Erkek kankayla sevgiliyi tanıştırmak iyi bir fikir mi sizce?

Uzak mesafe ilişkim var 1 buçuk senelik. Bu dönemde sanaldan bi arkadaşım oldu benden 3 yaş küçük biri. Bütün sırlarımızı iyi veya köyü herşeyimizi konuşuyoruz. Ciddi ciddi kanka olduk gerçek hayatta hiç tanışmadan. Haftada 1 günde olsa arıyoruz birbirimizi. Bu durumu sevgilimede anlattım başta pek anlam veremesede sonradan alıştı hatta tanışmaktan bahsetti ama konu kapandı sonrasında. Erkek kankam sevgilimi biliyor bi ara ayrılmıştık o dönem baya bi konuşmuştuk ilişkim hakkında eskilerden vesaire. Şimdi barıştık sevgilimle ve aramız iyi ama sevgilim bi tık sinir oluyor gibi ona, erkek kankamda bugün görüntülü konuşmada tanışmak istedi hadi onuda ara hep birlikte konuşalım diye tutturdu. Aslında bir yandan istiyorum ama bir yandanda istemiyorum çünkü sevgilim beni kaç senelik can arkadaşım dediği kişinin yanında aradığında bile tanıştırmadı şimdi ben sanaldan tanışıp dost olduğum birini niye tanıştırayım diyorum. Sevgilime konuyu açmayacağımda, erkek kankama ne desem bu ısrarından vazgeçer?

Erkek kankayla sevgiliyi tanıştırmak iyi bir fikir mi sizce?