Ne zaman dişarida bir abartili bir kiz varsa, erkek arkadaşim bakmadan duramiyor. Soyleyince bakmadim diyor vr sinir krizine giriyor. Bir kaç örnek veriyim;
Bir kez yemeğe çiktik, ablasinin oğluda bizimleydi. Kız volleybol takimi geçti onumuzden, kalkti alkişlamaya, biraz destek olsun diye ve kizlar içeride masaya oturdular. Tavri değişti, onlar camin arkasinda tam yanimiza oturdular diye. Ben kendin güzel bir kadinim, kendime özguvenim de var, ama hiç bir zaman erkek tarafindan boyle bir şey yaşamadim. Ablasinin oğlu bile bana bakti, ne oluyor diye ve benim kirildiğimi gördu. Bir gece klubine gittik, Kuşadasinda. orada ışıkli balloncular geziyor ve gül satanlar. Bana ballon hediye etti. Biz biraz dans ettikten sonra, geri masamiza oturduğumda, fark ettim ballonum başka bir kizin ellinde ve ballonumu geri sordum. Klub kapanmadan once, o kiza sörmasınmı, göğusleri aşiri açik ve omuzunun altinda dövmesinde ne yaziyor diye. Ustelik ona sanane dediğimde, kiza gidip benim kiskanmama gerekmediğimi kiz bana söyler oldu. Çok bozuldum. Halen daha bir şey yapmadiğini savunuyor. Gerçekten adam olan bakmaz ve kendini kontrol etmesi erkeğin namusudur. Erkek olan evet bakar. Ilerisini hiç duşunemiyorum ve korkular basiyor. Çok iyi yanlarida var tabiki, çok sicak sevecen, kabiliyetli ve doğal biri. Ve ilk defa ciddi ilişkide gerçekten sevginin ne olduğunu anladı. Şimdiye kadar gezmiş tözmuş. Benim yanimda kendi olabiliyor. Ben kıyafetlerimi değiştirirken köyune gittik, kaldim annesinde babasinda saygimi gösterdim, dişarida lise çocuklar gibi hareketlerle karşilaşiyorum.
Gerçekten tecrubesizlikmi, ya da sizce değişirmi?
"Ben senin yanina gelmiyeceğim"
"Gelmezsen gelme"
Ve bu sabah; Arkadaş kalabilirmiyiz sorusunda kaldi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer