AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yabancı kızlar sarışın sever genelde
Esmerim tercih edilmiyorum sanırım sarımsılar hakkımızı yiyor 😂
🤣🥺
Turk kadınları esmer istiyor yaşı kucuk olan kızlar sarısın ister 25 yasındqn sonraki cogu kadın niyeyse esmer istiyor
Ben 20 yım sarışün seviyom
Genel olarak konustum
Ndense Sarışn erkolrn çoğu esmerlere göre daha egoist kendini beğenmş oluyo çıkma teklifini reddettim diye yapmadını bırakmamıştı yobazz
😄😄
Nolduu komiikk olan ne sende oylesn
Nasıl olduğumu dusunuyorsun
Çakma sarışnları bilemem ama doğal olanlar boylee
😄😄 evet normalde bu kadar sarı degilim ki hatta acık kumralım ama bunun egolu olmamla ne alakası var anlamadım
Bilmm ama her gördüm kafası sarı artk güneş yemektenmi beyinleri yok olmuş bı şekilde davranıyolar ve çoğu egoist narsist yoksa ırkçılık yapmıyom
Benim konustugum her esmer kadında bana karsı cok kaba ve egolu davranıyor nedenini bilmiyorum konusma şeklim kibar olsadw sevmiyorlarmıs gibi
Şimdi banamı laf sohtun senn
Yok birsey demedim sana genel olarwk oyle davranıyorlar
Bnce sende az değilnsin bktım cvplarına kezbanlar çirkin demişsin
😄😄 belki birilerinin dikkatını cekmek için yaptım onu
Sebepsiz yere kimseye laf atmam
🤣 kimin dkkatini çekcen öyle kim kezban kelimesini üstüne alınır ki burunları kaf dagında bizim kızlarında o bana değil başka birine demiştir dicektir yani ortalık lafı
Ruh halime gore değişiyor ya mesela burada bi kız bana durduk yere lafnatıp kavga cıkarıyor moralimi bozuyor sonra bende gidip oyle cevap paylasıyom
Bilmem anlatabşldim mi
Anladm yani sorunda birilerine karşılık cvp yazıyon peki neden direk o kişinin suratına söylemiyon çirkinsin diyosa sende o klavyeye yazarken bıyıklarını görebiliyorum pis kezban baş git diyebilirsin sorunda kezban diye belirtmene gerek yok algılamaz bile
Kufur edip engelliyor cunku
Yazamıyorum
Kıyamam yaa🥺🤣 naslda içerlemiş bence yakısıklsın gayet % 90 pas vermedin birisi o yüzden motiveni düşürerek hınç almaya çalışıyo yani aşağılık kompleksli kendini senin yan8nda ezik gördü için seni ezmeye çalışıyo olabilir şahsen bence şu karaktere sahipsin konuşmada sertsin ama kırılgan ve çabuk üzülen birisin bence bu kadar takma hayat devam ediyor ilerde üzüldüklerimde kimmiş diyeceksin
😄😄 ne demezsin şu siteyi cok bırakasım geldi aslında bu sebeplerden dolayı
Ama gizli uyelerin boyle yapması daha cok sinirlendiriyor insanı
"Gizli üye" bide yani önceden kavga ettin brisi %90 yani dedim gibi hınç almaya çalışıyo o kişinin yani tartıştın kişileri KS şikayet edebilirsin gizli üye fake hesaplarla beni rahatsız ediyo diye incelemeye alırlar dondururlar olmadı kapatırlar bu kadar basit
Burdaki modlar kafasına gore is yapıyor sacma sapan yorumlarımı kaldırıyorlar durduk yere bana kufur edenlerin yorumu kalkmıyor ben random atıyorum yorumum kalkıyor ne sacma sey
Modlarda taraflı oynuyor kızlara öncelik erkeklere boyle
Hm o zmn hiç umursama direk küfür edip engelle tartıśma bile
O gizli üyeleri
Bak ben medenice konusmaya çalışıyorum mesela sonra bi anda kufurbedip kaba konusup engelliyor
Ve şu gerçegide söylemek istiyorum sana benim ablamlar 25 yaşında o da diyo esmer seviyorum diye kendisi sevgilisi varken esmer erkek arkadaş8nın ev arkadaş Rus bı çocuktu sana benziyordu sarışın renkli göz hemen instasını vermiş ablam hatta Rus damat istermisiniz diye demişti yani şunu demek istiyorum kızların ne yapca belli olmuyo dedikleri ve uyguladıkları bambaşka cidden hayalde esmer önde gerçekte esmer sarışını yanyama koysan sarışın derler bundan emin ol
Düşün yani erkk arkadaşı. Varken ablamın sarışın görünce Instagram vermiş hemen tabi erkek arkadaşmı sevgilimi onuda bilmiyorum tam o esmer çocukla
Sarısınlar kullanılmalık gibi gorunuyor ama eglenip bırakıyorlar
Hahhsshshshhshs sen ciddimisin niye kullanılmalık olsun onlar kullanmasın o kizları o şekilde benim akrabalarımında çoğu sarışın hiçte erkekleri kullanılmalıkta değiller tükiyede ki insanlar çok dönek. Ne yapacakları bilinmiyo
Kullanılmalık oldunu nerden çıkarttın
Konustugum cogu kız hic kisiligime iltifat etmedinsurekli yuzum icin bakıyorlar galiba
Ee burada sorun ne yakışıklısın diye bakıyolar kişiliğine iltifat edemiyorlarsa ya seni tam tanıyamamışlar kişiliğini yorumlayacak bı şekilde ya da iyi yönünü göstermedin için bulamıyolardır
Sanırım hep boyle kalcqk cunku ben hic flortoz biri degilim 😂
Bence diğer insanlar gibi duygusal durmuyosun yani onlar konuşurken nasıl bı duygu veya karakterde olduklarını belli ediyorlar diyelim alıngan huysuz egolu gibi gibi sen konuşmayıp soğuk yapıyosan nasıl birisi oldunu tanıyamazlar mesela iltifat almak istiyorsan en basitten gülümse ne kadar güzel gülüşün var diyebilirler ya da bir kıza bir şey ısmarla ya da çicek ver en azından ne kadar naif oldunu belli edebilirsin
Seni tanımaları için konuşman lazım
Anladım tesekkurler
Bişey değil eğer kişiliğinle ilgili yorum yapacaksam sen bencil birisi değilsin paraya önem verdini düşünmüyorum.. duruşun sert ve soğuk ama çabul üzülüp kırılan narin bı yapın var ama dışardan belli etmiyosun ya da kolay kolay ağlamazsın ama içten ağlayabilen bir yapın var
Evet paraya falan hic önem vermem ama sırf param icin benke birlikte olan birine tolerans gostermem
Hahaha onu bende yapıyorum ya o durum enayi olmak istememek mesela bende her insana iyilik yaparüm ama bazıları bedava olarak algılarya ya da enayi olarak görürler özellikle onlara vermem bence bu yaptın doğru
Bu ulkede kimseye iyiilik yapmicaksın aslında
Haklısın iyi insan sayısı az iyi görülen kişiler bile sinsi kurnaz olabiliyo bencil olmak gerekli sanırım sadece bu hayatımda ilerde eşime çocuma ve aileme sadece güvenip iyilik yaparım başka kimseye değil çünkü diğerleri geçicii
😄doğru
Bu arada sarışın erkekler her zmn yakışıklı kullanılmalık değil bunuda bil öyle olsa kıvanç tatlıtuğ bu kadar ünlü olmaz diğer ünlü yakışıklılardan bile daha dikkat çekiyo ve hala evli olmasına rağmen bakıyorum yorumlara adam taş gibi diye yazıyorlar demekki kullanılmalık değiller öyle değil mi bu arada Çok konuştum birdaha konuşuruz görüşürüz...🤙👋
İkisinde de iyi görünenler var ama birini seçecek olursam esmer/kumral daha hoş geliyor gözüme.
Dooooru
Esmer
Çünkü sende öylesn
Ne sandın
Bı sarışının esmer demicene göre bitek bu seçenek klıyo size yazik
Doğarken bana sorsalarda ben yine esmer derdim
Nimet seçilmez
Seçerim
Ayıp
Sana ayıppp
Sana hangisi daha iyi gidiyor
Esmerim, guzelim. seni de uzerim