Evliyim ve evli adama aşığım. Onun da ilgisi var ama çeşitli sebeplerden uzak durmayı doğru buluyor. Nasıl ikna edebilirim?

Aynı kurumda çalışıyoruz, ikimizde evliyiz ama birbirine aşık olduk. ufak tefek muhabbetlerimiz, yakınlaşmalar imiz oldu ama adam hep görüşmeyi sonlandırdı. evli olduğum için kendini çok kötü hissettiğini söyledi. ama çok aşığım ve bir şekilde görüşmeye ikna olmasini istiyorum. Birinin görmesinden çekiniyor, evli olmam rahatsız ediyor, eşimden kıskanıyor gibi bir hali var ve ilişki yaşarsak bu durum aramızda sorun olur olur diyor. kucuk bir ilçede yaşıyoruz, lütfen yadirgamak ve eletirmek yerine yaşayan arkadaşlar fikir versin

Güncellemeler
+1 yıl
Adam istiyorum ama korkuyorum diyor, ben istiyorumdan sonrasını ciddiye almıyorum. ya bu adamı nasıl ikna edebilirim, aklım fikrim onda. davranışları ilgisi yok gibi ama iki dk konuşunca benim için ölüyor gibi konuşuyor. ben hiç bı şey anlamadım ama aşık oldum😢
Evliyim ve evli adama aşığım. Onun da ilgisi var ama çeşitli sebeplerden uzak durmayı doğru buluyor. Nasıl ikna edebilirim?