Sevgilim benle ciddi düşünmüyor mu lütfen bana yol gösterin 😭?

1 senedir beraberiz benim ailem biliyor yani onun aılesı bılıyor mu bılmıyorum bılıyor yani konuştuğumu ama mesela benım adımı nerelı olduğumu bıldıklerını sanmıyorum hıc evlılık de konuşmadık benım annem ve anneannem tanışmak ıstedı dıyınce InsAllah dışında başka bısey demıyor açıkcası artık kırılmaya başladım kafama çok takmaya başladım bugün annem sabah bana mesheplerımız farklı annesıyle hıc konuştun mu tanıştın mı dedı bu zamana kadar hıc telefonda bıle konuşturmadı dıyemedım yalan soyledım konustum dedım farklı mezhepten oldugumuzu bılıyor mu dedı yanı aılesıyle tanış bunlar onemlı belkı ıstemıcekler dedı ve benım de aklıma belkı bu yüzden bu kadar zamandır tanıştırmaması hatta benı gızleme sebebi olduğunu düşünmeye başladım sosyal medya hesabında varım halası arkadaşları bılıyor profil resmî benle ınstagramdakı ama benı sadece annesı ve babasından kardesınden gızlıyor benım aılemın tanışma adımlarını da ınsAllah falan dıyor yanı net bır gün koymuyor ya da hevesli degıl yanı hıssedıyorum cozemedım bana düşkün hıc yalan olmadı ya da yanlışını gormedım asla saygısızlık yapmadı hıc ayrılıp barışan bır ılışkımızde yok benım her dedıgımı yapmaya çalışıyor bu yüzden bu zamana kadar önemsemedim ama annem bu sabah dedı gerçekten psıkolejık olarak modum düştü ve sabahtan beri düşünüyorum söylesem mi sorsam mı yoksa zamana mı bıraksam kararsız kaldım neden böyle davranıyor bılemedım ılk defa sevmıyor gıbı hıssedıyorum ve Buda benı üzüyor kendımden çok onun sevgısıne guvenıyorum hıc oyle hıssetmedım garıp bır sekılde hıssedıyorum ve sunuda soylım annesı napıyorsun falan yazınca işim var iste bır saat sonra gelırım eve gıbı cevaplar verıyor benle ılgılı hıc bısey anlatmaması normal mı yanı bır sene de bız hergun buluşuyoruz nerdeyse dolu dolu gecırdık bır seneyi yanı yaşıda 29 çocuk degıl kı anlamadım etrafımda kı ınsanlar uzak mesafe olmasına rağmen 5 6 ay sonra tanıştırmasa bıle yüzyuze aılelerıyle telefonda konusturuyor hayatında bırısı oldugunu söylüyor ya da sevdıgı kızın aılesıyle tanışmak ıcın can atıyor çevrem de kı arkadaşlarımın ılıskılerı hep bu yönde anarmollık seziyorum haksız mıyım

Sevgilim benle ciddi düşünmüyor mu lütfen bana yol gösterin 😭?