Evli bir adam benimle sevgili olmak istiyor. Yanlış olduğunu biliyorum ama vazgeçemiyorum. Onu aklımdan atmalı mıyım?

Sevgili olalım dedi sonra kendi vazgeçti. Sebebi farkli illerde olmanız. Adam evli. Bende madem öyle sil numaramı yazma bana dedim. Sonra bir şekilde tekrar yazıştık görüşürüz dedi. Onu aklımdan atmak isteyip istemediğime karar veremiyorum. Biliyorum yanlış ama resmen kara sevda gibi oldu:((nolur yardım edin kurtarın beni bu işten. Sil dedim numaramı silmiyor durumlarımı takip ediyor. Kalbimide kırdı bana yaz ama az yaz dediği için kendime yemin ettim onayazmayacagima. Amaci ne ne yapmaya çalışıyor. Çok kötüyüm aylar oldu. Ne geliyor ne çıkıyor hayatımdan. Asla yuva yıkmam olmak istemem. Zaten sevgili değiliz. Bir kez yazsa anlatacam durumu. Bende yeminliyim yazamıyorum. Ne yapmalıyım nolur akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar aramızda o kadar mesafeye rağmen hala beni takip etmesi tuhaf degilmi? yani onun şehrinde o kadar kızı varken neden beni hala takipte bu çok kafami karıştırıyor birşey olacağından değil ama anlam veremiyorum. Ben durum atınca oda ardına cvp niteliğinde şarkılar paylasiyor
Evli bir adam benimle sevgili olmak istiyor. Yanlış olduğunu biliyorum ama vazgeçemiyorum. Onu aklımdan atmalı mıyım?