Bir arkadaşım var kendisi yakın zamanda boşanma için ayrılmıştı eşinden ailesinin yanına gelmişti biriyle konuşmaya başlamıştı ama oğlan bunun peşinde çok koşuyordu arkadaşta daha boşanmadım hemde beni istemez o bekar filan demişti. Kocası öğrenince bunu barışmak için çağırmış sonra da oğlana ulaşıp benim karım evli bak yanında filan demiş oğlanda bunu öğrenince inanmamış tabi arkaşıma bana yalan söyledin filan diye boşan o zaman eşinden deyip ve arabada ona tecavüz etmeye çalışmış arkadaşım istemiyorum filan deyince de kıyamadım filan diye tamam git demiş 1.5 yıl oldu tabi arkadaşım şu an eski eşinden de o oğlandan da uzaklaştı. Neden böyle bişey yapmışlar aklım almıyor erkeler neden böyle ve amaçları ne bunların?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şu soru başlığındaki cümleyi yayanın da yaydıranın yazanın da çoğaltanın da😂 yeter gına geldi hepiniz kullaninca ayrıcalığı kalmiyor
Orijinal gelin biraz 😌
Mesela nasıl orijinal olucaz anlat bakalım 😂
İlham gibi o tatlım birden geliyor ha deyince gel deyince falan değil 😂
Babada ilham bu geldi 😂 zaten son aldatılmam da soğudum bu erkolardan
Aaa hoş geldin ozamn aldatilanlar kervanina😂 her canlı aldatilmayi tadacaktır. Kafayı yedirttiler sagolsunlar😂
Kafayı yedik dibini sıyırıyoruz artık 😂
Bak bu da iyiymiş bunu ilk kez duydum🙄
Ee duygusal boşlukta verilen kararlar dogru kararlar olmaz. O yuzdén arkadaşının hicmi hatası yok.
Ne hatası olabilir ki eski eşi kıskanıyor çocuktan ayırmaya çalışıyor. Diğer çocukta ona tecavüz etmeyi aklından geçiriyor
Daha boşanmadan, daha tam tanımadan bu kadar yakın iliski kurması cok normal mi?
Yakın ilişkileri yoktu bildiğim kadarıyla oğlan bunun peşinde koşuyordu mesajları görüyodum yanımda konuşuyordu bazen
Senden gizliyordu o zaman.
Bilemiyorum bildiğim kadarıyla öyleydi ama psikolojisi çok bozuktu eski eşi bunu yakın arkadaşıyla aldatmıştı bide üstüne darp etmişti ama en son buluşmaya gitmeyecekti işte kendini daha da beter etti
Iste o da bir fevri çıkışla yanlış bir tercih yapmış onu demek istiyorum. Onunda bedelini az kalsın kötü bişeyle odeyecektu
Aynen kimseye güvenmemek gerekiyor öyle hemen allahtan bişey yapmamış nedense
Iste duygusal boşlukta fevri kararlar vermemek gerek. Ve tam anlamiyla tanımadan öyle arabasına vs binmemek gerek. Ve sorunlu bir iliski varsa ilk ondan kurtulmak ve kafayı toplamak gerek. Hayatina yeni birini almadan
hım Aynen tabi ama genelde kızlar yapar bunu erkeklerin hiç yaptığını görmedim benim eski sevgilim ayrıldıktan 1 hafta sonra sosyal medyada sörf e çıktı takip etmeği kız kalmadı
Iste erkekler duygusal takılmaz. Kadinlar duygusal olarak boşlukta olunca ilgiyi sevgi zannedip kandirilmaya elverişli olurlar
Evet biz kadınlar ilgi görsek yeter zaten çiçek filan 💁🏻♀️ Peki ilgi ile sevgi arasındaki fark ne nasıl anlarız
isteklerini red ettiğinde davranışları değişiyorsa Ilgidir. Ama davranışları değişmiyor aksine hala ilgili ise sevgidir
Hım mantıklı teşekkür ederim 🙈
Yani erkek adamlığını red edilince ve terk edilince gösterir. Denemek içinde olsa bu testi yapın. Rica ederim mutluluklar
Evet şu an sevgilim yok ama olursa denicem bunu 💁🏻♀️ Peki bu soruda bahsettiğim erkoların hangisi sevgiydi arkadaşımı eski eşi mi yoksa diğeri mi? selvi boylum al yazmalım dizisi gibi oldu sevgi neydi filan sjsjjdjdjdjj
Hiçbiri. Eski eşi sevse aldatmazdı. Yeni kisi sevse öyle yaklaşmazdı.
Kesinlikle haklısın teşekkür bilgilerin için 🙈
Rica ederim. O yuzden zaaflarınızı belli etmeyin. yoksa kandırılır üzülürsünüz
Evet biriyle tanışıyorum mesela hemen evlilik filan diyorlar şakaya vurarak hep bi ilgi alaka filan hemen uzaklaşıyorum tabi daha beni tanımadan ne evliliği dimi
Iste sız kadinlari en kolay etkileme yöntemi olarak görüyorlar evlilik vaadi ile. Daha tam anlamiyla tanımadan iliskinin adını koymaya çalışmak bence saçmalık
Evet bende öyle düşünüyorum evlilik deyip kendilerini adam gibi göstermeye çalışıyorlar ama bu numaraları asla yemem.
Aferin yeme zaten😊😊😊 birde ucuz malın satıcısı malını över buda ona benzer
Aynen arkadaşımda diğer çocukla konuşurken bu çocuk sürekli evlilik filan diyodu dedim dikkat bak biliyoruz bu ayakları hızlı yürüyo dedim bana diyodu ya saçmalama filan ama gördük ne mal olduğunu yani
Şimdi suç erkeklerde mi oldu? Eşinden boşanmadan başka erkeklerle görüşen arabasına binen başbaşa takılan kız mı namuslu?
Namus davası yokki burada. Ama kocası aldatmıştı kız boşanma davasını açmış zaten eski eşiyle kesmişler irtibatı. Ama madem boşanma aşamasındasın neden kıskançlık yapıyorsunuz. Diğer çocukta zaten kızın peşinde koşuyordu arkadaşım pek yüz vermiyordu görüyordum yanımda konuşmalarını
Evli kadının peşinde nasıl koşar..
Birini boşamadan bir başkasıyla aynı arabaya biniyorsa k bakmasın zaten bazı durumları göze almıştır vardır arada bişeyler anladın sen.
Evli olduğunu bilmiyordu oğlan dedim ya söylememişti. Tabi orasını bilemem de öyle bi kız değildi zaten psikolojisi bozuktu eşinden ayrılınca
Sorunlu kişiler sorunlu kişileri seçiyor maalesef. Bütün erkekleri aynı kefeye koymayalım
Haklısın
Tabi haklıyım çok kötüsünüz be
Valla doğru diyon