Merhaba bir süredim konuştuğum bir çocuk var kendisine ilgi duyuyorum. ama bu çocuğun ailesi besicilik işi yapıyorlarmış ben tam bilmiyorum kendisi besiciyiz dedi. 1000 tane hayvanları varmış ve sadece2 tane çoban bakıyormuş onlara ben de şaşırdım nasıl olur falan diye çok detay vermedi şey dedi burada her şey otomatik sistem insan gücü pek yok dedi. ben yine de şaşırdım içerinin resmini attı başı var sonu gözükmüyor ve hayvan dolu her yer. acaba orada çok çalışıyormudur. bana ben burada başlarında duruyorum erzakları falan getiriyorum dedi ama yinede eminim olamadım. Bir keresinde de biz aşiretiz falan dedi ardahanlılar ardahan da aşiret var mı ki? sizce çok mu çalışıyordur orada ve bu işi yapan biriyle evlenilir mi hayvan kokusunu sevmem ben hiç köye bile gitmedim ki hayatımda :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan buradaki gibi cesurca söyle o zaman sevgiline. Herkesin aşireti var. Fakat bazıları soyisim değişikliğine gittiği için aşiretsiz soylar oluşmuş durumda.
1- Kuran
2- Hıdrekan
3- Hecikan
4- Çemıkan
5- Sinikan
6- Komnakşan
7- Cebikan
GAV'MİRAN'LAR (KRALLARIN İZİNDEKİLER)
1 Seydan
2 Serbıastan
3 Devan
4 Şarkıyan
5 Berguxanan
6 Dodıkan
7 Nasıran
8-Mendan
9 Şekıran
10 Çuvan
11 Bubelan
12 Garanjin
13 Advan
14 Baggara
15 Hedidi
16 Übeyyan
17 Alireşan
18 Şemıta
19 Neaiman
20 Şerebyan
21 Cemaledinan
22 İzoli
23 Toruna
24 Beni Ğıteb
25 Tırka
26 Kejan
27 Badıli
28 Hıfırkan
29 Hecekan
30 Eliya
31 Besiki
32 Bucak
33 Cekali
34 Çiya Reş
35 Danan
36 Deşi
37 Direjan
38 Heci Bayram
39 Xoşiyan
40 İse Adet
41Canbegi
42 Kelandilan
42 Kassiyani
43 Kewat
44 Keliş
45 Xellacan
46 Kum Reş
47Merd
48 Matmiya
49 Manli
50 Meşkan
51 Porxa
52 Sanan
53 Şivan
54 Zirafkan Aşiretleridir...
(7 Asli Aşiretle Beraber, toplam 61 Aşiret )
Bugün
Aşîret, Cumhuriyet´in ilanından sonra mezopotamyadaki etkin gücünü yavaş yavaş yiitirmiştir, ama Viranşehir ve çevresinde gücünü devam ettirmiştir. Özellikle Viranşehir ilçesinde Milli Aşireti ruhu etkisini kaybetmemiştir. Mezopotamya ve çevresinde yaşayan Milliler halen Milli Aşireti mensubu olduklarını belirtirler. Aşîret nüfusu bakımından Türkiye´nin en büyük aşiretidir. Resmi rakamlara bağlı kalınmaksızın Mezopotamya ve çevresinde 5.000.000 (BeşMilyon) Mılli Aşireti kökenli insan bulunmaktadır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kokuyordur illaki ama beynimizin belli bir süre sonra çok alıştığı için bu kokuyu algılamayi reddeder. En iyisi nazikçe uyar ve isterse her türlü geçirebilir o kokuyu duş alıp parfüm vs. kullanmasını öner eğer yapamam diyor veya birsure sonra bırakırsa onun sana az değer verdiğini gösterebilir (duruma göre değişir) dikkatli karar vermek lazım. Umarım anlasirsiniz mutlulukları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla insanları küçümsemem. Ayırmam. Benimde üniversite arkadaşım vardı. Besicilik yapıyormuş ailesi. Evinden döndüğü gün buluştuk. Kokusu dayanılmazdı 🥺 bende hiç bilmem inekmiş, şuymuş, buymuş. Ama kokuyor arkadaşım. Tiksinmem dersen konuşmaya devam et. Gidince hayal kırıklığı yaşarsın. Bildiğin köy ve bir sürü hayvan, koku, tezek. Kendini kandırma. Koku da olacak, her şey olacak
26 Yorumla
Soran+1 yılyok ya köyde değil ben çocukla buluştum zaten Ankara'da yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBesiciliği şehrin ortasında yapamazlar
Soran+1 yılvalla ben de inanmadım bana video attı ben hayatımda böyle bir çiftlik görmedim hayvanların yatağı var v e hiç tezek görmedim
Cevap sahibi+1 yılYa temizlendiği an atmıştır. Hayvan yani bu dışkı yapar. Kendini kandırma. Otur besicilik videoları izle Youtube dan. Anlarsın ne demek istediğimi
Soran+1 yılBilmem öyle şipşak temizlencek bir alan gibi gelmedi başı var sonu yoktu :D
Cevap sahibi+1 yılİstediğini yaşayabilirsin. Beni ilgilendirmiyor sonuçta. Ben olacakları söyledim, mutluluklar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana göre değil bence. Evlenince de o işi yapar başka nasıl geçineceksiniz ki? Sen çalışsan bile yetmeyecektir. Hamile olsan izne çıkacaksın sen çalışacaksın onun da yatacak hali olmadığına göre ve onun yaşadığı yerde yaşamanızı ister evlenirseniz iş güç aile olsun. Bence yolun başında yapmayacaksan bitirmen en doğrusu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sonuçta onun içinde çalışıyor
40 Yorumla Hamama giren terler, ahıra giren kokar.. Sana gül bahçesi bahşetmemiş tezeğin harman olduğu yer çocuğun ocağı haliyle bir kapıdan girip diğer kapısından çıksa bile üzeri o atmosferin nağmeleriyle kaplanıcak, o da yanına geldiği zaman burham burham anadolu kokacak. 😉
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende büyükbaş hayvancılık yapıyordum büyük bir çiftliğim vardı kendimden biliyorum hayvanların olduğu alana girdiğin zaman anında üstün kokmaya başlar ama ben günde 2 kere girerdim sabah akşam duş alırdım duştan sonra da traş kolonyası filan sürerdim hiç sıkıntı olmazdı hatta hayvancılık yaptığımı öğrenenler şaşırırdı çok bakımlısın inanmam derlerdi ama şimdi bu işleri kardeşime devrettim o yapıyor. Ayrıca 1000 büyükbaş hayvanın şu an aylık getirisi ortalama 3,375,000 TL (Yazıyla:#ÜçMilyonÜçYüzYetmişBeşBinTL#) Bu para için kusura bakma da b*ku bile yersin :D
30 Yorumlaİnsanların sizin gibilerini gerçekten anlaması zor çok saçma sapan kriterler gördüm bu KS de insan bu adam mı beni yarı yolda bırakır mı evine sadık mi karakterli namuslu şerefli mi vs tarzı da kriteri olur tezek koksa ne olacak 😒
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBende 98 yılına kadar hayvancılık yaptım aynı sigara kokusu gibi siner ama tabi kalıcı değil hayvanlara bakarken giyilen tulum vs üzerine bulaşır. Arkadaşın kendine bakıyorsa sıkıntı çıkmaz nihai kararı siz vereceksiniz sonuçta 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Benimde var çiftlik çizme tulum kapının yanında içeri girerken giyip giriyorum birde açık sistem işletmelerde koku olayı yok sadece yemini veriyorsunuz altını alma yok otomatik sıyırıcılı suyu otomatik size düşen yemi verip oturup çayınızı yudumlamak
20 YorumlaSöylediği gibidir iki çoban bakar o hayvana ama acil. bir durun olurgirer kedin mali sonuçta. ama evlencem diyorsan bu kokuya alışmalısın çalışmasa da ahıra girdiğinde. ki gire r malını takip etmeli ha herzaman olmaz ama genelde busekil
00 Yorumla
+1 yılEmekle işini yapan insana böyle biriyle evlenilir mi diyemezsin. Nerde serseri var onlarla görüşürken sorun etmiyorsunuz ama.
32 Yorumla
Soran+1 yılhayır koku anlamında sordum koku olur mu diye bir de aşiretiz dedi bir kere korktum
- +1 yıl
Ne kokusu Allahaşkına? Hem aşiret çocuğu olup hem şey mi kokacak azıcık mantıklı ol
+1 yıl
00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar erkekler kas gücüne göre seçilirdi. Sonra bunun yerini sahip olunan toprak miktarı aldı. Bir zaman sonra yerini para aldı. Şimdi bide statü eklendi. Acaba sonraki aşama ne olacak?
10 YorumlaKesin yalan söylüyordur 1000 hayvana iki çoban bakılmaz hastası var temizliği var belki orada ayak işleri yapıyordur çiftlik sahibi kim isim soyisim benzerse öyle inanırım
25 Yorumla- +1 yıl
1000 tane hayvana babamın dayısı tek başına bakıyor olabilir böyle şeyler
- +1 yıl
Kaç yıllık deneyim var biliyor musun o adam da ayriyetten 15 tane de kangal var
- +1 yıl
Sana kalmış bir şey bu
Besicilik yapıyor işte fabrikasyon sistem gibi düşün elbette kokar ama kazandığı para yüksek olacağı için en iyi duj jelini almayı akıl eder sanırım ya da sen artık hediye alırsın
40 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir şey ya sen çocuğa ilgi duyuyorsan sana davranışa hareketlerine ilgisine tipine duyuyorsundur hayvan işiyle uğraşıyor ne kadar içine girmese de siner kıyafetine muhakkak ama ben İstanbul’da her sabah duş alıyorsam o da her sabah akşam alıyordur heralde. SAÇMA DÜŞÜNCEN
30 YorumlaVeteriner hekim bile 5-10 dk hayvanın yanına girse buram buram tezek kokuyor. Her gün 1000 hayvana bakan kişi nasıl kokmasın.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılEmek kokar.. dürüstlük kolar.. helal kolar.. bu kokuları almayıp sadece Tezek kokusuna odaklanırsan diğer güzel kokuları alamazsın
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılKokuyordur illaki ama alışırsın bir süre sonra önce bir git gör yaşadığı ortamı kendisini uzaktan yargılamamak lazım
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Bence sen ayrıl canım. sevsen o koku en güzel koku olarak gelirdi benim annem de temizlikçi çamaşır suyu kokusunu çok seviyorum mesela
30 YorumlaKafana takma sana gereken ilgiyi gosteriyorsa bulustuktan sonra karar verirsin bence kokmuyodur ama bilemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. her bulusmanizda oto yikama fircasiyla 3 metre uzaktan yikarsin nolcak ki...
bu kadar basit sebeblerden dolayi iliskiyi ziyan etme !40 Yorumla
+1 yılkokar kokar. ben de baktim hayvan, o b*k kokusu bi siniyor üstüne bi daha 10 gün yikanmak lazim.
41 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :D
- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılekmek parasi kazaniyor koksa ne olacak ama orada farkli kiyafet giymesi gerekir
40 Yorumla Temiz titiz biriyse cok takılma hem sevmen yeterli değil mi 🙂
40 Yorumla
+1 yılBesiciler iyi kazanır kız hshdjsjjd kokar kokmasına ama dujjjj var sonuçta
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılYıkanınca geçer ama küçükbaş hayvan kokusu daha yoğun.
40 Yorumla
+1 yılKoksa ne olur? Yıkanınca geçer :D Ayrıca hayvancılık güzel iş. Ben de kaz çiftliği kurmak istiyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYavrum kokar mokar tok tutar. O kadar hayvanı var illa ki kokar yani
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evdeki kedi köpek kadar kokmaz bile ama sana kalmış bi kokla ona göre karar ver
20 YorumlaEvet hayvanlarla yakından ilgileniyorsa çoğu zaman tezek kokar
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılKokar nekadar temiz olursa olsun ustune sinen koku yayılır
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğruysa para mülk icinde hayatin olur. Ama sana yemin ederim. Yuzden fazla ardahanliyla calistim tanistim. Bir tanesi bile adam cikmadi. Kendim mhp kokenliyim. Bunlarin hepsi mhp kokenli olduğu halde. Bu ulkenin her yerinden kötü cikar evet. Ama kars ve ardahandan bir tane adam ciksin dislerimi kirarim. Mhp li olsalar bile adam çıkmaz oradan
20 YorumlaKokar kokar ama tok tutar bilmem anlaya bilir misin
10 YorumlaKokar hatta evij bile kokuyor elbiseleri yikiyoz dusari seriyoz yikanan elbiselerin uzerine siniyor koku evin için inek hibi kokar evde yasayn kisi farketmez ama birinin yaninda kokarsın ama iyi oara var bunun için ayrilcaksan ayıp yaani
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenize giren ıslanır. Evlenip çocuğu kucumseyeceksen yaptığı işle git baskasiyla evlen.
40 YorumlaBakımla alakalı tatlım bakımlıysa kokmaz ne yapacak adam kokupta hintliler gibi b*kun içine mi ıslanacak😁😁😁
23 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim ya kokarsa ben kaldırmama o kokuyu kusarım
Soran+1 yıltemiz çocuk , ama öyle çok bakımlı değil ileride salar belki
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kendşn bakarsa kokmaz. Öyle bir iş arkadaşım vardı öyle bir koku olmazdı üzerinde
40 YorumlaYeteri hayvan koksun onun kokusu dogal temiz sütü yogurdu var paraya para demez populer yasantıdan vazgecin hayvanlar tertmizdir ac kalmazsiniz
40 Yorumla
+1 yılKoksun isten sonra kese vurursun kocana
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNolmuş işi o. adamı bu isiyle kabul edeceksen et
Adam elbet temizliğine dikkat ediyordur
Saçma çocukça düşüncen40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yanı tezek olmasada hayvanın kokusu siner
410 Yorumla
Soran+1 yılüstünü değişiyormuş çiflik evi var sanırım birde kazançı nasıldır
Soran+1 yılbabasının ama ona kalacakmış tek oğlu
Soran+1 yılay ne bilim ya 1000 tane hayvana nasıl 2 kişi bakıyorki çok garip değil mi bence batar bunlar
Soran+1 yıldedim ben zaten ama şey diyor burada her şey otomatik insan gücü yok dedi ben hayatımda büyükbaş hayvan bile görmedim ki ne bilim
Soran+1 yıllafa bak canım mısınız
Bakımına dikkat ediyorsa kokmaz tabiki
40 Yorumlao koku günümüzde çok değerli
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kokmaz
00 Yorumla terk et onu ya jayvan herif
00 Yorumla
+1 yılOo zengin koca bulmuşsun kız
00 YorumlaKokar sen de kokarsın
40 YorumlaYıkanırsa koku sorunu olmaz
00 Yorumla
+1 yılkalmadı taze bitti...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aşiretler iyi takı takıyo düğünde
20 Yorumla
+1 yılBence güzel bir koku ya😂😂
00 Yorumla
+1 yılKokar
O tezekleri temizlemek zorudna40 YorumlaBakımlıysa sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılKoklamadan bilemezsin 😏
00 YorumlaHayır Tabikide saçmalama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKokuyorsa ayrılacak misin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKokar sırf bu yüzden mi terk edeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahah bu nasıl soru😚😅
03 Yorumla- +1 yıl
Troll
Cevap sahibi+1 yılTroll değil zengin çocuğu bulmuş
- +1 yıl
Zenginlik mutluluk getirmiyor ya☺️ birkaç ay iyi Çakar sorma eve uğramaz 😂
+1 yılBence çok yanlış düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılderken
- +1 yıl
Mesleği ne olursa olsun aşiretsede ne olursa olsun seviyorsan gerisi yalandır boş ver
+1 yılYok yok temiz ve bakımlıysa kokmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılçok temiz çocuk ama ileride salar belki :(
Biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılüstünü değişiyormuş çiflik evi var sanırım birde kazançı nasıldır
Soran+1 yılkendi arabası var volvo son model ama ne bilim aşiretiz falan dedi korktum
Herkes başını yıkarsan kokmaz
07 Yorumla
Soran+1 yılüstünü değişiyormuş çiflik evi var sanırım
Soran+1 yılay ne bilim ciddi mi ki bu çocuk işinde gücünde gibi gözüktü bana
Soran+1 yılbizim üniversitede İstanbul'da
Soran+1 yılyok çiftlikleri Ankara'da orada
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi