Flörtüme sabah işte yataktan kalkamadım dedim o da bana gece hareketli miydi de kalkamadın dedi bende komikmiş yazdım o da evet komik yazdı bende beğendim mesajı 4 saat oldu yazmıyor benim mi yazmam gerekiyor (biz normalde de birbirimizle arkadaş gibi dalga geçerek ironik konuşuruz)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Stres üzüntü yapacak biri sana. Gerçek yüzlerini başta gosteriyorlar sonra ilişki başlayınca neden böyle yapıyor diye uzuluyorlar. Hoş değil ve bu duruma kesinlikle sevinme. Flört halindeyken ay içim bayildi empati kurdumda
nasıl yani anlamadım
Seni ciddiye almıyor kendisi dalga geçiyor.
ya biz normalde de birbirimizle dalga geçerek flört gibi değil de arkadaş gibi konuşuruz ama bu sefer bilmiyorum böyle bir şey denmemeliydi bence
Tabiki denmemeliydi. O ne demek ya ironi seyinde bir sınırı var. Ama bu o sınır değil kusura bakma çizgini koru.
gerçekten haklısın peki neden yazmıyor sence ya da benim mi yazmam gerekiyor onu mu bekliyor anlamıyorum
Tabiki yazmicaksin
ama neden o yazmıyor sence
Otur evde yazmasını bekle
yazmıcak mı demek istiyorsun
çocuk iki dakika şımarmak istemiş ağzının payını almış kfkfgkgk
her zaman şımarıyor ama kurduğu cümle yanlıştı bence. benim mi yazmam gerekiyor sence ya neden yazmıyor anlamadım
o konuyu direkt atlayarak napıyosun yaz. ama senin hakkında farklı düşüncesi varsa onu bilemem. yani bunu art niyetle söylediyse
hani yapmışım olarak mı yapmıcamı bilir zaten ya bir de biz zaten hep dalga geçerek konuşuyoruz birbirimizle ama böyle demesi bilmiyorum hoş olmadı şeyden mi bahsediyorsun sen benimle cinsellik için konuşuyorr tarzı öyle olabilir mi cidden
heh işte belki öyle yani ya da her ne kadar seninle flört etsede belki yani dediğim gibi amacı belki sadece odur sana pek duygusal değer vermiyordur
bilmiyorum gerçekten peki neden yazmıyor sence
kanka kaç saat oldu? sen bana bi taki atsana sütünmeyelim yorumlar da
O zaman sen yaz
sence o neden yazmıyor
Senin trip attığını düşünüyo olabilir
haklı değil miyim ama bence hatasını anlayıp onun yazması gerekiyor
Evet haklısın ama eğer seyiyorsan fazla uzatmamalısn daha sonra hatasını yüzüne karşı söylersin
bak ama şöyle de bir şey var eğer o seviyorsa yazar eğer sevmiyorsa yazmaz ve biz bir daha konuşmayız bu durumda yazmayıp ne hissettiğini anlamamız daha mantıklı değil mi
Evet haklısın daha mantıklı
yazar ise bu hoşlandığı anlamına gelir değil mi
Büyük ihtimalle evet
o zaman bakalım ne yapıcak
Bekleyip göreceksin :)
onun yazması gerekir sen yazma
neden yazmıyor peki benden mi bekliyor acaba
böyle bir durumda senden bekliyorsa zaten bırak bir daha hiç konuşmayın
haklısın gerçekten ya bir de düne kadar aramız çok iyiydi ama dün akşam eskisi gibi değildik konuşmadık yazmadı falan sabah günaydın yazmış işte acaba hoşlanmıyor olabilir mi
olabilir :/