzeldi dmi Yorumla Soran +1 yıl guzeldi guzel 😂😂😂 Yorumla Ykbc111 +1 yıl İstrsn yzblrsn bana Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Genç erkek seviyorsun. Ancak Burakın Osman hali Malkoçoğlu halinden iyi. 0 0 Yorumla
İşbaraSusturucuoğlu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl doblantı ve poroplemlerden sorumlu devlet bakanı Kuzey Tekinoğlu abim. 0 0 Yorumla
Ichigo_ichie Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İkisi de benim ayakkabılarımı taşır. O yüzden kendim diyorum. 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Esmer sevenler burak der sarışın sevenler kıvanç der ikisi de yakışıklı bence 0 0 Yorumla
Blaack35karaka Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Bu adama bana benzetiyorlar hahaha Burak Özçivit devri bitti Artık yeni nesil ben geliyorum 😆😂 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ne bileyim ayol bence burak 1 10 Yorumla Soran +1 yıl ayol iyiydi yalniz 😂😂 Yorumla cnklc +1 yıl Tabi ayol ne sandın dkakman ay hoşt ulan Yorumla Soran +1 yıl Tabikisi burak gibisi 😘 Yorumla cnklc +1 yıl Tabiki Burak kız ah yakışıklı adam ayol Yorumla Soran +1 yıl tabikisi yakışıklı ayol 😀😂 Yorumla cnklc +1 yıl Ay ben beğendim tabiki yakışıklı olacak ayol saçını başını yolarım kız o benim dnjakqkq🤣 Yorumla Soran +1 yıl artist oluyo bu tipler reddederse seni napcan 😃😆 Yorumla cnklc +1 yıl Ederse etsin ayol kalbime gömerim o zamaaaannnfmsma alt tarafi aşk işte vazgeçilmez misin amaaann ay hoşt aaa Yorumla Soran +1 yıl Oyle kolay kolay vazgeçilmiyor kendimden biliyorum ayoll 😀 Yorumla cnklc +1 yıl Tamam ayol 🤣 Yorumla
35Egzodia1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl burak ozcivit bence durusu bakisi yeter 1 7 Yorumla Soran +1 yıl dimi o malkoçoğlu olduğu zemanlar 😍 Yorumla 35Egzodia1905 +1 yıl bencede aurasi gercekten harika balim yaa biesmer olarak esmerden anlarim sjsjs Yorumla Soran +1 yıl ben de anlarım da o beni anlamadı işte😀 Yorumla 35Egzodia1905 +1 yıl boş ver balim sen yaa giden gitmis o kaybetti sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Boşverdim zaten. Ben onu değil o beni kaybetti ök*z yavş*k popiş Yorumla 35Egzodia1905 +1 yıl 😂aferin guclu ol yavrum sen boyle devam et onlar kossun pesinden Yorumla Soran +1 yıl aynen öyle 😏 Yorumla
SubZero1998 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl bunlar yaşlandı artık 98 model var ben 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Soru detayina dikkat edermisin ben bi zamanlardaki hallerine gore soruyorum Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kıvanç 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hiç biri Sarper. 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kıvanç abi alır 1 0 Yorumla
_PATRON_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kenan İmirzalıoğlu 1 4 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Kenan? Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Geçmişi unutmak lazım Yorumla _PATRON_ +1 yıl Onuda ekleseydin Yorumla _PATRON_ +1 yıl O zaman kardeşlerim dizisindeki doruk diyorum Yorumla
Yaramazcocuk__ Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Bunlar kim? 1 3 Yorumla İsimsizprensesss +1 yıl Burak Özçiviti Kıvanç Tatlıtuğ Yorumla Yaramazcocuk__ +1 yıl Tamam da prenses bunlar kim? Yorumla Yaramazcocuk__ +1 yıl @İsimsizprensesss kullanıcı adınız güzel ama yukarıda söylediğiniz isimleri tanımıyorum yinede teşekkür ederim prenses Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kıvanç
Ya Allah aşkına şu Kıvançtan ne buluyorsunuz ya, tabi ki burağım 😂😂Burak diyorum böyle bir karizma yok 😎😎
Bu güzeldi 😀
Ama Burak gibisi 😉
Burak tipsiz kıvanç yine iyi
Şimdi öyle ben bir zamanlar ki hâlini koydum dikkat edersen😀
Yoo zaten kıvanç hep iyiydiki 😐
Sana gore iyiydi :)
Herkese görede iyi 🤣
ya delirtme beniii
Şimdiki halini boş ver Burak iyiydi 😀
Burak hep kötüydü klasik türk erkeği iştee
esmer kara göz kara kaş.. !
Ben daha iyiyim sgghhjjgf
ben birisini bekliyorum soruya ama yavş*k engelde.
Eee bu ne alaka şimdii
harbiden ne alaka ya. Unuttum ben o g*rizekalıyı pardon canım .
Sdffghguf yav
Hoşaf ağızli olursan öyle hatırlatirsin iste yok o yokk 😆
Üf tamam be 😂
😂😂
Hiçbiri Recep İvedik diyecek kız var mı delikanlı gibi
Hahahaha 😂😂😂
Güzeldi dmi
guzeldi guzel 😂😂😂
İstrsn yzblrsn bana
Genç erkek seviyorsun. Ancak Burakın Osman hali Malkoçoğlu halinden iyi.
doblantı ve poroplemlerden sorumlu devlet bakanı Kuzey Tekinoğlu abim.
İkisi de benim ayakkabılarımı taşır. O yüzden kendim diyorum.
Esmer sevenler burak der sarışın sevenler kıvanç der ikisi de yakışıklı bence
Bu adama bana benzetiyorlar hahaha Burak Özçivit devri bitti Artık yeni nesil ben geliyorum 😆😂
Ne bileyim ayol bence burak
ayol iyiydi yalniz 😂😂
Tabi ayol ne sandın dkakman ay hoşt ulan
Tabikisi burak gibisi 😘
Tabiki Burak kız ah yakışıklı adam ayol
tabikisi yakışıklı ayol 😀😂
Ay ben beğendim tabiki yakışıklı olacak ayol saçını başını yolarım kız o benim dnjakqkq🤣
artist oluyo bu tipler reddederse seni napcan 😃😆
Ederse etsin ayol kalbime gömerim o zamaaaannnfmsma alt tarafi aşk işte vazgeçilmez misin amaaann ay hoşt aaa
Oyle kolay kolay vazgeçilmiyor kendimden biliyorum ayoll 😀
Tamam ayol 🤣
Burak tabikisii
Kıvanç daha karizmatik.
burak ozcivit bence durusu bakisi yeter
dimi o malkoçoğlu olduğu zemanlar 😍
bencede aurasi gercekten harika balim yaa biesmer olarak esmerden anlarim sjsjs
ben de anlarım da o beni anlamadı işte😀
boş ver balim sen yaa giden gitmis o kaybetti sjsjsj
Boşverdim zaten. Ben onu değil o beni kaybetti ök*z yavş*k popiş
😂aferin guclu ol yavrum sen boyle devam et onlar kossun pesinden
aynen öyle 😏
bunlar yaşlandı artık 98 model var ben
Soru detayina dikkat edermisin ben bi zamanlardaki hallerine gore soruyorum
İkisi de değil
Kıvanç
Kıvanç
Burak daha yakışıklı
Hiç biri Sarper.
Kıvanç abi alır
Kıvanç Tatlıtuğ
Burak özçivit
Kıvanç varken Burak nedir ya
Burak
Kenan İmirzalıoğlu
Kenan?
Geçmişi unutmak lazım
Onuda ekleseydin
O zaman kardeşlerim dizisindeki doruk diyorum
Zor soru :D
İkiside değil
Bunlar kim?
Burak Özçiviti Kıvanç Tatlıtuğ
Tamam da prenses bunlar kim?
@İsimsizprensesss kullanıcı adınız güzel ama yukarıda söylediğiniz isimleri tanımıyorum yinede teşekkür ederim prenses
Tabii ki ben
Yeni hesabım