Dün bi arkadaşımın Doğum günüydü bende onun fotosunu durumuma atıp etiket atıp iyi ki doğdun kardeşim yazdım (erkek)
Sevgilimle 10 saat boyunca aynı konuyu tartıştık “7 Aydır bana hiç etiket atmadın elin or**pu çocuğuna attın ben senin için neler yaptım bana atmadın niye atmadın” dedi tamam atarım dedim. Bekliyorum hadi at paylaşıcam dedi. Atarım bi ara hemen ne acelesi var dedim. “Ya hemen atarsın ya da s**tir olup gidersin alt tarafı bi kaç harf neyinden çekiniyorsun” diyince iş inada bindi “Hayır atmıyorum” dedim. Gidip çocuğa yazmış sövmüş etmiş işyerinin adresini ver evinin adresini ver demiş. Az öncede beni aradı ağladı 7 ay bak 7 koca ay bana sevdiğim adam diyorsun niye bana bunu yapıyorsun mesele etiket falan değil sadece ona layık gördün bana görmedin beni niye değersizleştiriyorsun dedi hıçkıra hıçkıra. Ya neden insanlar seni bilsinler istiyorsun bu kadar sen benim özelimsin dedim “Puuu ulan sana yazıklar olsun 7 ay verdiğim her şey haram olsun öte tarafta 2 elim yakanda olsun sana hakkımı helal etmiyorum ETMİYORUMMM” dedi kapadı.
1 saat sonra ablası aradı ağlayarak WhatsApp taki mesajlarını okumuş kardeşinin “Senin Allah uzun ömür versin or**pu o etiket atacağın parmaklarını tek tek kırıcam senin elin p1clerine yaptığın muameleye bak benim aslan gibi kardeşim yoğun bakımda sakın gözüme görünme git fingirdemene bak durumuna tüm mahalleyi at etiketle simdi bu kadar basit bişey için benim kardeşim gidiyordu seni bulduğum yerde yeminim var parmaklarını kırıcam” dedi suratıma kapadı. Ben başta inanmadım ama sonra benim kız arkadaşlarımda doğruladı yoğun bakım fotoğraflarınıda gördüm 3. Kattan atmış kendini not yazmış “Değersiz olmaktan çok yoruldum , başkalarının kalbi kırıldığında görüyorum insanlar tamir etmeye çabalıyorlar ama kimse benim için çabalamıyor kimseyi suçlamıyorum sadece biraz değerli hissetmek istiyordum birazcık sevildiğimi hissetmek , duymak değil ama hissetmeyi istedim bi umut belki yaradan bana acır belki o acır %1 ihtimale gidiyorum herkese teşekkür ediyorum böyle biri olduğum için çok özür dilerim bu kadar kırılgan ve güçsüz olmayı ben seçmedim herkese hakkım helal olsun üzülmeyin sorgulamayın kendinizide suçlamayın hayat sizler için güzel ve yaşanası benim burada olmamam da bir rahatlık olacaktır sadece tek isteğim kıyafetlerimi bağışlayın evde durup koklayacağınıza birinin sırtında olsun hoşçakalın” yazmış
Birsey olursa ben bu vicdan azabı bu pişmanlık ile nasıl yaşarım bilmiyorum :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer